Драги корисници, за одредени типови на производи кои не се на залиха, доколку сакате да ги нарачате, потребно е да не исконтактирате телефонски. Доставата на нарачаните производи и понатаму останува бесплатна. Со почит, Pet Land

Pet Land Skopje

Салони за разубавување на миленици

Почитувани,

Ова е местото, каде во наредниот период ќе бидат објавени информации поврзани со салоните за разубавување на домашни миленици (pet grooming).
Доколку Вие поседувате ваков салон или сте вработен во истиот, Ве повикуваме да ни се јавите или да ги оставите Вашите податоци во kontakt формата, а ние ќе Ве контактираме за соработка.

Ви благодариме на интересот и
Ве очекуваме повторно да не посетите :)
Petland.mk

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?