Драги корисници, за одредени типови на производи кои не се на залиха, доколку сакате да ги нарачате, потребно е да не исконтактирате телефонски. Доставата на нарачаните производи и понатаму останува бесплатна. Со почит, Pet Land

Блог

Pet Land Skopje

blog-img

Изборот на најдобрата храна за Вашето куче може да биде тешка и макотрпна, особено денес, кога бројот на различни брендови и варијанти на храни постојано и секојдневно се зголемува. Посакувам ...

Последни објави

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?