Драги корисници, сите нарачки во вкупен износ над 1.860 ден., се со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, додека нарачките со вкупен износ под 1.860 ден. СЕ НАПЛАЌА достава во износ од 99 ден.

Pet Land Skopje

Транспорт на домашни миленици

Почитувани,

Ова е местото, каде во наредниот период ќе бидат објавени информации поврзани со компаниите кои вршат национален и интернационален транспорт на домашни миленици.
Доколку Вие поседувате ваква компанија или сте вработен во истата, Ве повикуваме да ни се јавите или да ги оставите Вашите податоци во kontakt формата, а ние ќе Ве контактираме за соработка.

Ви благодариме на интересот и
Ве очекуваме повторно да не посетите :)
Petland.mk

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?