Драги корисници, сите нарачки во вкупен износ над 1.860 ден., се со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, додека нарачките со вкупен износ под 1.860 ден. СЕ НАПЛАЌА достава во износ од 99 ден.

Pet Land Skopje

Pet friendly места

Почитувани,

Ова е местото, каде во наредниот период ќе бидат објавени информации поврзани со пет-френдли (pet-friendly) местата во Македонија.
Доколку Вие поседувате вакво место каде е дозволен пристап и престој на домашни милиеници додека сопствениците вршат други работи или се одмараат, Ве повикуваме да ни се јавите или да ги оставите Вашите податоци во kontakt формата, а ние ќе Ве контактираме за соработка.

Ви благодариме на интересот и
Ве очекуваме повторно да не посетите :)
Petland.mk

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?