Драги корисници, сите нарачки во вкупен износ над 1.860 ден., се со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, додека нарачките со вкупен износ под 1.860 ден. СЕ НАПЛАЌА достава во износ од 99 ден.

Pet Land Skopje

Brekkies

Brekkies е бренд што му припаѓа на Affinity Petcare

Affinity Petcare е многу повеќе од компанија со експертиза во исхраната на животните, компанија која ги сака животни, која се залага за нивната благосостојба и се грижи за нив повеќе од 50 години.
Brekkies e комплетна и избалансирана храна, неверојатно вкусна храна која домашните миленици не може да и оддолеат. Во палетата на храни има различни вкусови и тоа говедско, пилешко, јагнешко и риба со специјални текстури и форми.

Сите храни ги обезбедуваат потребните хранливи материи што им се потребни во секојдневниот живот за да бидат здрави. Храните се прилагодеан согласно возраста, големината и ниво на активност: Brekkies содржи високо квалитетни состојки кои гарантираат подобра сварливост и им помага за оптимална мускулна маса.


слика од Храна за кучиња Brekkies Junior со пилешко месо, ориз и зеленчук залиха
Храна за кучиња Brekkies Junior со пилешко месо, ориз и зеленчук

Brekkies  Junior е комплетна храна за млади кучиња од 2 до 12 месеци, со пилешко месо и ориз и сите потребни состојки неопходни за правилен раст и развој на вашето куче.

Во храната се вклучени зеленчук, растителни влакна, јаглехидрати, витамини и минерали, неопходни за нормалниот раст и развој, како и  правилното функционирање на системот за варење.

Пакување: 20 кг.

4134 0 ден.
Храна за кучиња Brekkies Mini со пилешко месо и зеленчук

Brekkies  Mini е комплетна храна за мали раси на кучиња, комбинација од пилешко месо и зеленчук. Во храната се вклучени растителни влакна, јаглехидрати, витамини и минерали, неопходни за нормален развој на кучето, како и правилното функционирање на системот за варење на вашето куче.

Пакување: 20 кг.

3727 0 ден.
Храна за кучиња Brekkies Chicken со пилешко месо и зеленчук

Brekkies  Chicken е комплетна храна за кучиња во комбинација од пилешко месо и зеленчук. Во храната се вклучени корисни растителни влакна, јаглехидрати, витамини и минерали, неопходни за нормален раст и развој на кучето, како и правилното функционирање на системот за варење на вашето куче.

Пакување: 20 кг.

3555 0 ден.
слика од Храна за кучиња Brekkies Mix Lamb со јагнешко месо, ориз и зеленчук залиха
Храна за кучиња Brekkies Mix Lamb со јагнешко месо, ориз и зеленчук

Brekkies  Mix Lamb е комплетна храна наменета  за кучиња од сите раси со јагнешко месо, ориз и зеленчук. Во храната са вклучени голем број растителни влакна, јаглехидрати, витамини и минерали, неопходни за нормален раст и правилно функциониране на системот за варење на вашето куче.

Пакување: 20 кг.

3648 0 ден.
слика од Храна за кучиња Brekkies Salmon со месо од лосос и зеленчук залиха
Храна за кучиња Brekkies Salmon со месо од лосос и зеленчук
Комплетна храна за кучиња со лосос, туна и зеленчук, наменета за возрасни кучиња од средни и големи раси. Во храната се вклучени голем број растителни влакна, јаглени хидрати, витамини и минерали, неопходни за нормален раст и правилно функционирање на системот за варење на вашето куче
Пакување: 20 кг.

3648 0 ден.
слика од Храна за мачки Brekkies Cat Јunior - Пилешко месо и ориз залиха
Храна за мачки Brekkies Cat Јunior - Пилешко месо и ориз

Brekkies Cat Junior е комплетна храна за мали мачиња од 1 до 12 месеци, за бремени мачки и мачки во лактација, во чиј состав влегува пилешко месо, ориз и сите важни составки, неопходни за правилен развој на вашето маче. Во храната се вклучени зеленчуци, растителни влакна, јаглехидрати, витамини и минерали, неопходни за нормален раст и развој како и правилното функционирање на системот за варење.

Пакување: 20 кг.

5176 0 ден.
Храна за мачки Brekkies Cat Complet - Пилешко месо,риба и зеленчуци
Brekkies Cat Complet е комплетна храна за возрасни мачки во комбинација од пилешко месо, риба и зеленчуци. Во храната се вклучени голем број на растителни влакна, јаглехидрати, витамини и минерали, неопходни за нормален раст и правилното функционирање на системот за варење на вашата мачка
Пакување: 15 кг.

3412 0 ден.
Храна за мачки Brekkies Urinary Care - Пилешко месо и житарици

Brekkies  Urinary Care е специјална диета за мачки со ниско ниво на магнезиум и намалено ниво на рН на урината, кои го подржуваат уринарниот тракт.

Комплетно избалансирана храна за возрасни мачки, специјално формулирана за контрола на pH (6.2), која превенира создавање на уринарни камења и го стимулира правилното функционирање на уринарниот тракт

Пакување: 20 кг.

5527 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?