Pet Land Skopje

Школи за кучиња

Почитувани,

Ова е местото, каде во наредниот период ќе бидат објавени информации поврзани до школи за обука на домашни миленици во Македонија.
Доколку Вие поседувате школо за обука на кучиња или сте вработен во истото, Ве повикуваме да ни се јавите или да ги оставите Вашите податоци во kontakt формата, а ние ќе Ве контактираме за соработка.

Ви благодариме на интересот и
Ве очекуваме повторно да не посетите :)
Petland.mk

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?