Pet Land Skopje

Brit

Brit - VAFO PRAHA s.r.o. е приватна семејна компанија. Се занимава со производство, дистрибуција и развој на премиум и супер премиум храна за домашни миленици. Основана е во јуни 1994 година - повеќе од 20 години традиција и искуство, 350 вработени, како и извоз во 70 земји во светот.
Компании брендови: Брит, Brit Care, Carnilove, Lets Bite, Brit Animals, Profine, Sams Field

Нашата филозофија
- Ние го почитуваме здравјето и благосостојбата на нашите миленици
- Ние одбиваме тестирање на лабораториски животни
- Ние строго сме против каква било суровост кон животните и ги отфрламе сите злоупотреби на животните
- Ние не користиме состојки кои може да имаат негативно влијание врз здравјето на животните

Менаџмент на квалитет
- Здравјето на домашнит миленици е нашата политика и наш принцип.
- Користење на свежо подготвено без коски пилешко месо или месо од лосос во премиум и супер премиум рецептите.
- Нема употреба на соја, ризични состојки, ГМО
- Производството Брит е сертифицирано според стандардите за квалитет ISO 9001 и HACCP.

Храна за кучиња Brit Care Dog Sustainable Puppy chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти)

Brit Care Dog Sustainable Puppy chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) е формула за кутриња и малди кучиња од сите раси и старост од 4 недели до 12 месеци. Brit Care Dog Sustainable Puppy chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) е комплетна храна за кучиња. Brit Care Dog Sustainable Puppy chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) е СУПЕРПРЕМИУМ, ОДРЖЛИВА И ЕКОПРИЈАТЕЛСКА ХРАНА ЗА ЗДРАВО ВАРЕЊЕ, НАМАЛЕН СТРЕС, ОПТИМАЛЕН ФИЗИЧКИ РАЗВОЈ И ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ. Идеално за кученца од сите раси. Содржи лесно сварливи и квалитетни протеини со комплетни аминокиселини за одличен развој на мускулите и здравите ткива на кутрето. Brit Care Dog Sustainable Puppy chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) ИМА МАЛО ВЛИЈАНИЕ ВРЗ ЖИВОТНАТА СРЕДИНА.

 • Здрав раст – Омега-3 масните киселини DHA и EPA го поддржуваат нормалниот развој на мозокот и срцето. 
 • Имунитет – Пробиотиците и антиоксидансите го зајакнуваат имунолошкиот систем и го поддржуваат здравјето на дигестивниот систем и 
 • Ниско ниво на CO2 – Рецепт избалансиран за намалување на емисијата на CO2 
Пакување: 1 кг.

499 0 ден.
Храна за кучиња Brit Care Puppy Lamb monoprotein hipoalergenica (јагнешко, без глутен)

Brit Care Puppy Lamb e СУПЕРПРЕМИУМ ХИПОАЛЕРГЕНСКА ХРАНА СО ЕДЕН ИЗВОР НА ЖИВОТИНСКИ ПРОТЕИН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ ОД АЛЕРГИСКИ РЕАКЦИИ. ИДЕАЛЕН ЗА КУЧЕНЦА ОД СИТЕ РАСИ.

Избраните извори на протеини се неалергични

Brit Care Puppy Lamb храната е особено погодна за кучиња со чувствителен метаболизам, кучиња со посебни барања за исхрана и кучиња во ризик од развој на алергии на храна.

ГО ЧИСТИ ТЕЛОТО И ОСЛОБОДУВА ОД ШТЕТНИ ТОКСИНИ.

Здрав раст – идеален сооднос на калории, калциум и фосфор за поддршка на стабилен и здрав раст 

Хондропротекторите поддржуваат здрав раст и развој на зглобовите, коските и ‘рскавицата

Имунитет – Пробиотиците и антиоксидансите го зајакнуваат имунолошкиот систем и го поддржуваат дигестивното здравје 

 

Пакување: 12 кг.

4649 0 ден.
Храна за кучиња Brit Care Grain Free Puppy Salmon (лосос, без житарици)

Brit Care Grain Free Puppy Salmon e СУПЕРПРЕМИУМ ХРАНА БЕЗ ЖИТО ЗА ЗДРАВИОТ РАЗВОЈ И ИМУНИТЕТСКА ПОДДРШКА НА КУТРЕНЦАТA.
Brit Care Grain Free Puppy Salmon СОДРЖИ ПРОТЕИНИ СО ВИСОКА хранлива вредност и масни киселини за да се подобри квалитетот на КОЖАТА И ЗДРАВЈЕТО, менталните вештини и совршената состојба на телото.
Brit Care Grain Free Puppy Salmon ФОРМУЛАТА БЕЗ ЖИТО, Е ИДЕАЛНА ЗА КУЧИЊА КОИ КОЈА БАРА НЕГА НА КРЗНО И КОЖА, КУЧИЊА КОИ ТРЕБА ДА ОДРЖАТ ОПТИМАЛНА ФИЗИЧКА СОСТОЈБА И КУЧИЊА СО НЕСАКАНИ РЕАКЦИИ НА ДРУГИ ВИДОВИ ХРАНА. МАСНИТЕ КИСЕЛИНИ ИМААТ КРУЦИЈАЛНА УЛОГА ВО ЗДРАВИОТ РАЗВОЈ НА КУЧЕНЦАТА И ЈУНИОРИТЕ КУЧИЊА.

 • Здрав раст – идеален сооднос на калории, калциум и фосфор за поддршка на стабилен и здрав раст

 • Омега-3 за зајакнување на мускулната синтеза и придонесување за побрзо закрепнување 

 • Имунитет – Пробиотиците и антиоксидансите го зајакнуваат имунолошкиот систем и го поддржуваат здравјето на дигестивниот имунитет

Пакување: 1 кг.

579 0 ден.
Храна за кучиња Brit Care Dog Sustainable Adult Small breed chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти)

Brit Care Dog Sustainable Adult Small breed chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) е комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси. Brit Care Dog Sustainable Adult Small breed chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) е на база на пилешко месо и протеини од инсекти. Brit Care Dog Sustainable Adult Small breed chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) е СУПЕРПРЕМИУМ, ОДРЖЛИВА И ЕКОПРИЈАТЕЛНА ХРАНА ЗА ЗДРАВО ВАРЕЊЕ, НАМАЛЕН СТРЕС, ПОДОБРЕНА ФИЗИЧКА СОСТОЈБА И ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ. СОДРЖИ ЛЕСНО СВАЛИВИ И КВАЛИТЕТНИ ПРОТЕИНИ СО КОМПЛЕТНИ АМИНО КИСЕЛИНИ ЗА ОДЛИЧЕН МУСКУЛЕН ТОНУС И ЗДРАВИ ТКИВА. Brit Care Dog Sustainable Adult Small breed chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) ФОРМУЛАТА Е БЕЗ ГЛУТЕН И Е ПОГОДНА ЗА СИТЕ КУЧИЊА БЕЗ РИЗИК ОД ЗГОЛЕМУВАЊЕ ТЕЖИНА.

 • Антистрес – Л-триптофан обезбедува смирувачка поддршка во стресни ситуации, мајката помага во олеснување на анксиозноста
 • Имунитет – Пробиотиците и антиоксидансите го зајакнуваат имунолошкиот систем и го поддржуваат дигестивното здравје
 • Ниско ниво на CO2 – Рецепт избалансиран за намалување на емисијата на CO2 
Пакување: 1 кг.

479 0 ден.
Храна за кучиња Brit Care Dog Sustainable Adult Medium breed chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти)

Brit Care Dog Sustainable Adult Medium breed chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) е комплетна храна за возрасни кучиња од средни раси и тежина од 10 до 25кг.. Brit Care Dog Sustainable Adult Medium breed chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) е на база на пилешко месо и протеини од инсекти. Brit Care Dog Sustainable Adult Medium breed chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) е СУПЕРПРЕМИУМ, ОДРЖЛИВА И ЕКОПРИЈАТЕЛНА ХРАНА ЗА ЗДРАВО ВАРЕЊЕ, НАМАЛЕН СТРЕС, ПОДОБРЕНА ФИЗИЧКА СОСТОЈБА И ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ. СОДРЖИ ЛЕСНО СВАЛИВИ И КВАЛИТЕТНИ ПРОТЕИНИ СО КОМПЛЕТНИ АМИНО КИСЕЛИНИ ЗА ОДЛИЧЕН МУСКУЛЕН ТОНУС И ЗДРАВИ ТКИВА. Brit Care Dog Sustainable Adult Medium breed chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) ФОРМУЛАТА Е БЕЗ ГЛУТЕН И Е ПОГОДНА ЗА СИТЕ КУЧИЊА БЕЗ РИЗИК ОД ЗГОЛЕМУВАЊЕ ТЕЖИНА.

 • Антистрес – Л-триптофан обезбедува смирувачка поддршка во стресни ситуации, мајката помага во олеснување на анксиозноста
 • Имунитет – Пробиотиците и антиоксидансите го зајакнуваат имунолошкиот систем и го поддржуваат дигестивното здравје
 • Ниско ниво на CO2 – Рецепт избалансиран за намалување на емисијата на CO2 
Пакување: 1 кг.

459 0 ден.
Храна за кучиња Brit Care Adult Medium Breed Lamb monoprotein hipoalergenic (јагнешко, без глутен)
СУПЕРПРЕМИУМ ХИПОАЛЕРГЕНСКА ХРАНА СО ЕДЕН ИЗВОР НА ЖИВОТИНСКИ ПРОТЕИН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ ОД АЛЕРГИЧКИ РЕАКЦИИ.

ИДЕАЛЕН ЗА ВОЗРАСНИ КУЧИЊА ОД СРЕДНИ РАСИ СО НОРМАЛНИ ПОБАРУВАЊА ЗА ЕНЕРГИЈА. ИЗБРАНИОТ ИЗВОР НА ПРОТЕИНИ СЕ НЕАЛЕРГЕНИ.

 ХРАНАТА Е ПОСЕБНО ИЗБАЛАНСИРАНА ЗА КУЧИЊА СО ЧУВСТВИТЕЛНО ВАРЕЊЕ НА ХРАНАТА, КУЧИЊА СО ПОСЕБНИ ПОБАРУВАЊА ЗА КВАЛИТЕТНА ИСХРАНА И КУЧИЊА КОИ ИМААТ РИЗИК ДА РАЗВИВААТ АЛЕРГИИ НА ХРАНА.

ФОРМУЛИТЕ СЕ ЗБОГАТЕНИ СО ПРОБИОТИЦИ ЗА УРАМНОТЕЖЕНА ЦРЕВНА МИКРОФЛОРА И МЛЕКОТ ТРН, КОЈА ЈА ПОДДРЖУВА ФУНКЦИЈАТА НА ЦРНИОТ ДРУГ, ГО ЧИСТИ ТЕЛОТО И ОСЛОБОДУВА ОД ШТЕТНИ ТОКСИНИ.

Имунитет – Пробиотоците и антиоксидансите го зајакнуваат имунолошкиот систем и го поддржуваат дигестивното здравје 

Кожа и крзно- подобрена функција на бариерата на кожата и поддршка за здраво влакно.

 Мускули – оптимален профил на аминокиселини за градење, лекување и зацврстување на мускулното ткиво.

Пакување: 1 кг.

529 0 ден.
Храна за кучиња Brit Care Grain Free Small & Medium Adult Salmon (лосос, без житарици)

Brit Care Dog Grain-free Salmon Small&Medium Adult breeds e формула лосос и компир без житарици за возрасни кучиња од мали и средни раси (1 – 25 кг).

Brit Care Dog Grain-free Salmon Small&Medium Adult breeds e СУПЕРПРЕМИУМ ХРАНА БЕЗ ЖИТAРИЦИ ЗА ПОДДРЖУВАЊЕ НА ЗДРАВЈЕТО НА КОЖАТА И КРЗНОТО, ЦИРКУЛАТОРНИОТ СИСТЕМ И СРЦЕТО.
- ОДЛИЧНА ФИЗИЧКА СОСТОЈБА, ИМУНИТЕТ КАЈ ВОЗРАСНИ КУЧИЊА ОД МАЛИ И СРЕДНИ РАСИ.
- СОДРЖИ ПРОТЕИНИ СО ВИСОКА ХРАНТИВНА ВРЕДНОСТ И МАСНИ КИСЕЛИНИ ЗА ПРОМОВИРАЊЕ НА КОЖАТА И ЗДРАВЈЕТО НА КОЖАТА.
- ФОРМУЛАТА БЕЗ ЖИТАРИЦИ И Е ИДЕАЛНА ЗА КУЧИЊА КОИ ИМААТ ПОТРЕБА ОД ПОГОЛЕМА НЕГА НА КОЖАТА И КРЗНОТО; КУЧИЊА КОИ ТРЕБА ДА БИДАТ ВО ДОБРА ФИЗИЧКА КОНДИЦИЈА; КУЧИЊА КОИ ИМААТ НЕТОЛЕРАНЦИЈА НА ДРУГИ ВИДОВИ НА ХРАНА И.

За мускули богати со омега-3, за зајакнување на мускулната синтеза и придонесуваат за побрзо закрепнување

За здрава кожа и здраво крзно исто така придонесува и за здравјето на бубрезите и уринарниот тракт

Имунитет – Пробиотиците и антиоксидансите го зајакнуваат имунолошкиот систем и го поддржуваат здравјето на дигестивниот систем.

Пакување: 1 кг.

559 0 ден.
Храна за кучиња Brit Care Adult Large Breed Lamb monoprotein hipoalergenic (јагнешко, без глутен)

Brit Care Adult Large Breed Lamb е СУПЕРПРЕМИУМ ХИПОАЛЕРГЕНСКА ХРАНА СО ЕДЕН ИЗВОР НА ЖИВОТИНСКИ ПРОТЕИН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ ОД АЛЕРГИСКИ РЕАКЦИИ.

Brit Care Adult Large Breed Lamb е ИДЕАЛНА ЗА ВОЗРАСНИ КУЧИЊА ОД СРЕДНИ РАСИ СО НОРМАЛНИ ПОБАРУВАЊА ЗА ЕНЕРГИЈА. ИЗБРАНИОТ ИЗВОР НА ПРОТЕИНИ СЕ НЕАЛЕРГЕНИ.

Brit Care Adult Large Breed Lamb ХРАНАТА Е ПОСЕБНО ИЗБАЛАНСИРАНА ЗА КУЧИЊА СО ЧУВСТВИТЕЛНО ВАРЕЊЕ НА ХРАНАТА, КУЧИЊА СО ПОСЕБНИ ПОБАРУВАЊА ЗА КВАЛИТЕТНА ИСХРАНА И КУЧИЊА КОИ ИМААТ РИЗИК ДА РАЗВИВААТ АЛЕРГИИ НА ХРАНА.

Brit Care Adult Large Breed Lamb ФОРМУЛИТЕ СЕ ЗБОГАТЕНИ СО ПРОБИОТИЦИ ЗА УРАМНОТЕЖЕНА ЦРЕВНА МИКРОФЛОРА И МЛЕКОТ ТРН, КОЈА ЈА ПОДДРЖУВА ФУНКЦИЈАТА НА ЦРНИОТ ДРУГ, ГО ЧИСТИ ТЕЛОТО И ОСЛОБОДУВА ОД ШТЕТНИ ТОКСИНИ.

 • Зглобови и ‘рскавица - Хондропротекторите поддржуваат здрав раст и развој на зглобовите, коските и ‘рскавицата
 • Имунитет – Пробиотиците и антиоксидансите го зајакнуваат имунолошкиот систем и го поддржуваат здравјето на дигестивниот имунитет
 •  Мускули – оптимален профил на аминокиселини за градење, лекување и зацврстување на мускулното ткиво.
Пакување: 12 кг.

4539 0 ден.
Храна за кучиња Brit Care Dog Sustainable Adult Large Breed chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти)
Brit Care Dog Sustainable Adult Large Breed chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) е наменета за возрасни кучиња од големи раси над 25 кг. 
Brit Care Dog Sustainable Adult Large Breed chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) е комплетна храна пилешко месо и протеини од инсекти.
Brit Care Dog Sustainable Adult Large Breed chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) е СУПЕРПРЕМИУМ, ОДРЖЛИВА И ЕКОПРИЈАТЕЛНА ХРАНА ЗА ЗДРАВО ВАРЕЊЕ, НАМАЛЕН СТРЕС, ПОДОБРЕНА ФИЗИЧКА СОСТОЈБА И ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ. СОДРЖИ ЛЕСНО СВАЛИВИ И КВАЛИТЕТНИ ПРОТЕИНИ СО КОМПЛЕТНИ АМИНО КИСЕЛИНИ ЗА ОДЛИЧЕН МУСКУЛЕН ТОНУС И ЗДРАВИ ТКИВА.
Brit Care Dog Sustainable Adult Large Breed chicken & insect (пилешко и протеини од инсекти) ги има следниве карактеристики:
– Антистрес – Л-триптофанот обезбедува смирувачка поддршка во стресни ситуации, мајчината жлезда помага во олеснување на анксиозноста.
– Зглобови и ‘рскавица – Хондропротекторите поддржуваат здрави зглобови, коски и ‘рскавица, што е од клучно значење за големите раси
– Ниско ниво на CO2 – Рецепт избалансиран за намалување на отпечатокот на CO2

 
Пакување: 12 кг.

4219 0 ден.
Храна за кучиња Brit Care Dog Show Champion Salmon & Herring Hypoallergenic
Наменета за одржување на одлична кондиција на возрасни изложбени кучиња од сите раси.  Комплетна хипоалергена формула без глутен на база на лосос и харинга .

Метаболизирана енергија: 3,880 kcal/kg. Omega 3: 0.97%, Omega 6: 2.25%.
Пакување: 12 кг.

4969 0 ден.
слика од Храна за кучиња Brit Care Grain-free Adult Sensitive Venison (срна и без житарици) за чувстивтелни кучиња и нетолеранција на храна залиха
Храна за кучиња Brit Care Grain-free Adult Sensitive Venison (срна и без житарици) за чувстивтелни кучиња и нетолеранција на храна
Brit Care Grain-free Adult Sensitive Venison & Potato (срна и компир, без житарици) е намената за возрасни кучиња од сите раси.
Brit Care Grain-free Adult Sensitive Venison & Potato е храна без житарици (Grain free) на база на срна и компир.

СУПЕРПРЕМИУМ ХРАНАТА БЕЗ ЖИТО Е ПОСЕБНО ЗА КУЧИЊА СО ЧУВСТВИТЕЛНО ВАРЕЊЕ И КУЧИЊА СО НЕТОЛЕРАНЦИЈА.
ПРОТЕИНОТ ОД ЛОВ ГО НАМАЛУВА РИЗИКОТ ОД ЛОША РЕАКЦИЈА НА ХРАНАТА ВО СЛУЧАЈ НА ВАРЕЊЕ ИЛИ ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА КОЖАТА.
МЛЕКОТО ТРН ЈА ПОДДРЖУВА ФУНКЦИЈАТА НА ЦРНИОТ ДРОБ И ПОМАГА ВО ОТПОРОТ НА ДИГЕСТИВНОТО ИЛИ ВОСПАЛЕНИОТО НА КОЖАТА.
ОМЕГА-3 МАСНИТЕ КИСЕЛИНИ КАКО АЛА, ЕПА и ДХА ЈА ЗГОЛЕМУВААТ ХИДРАЦИЈАТА ВО КОЖАТА, ПРИДОНЕСУВААТ ЗА ЗДРАВО И СЈАСНО ВЛАКНО.

Brit Care Grain-free Adult Sensitive Venison & Potato (срна и компир, без житарици) ги има следниве карактеристики:
- Без пилешки маснотии – Формула базирана на дивеч за да се избегнат несакани реакции
- Кожа и крзно – многу омега-3 за зајакнување на сјајот и здравјето на кожата.
- Имунитет – Пробиотиците и антиоксидансите го зајакнуваат имунолошкиот систем и го поддржуваат здравјето на дигестивниот имунитет.

Пакување: 1 кг.

599 0 ден.
Храна за кучиња Brit Care Weight Loss Rabbit & Rice (месо од зајак и ориз, без глутен)

Хипоалергично формула зајак и ориз за возрасни кучиња од сите раси со проблеми со тежината. Комплетна храна за кучиња.

Суперпремиум хипоалергична храна со сингл ресурс на животински протеини е специјално креирана за кучиња со проблеми со управувањето со тежината. А содржината на маснотии во комбинација со висока содржина на протеинот на зајакот помага во одржување на оптимална тежина, додека Л-карнитин го зајакнува метаболизмот и помага во согорувањето на маснотиите.

ПСИЛИУМ ПРИДОНЕСУВА ЗА ПОГОЛЕМО ЧУВСТВО ЗА СИТОСТ И ПОМАГА ДА СЕ КОНТРОЛИРА ГЛАДОТ ПОМЕЃУ ОБРОЦИТЕ. ФОРМУЛИТЕ СЕ ЗБОГАТЕНИ СО ПРОБИОТИЦИ ЗА БАРАНСИРАНА ЦРЕВНА МИКРОФЛОРА И МЛЕКОТ ТРН, КОЈА ЈА ПОДДРЖУВА ФУНКЦИЈАТА НА ЦРНИОТ ДРУЖЕНИК, КОЈ ГО ЧИСТИ ТЕЛОТО И ГО ОСЛОБУВА ОД ШТЕТНИ ТОКСИНИ.

Ефект на ситост – Psyllium промовира постојана ситост и го намалува внесот на храна 

Согорување маснотии – Л-карнитинот го зајакнува метаболизмот и помага во согорувањето на маснотиите 

Зглобови и ‘рскавица – Хондропротекторите поддржуваат здрав раст и развој на зглобовите, коските и ‘рскавицата 

Пакување: 1 кг.

599 0 ден.
Храна за кучиња Brit Care MINI Grain Free Puppy Lamb Hypoallergneic (јагне, без житарици)

BRIT Care Mini Grain free puppy Lamb Hypoallergneic e комплетна храна за млади кучиња и кученца од мали раси и кучки кои дојат.

BRIT Care Mini Grain free puppy Lamb Hypoallergneic - Хипоалергична формула без житарици на база на јагне.

Пакување: 7 кг.

3719 0 ден.
Храна за кучиња Brit Care MINI Grain Free Adult Hari & Skin Hypoallergneic salmon herring (лосос, харинга и без житарки)

Brit Care MINI Grain Free Adult Hari & Skin Hypoallergneic (salmon и herring), комплетна храна за возрасни кучиња од мини раси.

Brit Care MINI Grain Free Adult Hari & Skin Hypoallergneic (salmon и herring) е хипоалергена формула со лосос и харинга без житарици.
Пакување: 7 кг.

3529 0 ден.
Храна за кучиња Brit Care MINI Grain Free Аdult Lamb Hypoallergneic (јагне, без житарици)

BRIT Care Mini Adult Lamb – Храна за мини раст хипоалергена – адулт (јагне).

 • Хипоалергична формула без житарици за мали раси

Пакување: 7 кг.

3289 0 ден.
слика од Храна за кучиња Brit Care MINI Grain Free Adult Sensitive Hypoallergneic Venison (месо од елен и без житарки) залиха
Храна за кучиња Brit Care MINI Grain Free Adult Sensitive Hypoallergneic Venison (месо од елен и без житарки)

BRIT Care Mini Grain free sensitive venison hypoallergenic - комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси.

BRIT Care Mini Grain free sensitive venison hypoallergenic e хипоалергена формула за чуствителни кучиња на база на елен и без житарици.

Пакување: 7 кг.

3719 0 ден.
Храна за кучиња Brit Care Mini GRAIN FREE Light & Sterilised Hypoallergenic за стерилизирани и кучиња со прекумерна тежина (Зајак и лосос) за мали раси кучиња
Brit Care Mini GRAIN FREE Light & Sterilised Hypoallergenic (Зајак и лосос)  e хипоалергена формула без житарици за кучиња со прекумерна тежина или стерилизирани кучиња од мали раси.
Пакување: 7 кг.

3539 0 ден.
Храна за кучиња Brit Premium Adult S Small

Brit Premium Adult S е храна со висока содржина на енергија и витамини. Се препорачува за возрасни кучиња од мали раси (1-10 кг), совршено сварлива и апсорблива храна со пилешко месо, богата со витамини, минерали и органски микроелементи.

Високата содржина на пилешко месо (41%) обезбедуава на кучето вредни протеини и енергетски компоненти. Тие се неопходни за виталноста на кучето и му обезбедуваат долг живот.

Храната е збогатена со незаситени масни киселини Омега 3 и 6, кои ефикасно го поддржуваат нервниот систем и развој на активноста на мозокот.

Содржи антиоксиданти во форма на масло од лосос и пивски квасец, со што се зголемува способноста на телото да произведува ензими и го поддржува функционирањето на имунолошкиот систем.

Содржи незаситени масни киселини кои помагаат во одржувањето на здрава кожа и убавото сјајно крзно.
Топчињата храна имаат атрактивна форма и пријатен мирис што ја прави храната атрактивна за префинети и пребирливи кучиња.

Не содржи соја, хемиски адитиви и конзерванси.

Пакување: 1 кг.

379 0 ден.
Храна за кучиња Brit Premium Adult M Medium
Brit Premium Adult Medium M е комплетна храна за возрасни кучиња од средни раси (10-25кг). Средните раси често се раси на работни кучиња, и затоа е неопходно храната да содржи соодветна количина на влакна и пробиотици, што е потребно за одржување на соодветна дигестија . 

Содржината на омега-3 и омега-6 масни киселини е од суштинско значење за развојот и активноста на мозокот, како и за квалитетот на кожата и крзното. 

Активниот животен стил на кучето бара соодветна количина на антиоскиданти кои ја поддржуваат функцијата на имуниот систем. Иновативната производна линија на премиум линијата се карактеризира со зголемена содржина на месо (до 45%). 

Исто така содржи разни билки и овошја кои во голема мера ја подобруваат квалитетот и перформансот на храната (висока отпорност кон болести, вителност, добра дигестија, високо сварливи протеини и масти, здрава кожа и сјајно крзно).
Пакување: 1 кг.

299 0 ден.
Храна за кучиња Brit Premium Adult L Large возрасни кучиња од големи раси (пилешко)
BRIT Premium Adult Chicken L – Премиум храна за големи раст адулт (пиле) 15кг.
Комплетна пилешка формула за возрасни кучиња од големи раси (25-45 кг).
-Поддршка за заедничка исхрана и подвижност
-Здрава кожа и сјајно крзно
-Го поддржува имунитетот и состојбата подобар вкус и сварливост колаген,
-школки со зелена школка и ракови за зглобовите и ‘рскавицата
-високо ниво на омега-3 за здраво срце, кожа и сјајно крзно овошје и билки за подобро варење и имунитет
Пакување: 15 кг.

2979 0 ден.
Храна за кучиња Brit Premium Adult XL Extra Large за многу големи (гигантски) раси на кучиња (пилешко)

BRIT Premium Adult Chicken ХL – Премиум храна за големи раст адулт (пиле) 

 • Комплетна пилешка формула за возрасни кучиња од екстра големи раси (45-90 кг).

 • Поддршка за заедничка исхрана и подвижност

 • Анти-стрес фактор за поддршка на срцевите функции

 • Го поддржува имунитетот и состојбата

 • подобар вкус и сварливост

 • колаген, школки со зелена школка и ракови за зглобовите и ‘рскавицата

 • високо ниво на омега-3 за здраво срце, кожа и сјајно крзно

 • овошје и билки за подобро варење и имунитет

Пакување: 15 кг.

3109 0 ден.
Храна за кучиња Brit Premium Junior S Small
Комплетна храна Brit Premium Junior S за кученца и млади кучиња од мали раси од 4 недели до 12 месеци со возрасна тежина од 1 до 10 кг.
 • Богата со животински протеини за балансиран раст.
 • Витамини и органски микроелементи за виталност.
 • Оптимална големина на гранули за мали раси.
 • Високо сварливи протеини.
Пакување: 1кг.

399 0 ден.
Храна за кучиња Brit Premium Junior M Medium
 Brit Premium Junior М Medium е комплетна храна за кучиња од 2 до 12 месеци со возрасна тежина од 10 до 25 кг.
 • Богата со животински протеини.
 • Оптимален сооднос на калциум-фосфор за правилен развој на коските.
 • Глукозамин и хондроитин за здрави зглобови.
 • Пребиотици за зајакнување на имунитетот.
Пакување: 1 кг.

329 0 ден.
Храна за кучиња Brit Premium Junior L Large - млади кучиња од големи раси (пилешко)

BRIT Premium Junior Chicken L – Премиум храна за големи раст јуниор (пиле) 

Комплетна формула за пилешко за помлади кучиња (1-24 месеци) од големи раси (25-45 кг).
- Здрава структура, развој на коските, зглобовите и забите
- ​Го поддржува имунитетот и состојбата
- Оптимален раст на мускулите и телото
- подобар вкус и сварливост
- колаген, школки со зелена школка и ракови за зглобовите и ‘рскавицата
- високо ниво на омега-3 за здраво срце, кожа и сјајно крзно
- овошје и билки за подобро варење и имунитет

Пакување: 15 кг.

3109 0 ден.
Храна за кучиња Brit Premium Sport
Brit Premium Sport е комплетна храна со висока енергетска содржина, за кучиња со високи енергетски потреби во текот на денот. 

Содржи пребиотици за да се зголеми имунитетот и високо сварливите протеини. Типична употреба на оваа храна кај: кучиња чувари, ловни кучиња, работни кучиња, тркачки кучиња за натпреваи и сл.

Исто така, може да се користи како исхрана при закрепнување.
Пакување: 3 кг.

899 0 ден.
Храна за кучиња Brit Premium Light (мисирка) за кучиња со прекумерна тежина

BRIT Premium Adult – Храна за кучиња со прекумерна тежина (Мисирка и Овес)

-Оптимална регулација на тежината
-Поддршка за заедничка исхрана и подвижност
-Анти-стрес фактор за поддршка на срцевите функции
-житарки без глутен со висока хранлива вредност
-подобар вкус и сварливост
-колаген, школки со зелена школка и ракови за зглобовите и ‘рскавицата
-високо ниво на омега-3 за здраво срце, кожа и сјајно крзно
-овошје и билки за подобро варење и имунитет.

Пакување: 3 кг.

859 0 ден.
Храна за кучиња Brit Premium Sensitive Lamb and Rise (јагнешко месо и ориз)
Brit Premium Dog Lamb & Rice е комплетна хипоалергенска храна за возрасни кучиња со алергии или проблеми со дигестивниот тракт.
 • Содржи одлично сварлива јагне и други високо сварливи протеини.
 • Зајакнува имунитет поради присуството на пребиотици.
 • Омега 3 богато масло од лосос придонесува за здрава кожа и сјајна кожа.
 • Исто така погоден како превенција на кожни болести.
 • Не содржи најчесто застапени алергенски житни култури: пченица, пченка, соја.
Пакување: 1 кг.

339 0 ден.
Храна за кучиња Brit Fresh chicken with potato puppy healthy growth (свежо пилешко и компир)

Brit Fresh Chicken with Potato Puppy Healthy Growth – Супер-премиум храна за млади кутриња со свежо месо (пилешко и компир) Brit Fresh Chicken with Potato Puppy Healthy Growth е формула со свежо пилешко месо со компири, леќата, црна рибизла и магдонос. Brit Fresh Chicken with Potato Puppy Healthy Growth е суперпремиум формула за кученца 1-12 месеци. Chicken with Potato Puppy Healthy Growth е холистичка храна за кучиња направена со 40% внимателно обработено свежо месо.
„Користењето свежо месо во подготовката на гранулите Brit Fresh ни овозможува да елиминираме еден од чекорите на обработка и да ги зачуваме хранливите материи во месото заедно со неговиот природен вкус и арома. Комбиниравме антички житарки како леќата, просото и овесот со традиционални билки, тиква, тиквички и овошје за да создадеме здраво мени кое сигурно ќе ги задоволи сите љубители на кучешки вкусна висококвалитетна исхрана“.

 • Здрав раст на кученцето,

 • Подобрен вкус и свежа арома, поголема долгорочна вкусност,

 • Содржи антички зрна и други природни состојки – компири, овес, хељда, ленено семе, црна рибизла,

 • Традиционални билки – мајчина душица, рузмарин, невен, глуварче, магдонос и

 • Без глутен – без соја – без пченка – без бои или хемиски ароми

Пакување: 12 кг.

3669 0 ден.
Храна за кучиња Brit Fresh Beef with pumpkin puppy large bones and joints (свежо говедско и тиква)

Brit Fresh Beef with Pumpkin Puppy Large Bones & Joints - Супер-премиум храна папи со свежо месо (говедско и тиква) Свежо говедско месо со тиква, леќата, блитва и рузмарин. Brit Fresh Beef with Pumpkin Puppy Large Bones & Joints е супер-премиум формула за папи кученца кои ќе достигнат тежина над 25кг (кога ќе бидат во полн раст и развој). Brit Fresh Beef with Pumpkin Puppy Large Bones & Joints е холистичка храна за кучиња направена со 40% внимателно обработено свежо месо.
„Употребата на свежо месо во подготовката на гранулите Brit Fresh ни овозможува да елиминираме еден од чекорите на обработка и да ги зачуваме хранливите материи во месото заедно со неговиот природен вкус и арома.Комбиниравме антички житарки како леќата, просото и овесот со традиционални билки, тиква, тиквички и овошје за да создадеме здраво мени кое сигурно ќе ги задоволи сите љубители на кучешки вкусна висококвалитетна исхрана.„

 • Подобрен вкус и свежа арома, поголема долгорочна вкусност
 • Содржи антички зрна и други природни состојки – тиква, овес, хељда, ленено семе, блитва
 • Традиционални билки – мајчина душица, рузмарин, невен, глуварче, магдонос
 • Без глутен – без соја – без пченка – без бои или хемиски арома.
Пакување: 12 кг.

3599 0 ден.
Храна за кучиња Brit Fresh chicken with potato adult great life (свежо пилешко и компир)

Brit Fresh Chicken with Potato Adult Great Life - Суперпремиум храна за возрасни кучиња со свежо месо (пилешко и компир). Свежо пилешко со компири, леќата, јаболко и мајчина душица. Brit Fresh Chicken with Potato Adult Great Life е суперпремиум формула за возрасни кучиња. Холистичка храна за кучиња направена со 40% внимателно обработено свежо месо.
„Употребата на свежо месо во подготовката на гранулите Brit Fresh ни овозможува да елиминираме еден од чекорите на обработка и да ги зачуваме хранливите материи во месото заедно со неговиот природен вкус и арома.Комбиниравме антички житарки како леќата, просото и овесот со традиционални билки, тиква, тиквички и овошје за да создадеме здраво мени кое сигурно ќе ги задоволи сите љубители на кучешки вкусна висококвалитетна исхрана.

 • Одличен и продолжен животен век на Вашите кучиња,
 • Подобрен вкус и свежа арома, поголема долгорочна вкусност,
 • Содржи антички зрна и други природни состојки – компири, овес, хељда, ленено семе, црна рибизла,
 • Традиционални билки – мајчина душица, рузмарин, невен, глуварче, магдонос и 
 • Без глутен – без соја – без пченка – без бои или хемиски ароми.
Пакување: 12 кг.

3349 0 ден.
Храна за кучиња Brit Fresh fish with pumpkin adult large muscles and joints (свежа риба и тиква)

Brit Fresh Fish with Pumpkin Adult Large Muscles & Joints - Свежа риба со тиква, леќата, цвекло и магдонос. Суперпремиум формула за кучиња над 25кг. Brit Fresh Fish with Pumpkin Adult Large Muscles & Joints - Холистичка храна за кучиња направена со 40% внимателно обработено свежо месо. Brit Fresh Fish with Pumpkin Adult Large Muscles & Joints - е комплетна храна за кучиња. „Користењето свежо месо во подготовката на гранулите Brit Fresh ни овозможува да елиминираме еден од чекорите на обработка и да ги зачуваме хранливите материи во месото заедно со неговиот природен вкус и арома. Комбиниравме антички житарки како леќата, просото и овесот со традиционални билки, тиква, тиквички и овошје за да создадеме здраво мени кое сигурно ќе ги задоволи сите љубители на кучешки вкусна висококвалитетна исхрана“.

 • Подобрен вкус и свежа арома, поголема долгорочна вкусност
 • Содржи антички зрна и други природни состојки – тиква, овес, хељда, ленено семе, блитва
 • Традиционални билки – мајчина душица, рузмарин, невен, глуварче, магдонос
 • Без глутен – без соја – без пченка – без бои или хемиски ароми
Пакување: 12 кг.

3599 0 ден.
слика од Храна за куче Brit Premium Sausage Chicken & Rabbit – Салама за куче (пиле и зајак) залиха
Храна за куче Brit Premium Sausage Chicken & Rabbit – Салама за куче (пиле и зајак)

Brit Premium Sausage Chicken & Rabbit (салама за куче)  е комплетна храна за кучиња од сите раси и возрасти. Brit Premium Sausage Chicken & Rabbit (салама за куче) е вкусна и месна храна за кучиња со пиле и зајак за дополнителна исхрана и вкус во исхраната на секое куче. Brit Premium Sausage Chicken & Rabbit (салама за куче) бидејќи е богата со животински протеини, го поддржува и го подобрува варењето на вашето домашно милениче.

Пакување: 800 гр.

189 0 ден.
слика од Мокра храна за кучиња Brit Premium by Nature Fish with Fish Skin – Конзерва за куче (риба и кожа од риба) залиха
Мокра храна за кучиња Brit Premium by Nature Fish with Fish Skin – Конзерва за куче (риба и кожа од риба)

Brit Premium by Nature Fish with Fish Skin е идеален додаток на сувата храна во форма на гранули. Brit Premium by Nature Fish with Fish Skin може да се користи како комплетна храна или ужина, или да додадете дополнителен вкус на гранулите за возрасни кучиња од сите раси. Brit Premium by Nature Fish with Fish Skin го подобрува внесот на храна и хидратацијата. Brit Premium by Nature Fish with Fish Skin содржи дополнително масло од лосос за здрава кожа и сјајно крзно, овошје и билки.

Одлична сварливост и исклучителен вкус
Балансирана содржина на хранливи материи, витамини и минерали
Без житарки – без сол – без ГМО

Пакување: 400 гр.

120 0 ден.
Brit Care Dog Snack Endurance Lamb – Закуски со јагнешко и банана
Дополнителна храна за кучиња, полувлажна закуска,јагнешко збогатено со банана.Помага да се одржуваат активни кучиња во правилна состојба.Збогатен со Л-карнитин и таурин за одржување на активни кучиња во правилна состојба.Без житарки и компири.Фулвични киселини ја поддржуваат апсорпцијата на хранливи материи.Екстракт од диња од диња како извор на антиоксиданси.Колагенските пептиди го регенерираат мускулно-скелетниот систем.Тиндализираниот Lactobacillus acidophilus помага во одржување на здравјето на цревниот тракт.
Пакување: 150 гр.

249 0 ден.
Brit Care Dog Snack Mineral Ham for Puppies – Закуски за мали кученца

Шунка збогатена со морски алги.Безбедна за бремени кучки, доилки и кученца во раст.Одржува оптимална рамнотежа на минерали за здрав раст.
Збогатен со монморилонит и лушпи од јајца за оптимален баланс на минералите.Без житарки и компири.Фулвични киселини ја поддржуваат апсорпцијата на хранливи материи.Екстракт од диња од диња како извор на антиоксиданси Колагенските пептиди го регенерираат мускулно-скелетниот систем.Тиндализираниот Lactobacillus acidophilus помага во одржување на здравјето на цревниот тракт.

Пакување: 150 гр.

249 0 ден.
Brit Care Dog Snack Skin&Coat Krill – Закуски за здраво крзно и кожа

Дополнителна храна за кучиња.Полувлажна закуска.Крил збогатен со кокос
Поддржува здрава кожа и сјаен слој.Збогатен со цинк и биотин за поддршка на здрава кожа и сјаен слој.Без житарки и компири.Фулвични киселини ја поддржуваат апсорпцијата на хранливи материи.Екстракт од диња од диња како извор на антиоксиданси.Колагенските пептиди го регенерираат мускулно-скелетниот систем.Тиндализираниот Lactobacillus acidophilus помага во одржување на здравјето на цревниот тракт.
 

Пакување: 150 гр.

249 0 ден.
Храна за кучиња Brit grain free veterinary diet Gastrointestinal - Брит Ветеринарна диета Гастроинтестинал за куче

Brit Grain-free Veterinary Diet Gastrointestinal – Брит Ветеринарна диета Гастроинтестинал 12кг.

GASTROINTESTINAL

Комплетна диетална храна за кучиња – намалување на акутни цревни апсорптивни нарушувања, компензација на лошо варење

ИНДИКАЦИИ
• Гастроинтестинални нарушувања (дијареа, повраќање)
• Смирување на дигестивниот тракт по дијареа или повраќање
• Панкреатитис
• Зголемено надуеност
• Дигестивни нарушувања
• Егзокрина панкреасна инсуфициенција (ЕПИ)
• ХАРИНГА, ЛОСОС, ГРАШОК И ХЕЉДА

Пакување: 12 кг.

5289 0 ден.
Храна за мачки Brit Care Cat Grain Free Kitten за млади мачиња или бремени или доилки мачки (свежо пилешко и мисирка)

Brit Care Cat Grain Free Kitten (со свежо пилешко и мисирка) е комплетна храна за мачиња и бремени или доилки мачки.
Brit Care Cat Grain Free Kitten (со свежо пилешко и мисирка) е хипоалергена храна, без житарици и високо сварлива формула богата со есенцијални хранливи материи за да ги задоволи енергетските потреби на бремени мачки или доилки и да го поддржува правилниот развој на фетусот.
-Урамнотежената содржина на калциум, фосфор, магнезиум, витамин Д и комплекс од витамини, минерали и есенцијални масни киселини обезбедува испорака на здрави мачиња и помага во спречување на рахитис.
-ПРОБИОТИЦИ и ПРЕБИОТИЦИ во Brit Care Cat Grain Free Kitten (со свежо пилешко и мисирка)помагаат во одржување на здравјето на гастроинтестиналниот тракт и имунолошкиот систем.
-КОЛОСТРУМ содржи имуноглобулини, антитела кои им помагаат на мачињата да изградат силен имунитет.
-ТАУРИНОТ во Brit Care Cat Grain Free Kitten (со свежо пилешко и мисирка) го поддржува здравјето на очите и срцето.
-ВИСОКА СОДРЖИНА НА ПРОТЕИНИ во Brit Care Cat Grain Free Kitten (со свежо пилешко и мисирка) помага во одржување на растот и развојот на мускулната маса.
-БЕЗ житарици – БЕЗ бои – БЕЗ конзерванси – БЕЗ ГМО – БЕЗ соја.

Пакување: 400 гр.

299 0 ден.
Храна за мачки Brit Care Cat Grain Free Sterilized Sensitive за стерилизирани мачки со чувствителен дигестивен систем (месо од зајак)
Brit Care Cat Grain-Free STERILISED SENSITIVE (rabbit) – за стерилизирани мачки со чуствителен дигестивен систем (зајак)
Brit Care Cat Grain-Free STERILISED SENSITIVE (rabbit) е комплетна храна за возрасни стерилизирани мачки со чувствително варење.
Brit Care Cat Grain-Free STERILISED SENSITIVE (rabbit) е хипоалергена формула без житарици за здрави бубрези и уринарен тракт која содржи овошје и билки богати со природни антиоксиданси и витамин Е, кои го штитат телото од слободните радикали и обезбедуваат силен имунолошки систем доживотно.
-Посното месо во форма на свеж зајак го поддржува здравјето на срцето и циркулаторниот систем и помага во одржување на оптималната физичка кондиција.
-СВЕЖ ЗАЈАК е посно месо со одлична сварливост и низок холестерол.
-Ниската содржина на магнезиум и L-метионин помага во одржување на оптимална pH на урината од 6,0-6,5.
- ПРОБИОТИЦИ и ПРЕБИОТИЦИ помагаат во одржување на здравјето на гастроинтестиналниот тракт и имунолошкиот систем.
-БЕЗ житарици– БЕЗ бои – БЕЗ конзерванси – БЕЗ ГМО – БЕЗ соја.
Пакување: 400 гр.

299 0 ден.
слика од Brit Premium Пилешки филети во желе за возрасни мачки залиха
Brit Premium Пилешки филети во желе за возрасни мачки

Дел од секојдневната рутина на вашата мачка е неговото јадење на омиленото месо во кесичка. Месните торбички Brit Premium одговараат на природните преференции на мачката и нивните специфични потреби.

Пакување: 100 гр.

39 0 ден.
слика од Brit Premium Говедски филети во желе за возрасни мачки залиха
Brit Premium Говедски филети во желе за возрасни мачки

Дел од секојдневната рутина на вашата мачка е неговото јадење на омиленото месо во кесичка. Месните торбички Brit Premium одговараат на природните преференции на мачката и нивните специфични потреби.

Пакување: 100 гр.

39 0 ден.
слика од Храна за мачки - Brit Premium Пилешки парчиња во сос за млади мачиња залиха
Храна за мачки - Brit Premium Пилешки парчиња во сос за млади мачиња

Brit Premium Cat Pouches Chicken Chunks for Kitten –Брит пауч за мали мачиња (пилешки парчиња). Комплетна премиум влажна храна за мачки за мали китен мачиња.

Brit Premium Cat Pouches Chicken Chunks for Kitten е дел од секојдневната рутина на вашата мачка. Тоа е јадење на омиленото месо во кесичка-пауч.
Паучите Brit Premium Cat Pouches Chicken Chunks for Kitten одговараат на природните потреби на вашето маче и неговите специфични барања за правилен раст и развој.

Пакување: 24 х 100 гр.

960 0 ден.
слика од Храна за мачки Brit Premium Пилешки парчиња во сос за Стерилизирани мачки залиха
Храна за мачки Brit Premium Пилешки парчиња во сос за Стерилизирани мачки

Brit Premium Cat Pouches Chicken Slices for Sterilised – Брит пауч за мачка (парчиња пилешко) за стерилизирани мачки

 • Комплетна премиум влажна храна за стерилизирани мачки.
 • Дел од секојдневната рутина на вашата мачка е нејзината вкусна ужина –  омиленото месо во кесичка.
  Месните кесички на Brit Premium Cat Pouches Chicken Slices for Sterilised одговараат на природните преференции на мачката и нивните специфични потреби.

Пакување: 24 x 100 гр.

960 0 ден.
слика од Храна за мачки Brit Premium Пилешко и Мисирка во сос за возрасни мачки залиха
Храна за мачки Brit Premium Пилешко и Мисирка во сос за возрасни мачки

Brit Premium Cat Pouches with Chicken & Turkey – Брит пауч за маче (пиле и мисирка)
Brit Premium Cat Pouches with Chicken & Turkey е комплетна премиум влажна храна за мачки за возрасни мачки. Дел од секојдневната рутина на вашата мачка е нејзината вкусна ужина –  омиленото месо во кесичка.
Месните кесички на Brit Premium Cat Pouches with Chicken & Turkey одговараат на природните потреби на мачката и нивните специфични барања.

Пакување: 24 x 100 гр.

960 0 ден.
слика од Храна за мачки Brit Premium Лосос и Пастрмка во сос за возрасни мачки залиха
Храна за мачки Brit Premium Лосос и Пастрмка во сос за возрасни мачки

Brit Premium Cat Pouches with Salmon & Trout – Брит пауч за маче (лосос и пастрмка).
Brit Premium Cat Pouches with Salmon & Trout – Брит пауч за маче (лосос и пастрмка) 
е комплетна премиум влажна храна за мачки за возрасни мачки.Дел од секојдневната рутина на вашата мачка е нејзината вкусна ужина –  омиленото месо во кесичка.
Месните кесички на Brit Premium Cat Pouches with Salmon & Trout – Брит пауч за маче (лосос и пастрмка) одговараат на природните потреби на мачката и нивните специфични барања.

Пакување: 24 x 100 гр.

960 0 ден.
слика од Храна за мачки Brit Premium Говедско и грашок во сос за возрасни мачки залиха
Храна за мачки Brit Premium Говедско и грашок во сос за возрасни мачки

Brit Premium Cat Pouches with Beef Stew & Peas – Брит пауч за маче (говедско и грашок).
Brit Premium Cat Pouches with Beef Stew & Peas – Брит пауч за маче (говедско и грашок) e kомплетна премиум влажна храна за мачки за возрасни мачки. Дел од секојдневната рутина на вашата мачка е нејзината вкусна ужина –  омиленото месо во кесичка.
Месните кесички на Brit Premium Cat Pouches with Beef Stew & Peas – Брит пауч за маче (говедско и грашок) одговараат на природните потреби на мачката и нивните специфични барања.

Пакување: 24 х 100 гр.

960 0 ден.
слика од Храна за мачки Brit Premium микс од Лосос и Пастрмка во сос за возрасни мачки (4 х 100гр.) залиха
Храна за мачки Brit Premium микс од Лосос и Пастрмка во сос за возрасни мачки (4 х 100гр.)

Brit Premium Cat Pouches Fish Plate – Брит пауч за маче (риба) 4х100гр.

Комплетна премиум влажна храна за возрасни мачки

Микс 2 x риба, 2 x лосос и пастрмка.

Дел од секојдневната рутина на вашата мачка е нејзината вкусна ужина –  омиленото месо во кесичка. Месните кесички на Brit Premium Cat Pouches Fish Plate – Брит пауч за маче (риба) одговараат на природните потреби на мачката и нивните специфични барања.

Пакување: 400 гр.

140 0 ден.
слика од Храна за мачки Brit Premium cat pouches with cod fish - парчиња месо од риба во сос за возрасни мачки залиха
Храна за мачки Brit Premium cat pouches with cod fish - парчиња месо од риба во сос за возрасни мачки

Brit Premium Cat Pouches with Cod Fish – Брит пауч за маче (парчиња риба)
Комплетна премиум влажна храна за возрасни мачки. Дел од секојдневната рутина на вашата мачка е нејзината вкусна ужина –  омиленото месо во кесичка.
Месните кесички на Brit Premium Cat Pouches with Cod Fish – Брит пауч за маче (парчиња риба) одговараат на природните потреби на мачката и нивните специфични барања.

Пакување: 24 x 100гр.

960 0 ден.
Храна за мачки Brit Premium јагнешки парчиња во сос за Стерилизирани мачки

Brit Premium Cat Pouches Chunks with Lamb in Gravy for Sterilised Cats - (парчиња јагнешко) за стерилизирани мачки.
Brit Premium Cat Pouches Chunks with Lamb in Gravy for Sterilised Cats е комплетна премиум влажна храна за стерилизирани мачки. Дел од секојдневната рутина на вашата мачка е нејзината вкусна ужина –  омиленото месо во кесичка.
Месните кесички на Brit Premium Cat Pouches Chunks with Lamb in Gravy for Sterilised Cats одговараат на природните потреби на мачката и нивните специфични барања.

Пакување: 24 x 100 гр.

960 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?