Драги корисници, сите нарачки во промотивниот период се со бесплатна достава! За информации за производите кои не се моментално на залиха, може да не побарате на тел. 076/211-815.

Pet Land Skopje

Ветеринари

Почитувани,

Ова е местото, каде во наредниот период ќе бидат објавени информации поврзани со ветеринарните амбуланти и клиники во Македонија.
Доколку Вие поседувате ветеринарна амбуланта/клиника или сте ветеринар, Ве повикуваме да ни се јавите или да ги оставите Вашите податоци во kontakt формата, а ние ќе Ве контактираме за соработка.

Ви благодариме на интересот и
Ве очекуваме повторно да не посетите :)
Petland.mk

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?