Pet Land Skopje

Exclusion

Подобрете го здравјето и благосостојбата на Вашиот миленик во секоја фаза од нивниот живот, со храна со моно-протеинска формулa за секојдневна употреба која ги задоволува неговите нутритивни потреби.

Храна за кучиња exclusion puppy chicken small breed (пилешко за мали раси)

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain  е комплетна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидрирани животински протеини, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Зачуван е со природни антиоксиданси и интегриран со бета-глукани. Збогатен е со иновативен рецепт на суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 2 кг.

1039 0 ден.
слика од Храна за кучиња exclusion puppy tuna small breed (месо од туна за мали кучиња) залиха
Храна за кучиња exclusion puppy tuna small breed (месо од туна за мали кучиња)

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain е комплетна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Зачуван е со природни антиоксиданси и интегриран со бета-глукани. Збогатен е со иновативен рецепт на суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 2 кг.

1039 0 ден.
Храна за кучиња exclusion puppy beef small breed (говедско месо за мали раси)

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain е комплетна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Зачуван е со природни антиоксиданси и интегриран со бета-глукани. Збогатен е со иновативен рецепт на суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 7 кг.

2749 0 ден.
Храна за кучиња exclusion puppy chicken medium breed (пилешко за средни раси)

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain е комплетна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Зачуван е со природни антиоксиданси и интегриран со бета-глукани. Збогатен е со иновативен рецепт на суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 3 кг.

1209 0 ден.
Храна за кучиња exclusion puppy tuna medium breed (месо од туна за средни раси)

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain е комплетна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Зачуван е со природни антиоксиданси и интегриран со бета-глукани. Збогатен е со иновативен рецепт на суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 12 кг.

3649 0 ден.
Храна за кучиња exclusion puppy beef medium breed (говедско месо за средни раси)

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain е комплетна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Зачуван е со природни антиоксиданси и интегриран со бета-глукани. Збогатен е со иновативен рецепт на суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 12 кг.

3679 0 ден.
Храна за кучиња exclusion puppy chicken large breed (пилешко за големи раси)

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain е комплетна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Зачуван е со природни антиоксиданси и интегриран со бета-глукани. Збогатен е со иновативен рецепт на суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 12 кг.

3679 0 ден.
Храна за кучиња exclusion puppy beef large breed (говедско месо за големи раси)

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain е комплетна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Зачуван е со природни антиоксиданси и интегриран со бета-глукани. Збогатен е со иновативен рецепт на суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 12 кг.

3679 0 ден.
Храна за кучиња Exclusion adult chicken small breed (пилешко за возрасни кучиња од мали раси)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е целосна и урамнотежена храна формулирана со единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само висококвалитетна благородна житарка. Зачуван е со природни антиоксиданси и дополнет со бета-глукани. Направено е со иновативен рецепт за суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадени масти од пилешко, пченица, соја и пченка.

Пакување: 2 кг.

939 0 ден.
Храна за кучиња Exclusion adult tuna small breed (туна за возрасни кучиња од мали раси)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е целосна и урамнотежена храна формулирана со единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само висококвалитетна благородна житарка. Зачуван е со природни антиоксиданси и дополнет со бета-глукани. Направено е со иновативен рецепт за суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадени масти од пилешко, пченица, соја и пченка.

Пакување: 7 кг.

2619 0 ден.
Храна за кучиња Exclusion adult beef small breed (говедско месо за возрасни кучиња од мали раси)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е целосна и урамнотежена храна формулирана со единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само висококвалитетна благородна житарка. Зачуван е со природни антиоксиданси и дополнет со бета-глукани. Направено е со иновативен рецепт за суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадени масти од пилешко, пченица, соја и пченка.

Пакување: 2 кг.

979 0 ден.
Храна за кучиња Exclusion adult lamb small breed (јагнешко месо за возрасни кучиња од мали раси)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е целосна и урамнотежена храна формулирана со единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само висококвалитетна благородна житарка. Зачуван е со природни антиоксиданси и дополнет со бета-глукани. Направено е со иновативен рецепт за суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадени масти од пилешко, пченица, соја и пченка.

Пакување: 7 кг.

2899 0 ден.
Храна за кучиња Exclusion adult chicken medium breed (пилешко за возрасни кучиња од средни раси)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е целосна и урамнотежена храна формулирана со единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само висококвалитетна благородна житарка. Зачуван е со природни антиоксиданси и дополнет со бета-глукани. Направено е со иновативен рецепт за суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадени масти од пилешко, пченица, соја и пченка.

Пакување: 3 кг.

1039 0 ден.
Храна за кучиња Exclusion adult tuna medium breed (туна за возрасни кучиња од средни раси)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е целосна и урамнотежена храна формулирана со единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само висококвалитетна благородна житарка. Зачуван е со природни антиоксиданси и дополнет со бета-глукани. Направено е со иновативен рецепт за суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадени масти од пилешко, пченица, соја и пченка.

Пакување: 3 кг.

1149 0 ден.
слика од Храна за кучиња Exclusion adult beef medium breed (говедско за возрасни кучиња од средни раси) залиха
Храна за кучиња Exclusion adult beef medium breed (говедско за возрасни кучиња од средни раси)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е целосна и урамнотежена храна формулирана со единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само висококвалитетна благородна житарка. Зачуван е со природни антиоксиданси и дополнет со бета-глукани. Направено е со иновативен рецепт за суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадени масти од пилешко, пченица, соја и пченка.

Пакување: 3 кг.

1149 0 ден.
Храна за кучиња Exclusion adult lamb medium breed (јагнешко за возрасни кучиња од средни раси)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е целосна и урамнотежена храна формулирана со единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само висококвалитетна благородна житарка. Зачуван е со природни антиоксиданси и дополнет со бета-глукани. Направено е со иновативен рецепт за суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадени масти од пилешко, пченица, соја и пченка.

Пакување: 12 кг.

3449 0 ден.
слика од Храна за кучиња Exclusion adult chicken large breed (пилешко за возрасни кучиња од големи раси) залиха
Храна за кучиња Exclusion adult chicken large breed (пилешко за возрасни кучиња од големи раси)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е целосна и урамнотежена храна формулирана со единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само висококвалитетна благородна житарка. Зачуван е со природни антиоксиданси и дополнет со бета-глукани. Направено е со иновативен рецепт за суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадени масти од пилешко, пченица, соја и пченка.

Пакување: 12 кг.

2959 0 ден.
слика од Храна за кучиња Exclusion adult beef large breed (говедско за возрасни кучиња од големи раси) залиха
Храна за кучиња Exclusion adult beef large breed (говедско за возрасни кучиња од големи раси)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е целосна и урамнотежена храна формулирана со единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само висококвалитетна благородна житарка. Зачуван е со природни антиоксиданси и дополнет со бета-глукани. Направено е со иновативен рецепт за суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадени масти од пилешко, пченица, соја и пченка.

Пакување: 12 кг.

3249 0 ден.
Exclusion мокра храна во конзерва за млади кутриња со Пилешко

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain е целосна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Зачуван е со природни антиоксиданси и интегриран со бета-глукани. Збогатен е со иновативен рецепт на суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 4,8кг. (12 х 400 гр.)

1680 0 ден.
Exclusion мокра храна во конзерва за возрасни кучиња со Говедско

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain е целосна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Зачуван е со природни антиоксиданси и интегриран со бета-глукани. Збогатен е со иновативен рецепт на суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 4,8кг. (12 х 400 гр.)

1680 0 ден.
Exclusion мокра храна во конзерва за возрасни кучиња со Пилешко

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain е целосна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Зачуван е со природни антиоксиданси и интегриран со бета-глукани. Збогатен е со иновативен рецепт на суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 4,8кг. (12 х 400 гр.)

1680 0 ден.
Exclusion мокра храна во конзерва за возрасни кучиња со Јагнешко

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain е целосна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Зачуван е со природни антиоксиданси и интегриран со бета-глукани. Збогатен е со иновативен рецепт на суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 4,8кг. (12 х 400 гр.)

1680 0 ден.
Exclusion мокра храна во конзерва за возрасни кучиња со Телешко

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain е целосна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Зачуван е со природни антиоксиданси и интегриран со бета-глукани. Збогатен е со иновативен рецепт на суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 9,6 кг. (24 х 400 гр.) (-10%)

3024 3360 ден.
Exclusion мокра храна во конзерва за возрасни кучиња со Лосос

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain е целосна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Зачуван е со природни антиоксиданси и интегриран со бета-глукани. Збогатен е со иновативен рецепт на суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 4,8кг. (12 х 400 гр.)

1680 0 ден.
Exclusion мокра храна во конзерва за возрасни кучиња со Мисирка

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain е целосна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Зачуван е со природни антиоксиданси и интегриран со бета-глукани. Збогатен е со иновативен рецепт на суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 9,6 кг. (24 х 400 гр.) (-10%)

3024 3360 ден.
слика од Храна за кучиња Exclusion adult lamb large breed (јагнешко за возрасни кучиња од големи раси) залиха
Храна за кучиња Exclusion adult lamb large breed (јагнешко за возрасни кучиња од големи раси)
Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е целосна и урамнотежена храна формулирана со единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само висококвалитетна благородна житарка. Зачуван е со природни антиоксиданси и дополнет со бета-глукани. Направено е со иновативен рецепт за суперхрана од медитеранската традиција: коноп, маслиново масло, домат, калинка, брокула и цикорија. Без додадени масти од пилешко, пченица, соја и пченка.
Пакување: 12 кг.

3249 0 ден.
Храна за мачки Еxclusion kitten chicken (пилешко за млади мачиња)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е комплетна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидрирани животински протеини, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Специфичната формула помага да се одржи здрав уринарниот тракт и е зачуван со природни антиоксиданси. Збогатен е со иновативен рецепт на Superfoods од медитеранската традиција: калинка, капини, малини и боровинки. Збогатен е со псилиум, помага да се спречи формирање на влакненца. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 300 гр.

249 0 ден.
Храна за мачки Еxclusion adult chicken (пилешко за возрасни мачки)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е комплетна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидрирани животински протеини, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Специфичната формула помага да се одржи здрав уринарниот тракт и е зачуван со природни антиоксиданси. Збогатен е со иновативен рецепт на Superfoods од медитеранската традиција: калинка, капини, малини и боровинки. Збогатен е со псилиум, помага да се спречи формирање на влакненца. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 300 гр.

249 0 ден.
Храна за мачки Еxclusion adult beef (говедско за возрасни мачки)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е комплетна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидрирани животински протеини, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Специфичната формула помага да се одржи здрав уринарниот тракт и е зачуван со природни антиоксиданси. Збогатен е со иновативен рецепт на Superfoods од медитеранската традиција: калинка, капини, малини и боровинки. Збогатен е со псилиум, помага да се спречи формирање на влакненца. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 300 гр.

249 0 ден.
Храна за мачки Еxclusion adult tuna (месо од туна за возрасни мачки)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е комплетна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидрирани животински протеини, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Специфичната формула помага да се одржи здрав уринарниот тракт и е зачуван со природни антиоксиданси. Збогатен е со иновативен рецепт на Superfoods од медитеранската традиција: калинка, капини, малини и боровинки. Збогатен е со псилиум, помага да се спречи формирање на влакненца. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 300 гр.

249 0 ден.
Храна за мачки Еxclusion adult sterilised chicken (пилешко за стерилизирани возрасни мачки)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е комплетна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидрирани животински протеини, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Специфичната формула помага да се одржи здрав уринарниот тракт и е зачуван со природни антиоксиданси. Збогатен е со иновативен рецепт на Superfoods од медитеранската традиција: калинка, капини, малини и боровинки. Збогатен е со псилиум, помага да се спречи формирање на влакненца. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 300 гр.

249 0 ден.
Храна за мачки Еxclusion adult sterilised beef (говедско за стерилизирани возрасни мачки)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е комплетна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидрирани животински протеини, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Специфичната формула помага да се одржи здрав уринарниот тракт и е зачуван со природни антиоксиданси. Збогатен е со иновативен рецепт на Superfoods од медитеранската традиција: калинка, капини, малини и боровинки. Збогатен е со псилиум, помага да се спречи формирање на влакненца. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 300 гр.

249 0 ден.
Храна за мачки Еxclusion adult sterilised tuna (месо од туна за стерилизирани возрасни мачки)

Mediterraneo Monoprotein Formula - Noble Grain е комплетна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидрирани животински протеини, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Специфичната формула помага да се одржи здрав уринарниот тракт и е зачуван со природни антиоксиданси. Збогатен е со иновативен рецепт на Superfoods од медитеранската традиција: калинка, капини, малини и боровинки. Збогатен е со псилиум, помага да се спречи формирање на влакненца. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 300 гр.

249 0 ден.
Exclusion Говедско во конзерва за стерилизирани мачки

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain целосна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Специфичната формула помага да се одржи здрав уринарниот тракт и е зачуван со природни антиоксиданси. Збогатен е со иновативен рецепт на Superfoods од медитеранската традиција: калинка, капини, малини и боровинки. Збогатен е со псилиум, помага да се спречи формирање на влакненца. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 1,02кг. (12 x 85 гр.)

1080 0 ден.
Exclusion Пилешко во конзерва за стерилизирани мачки

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain целосна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Специфичната формула помага да се одржи здрав уринарниот тракт и е зачуван со природни антиоксиданси. Збогатен е со иновативен рецепт на Superfoods од медитеранската традиција: калинка, капини, малини и боровинки. Збогатен е со псилиум, помага да се спречи формирање на влакненца. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 1,02 кг. (12 х 85 гр.)

1080 0 ден.
Exclusion Туна во конзерва за стерилизирани мачки

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain целосна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Специфичната формула помага да се одржи здрав уринарниот тракт и е зачуван со природни антиоксиданси. Збогатен е со иновативен рецепт на Superfoods од медитеранската традиција: калинка, капини, малини и боровинки. Збогатен е со псилиум, помага да се спречи формирање на влакненца. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 1,02 кг. (12 х 85 гр.)

1080 0 ден.
Exclusion Пилешко во конзерва за млади мачиња

Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain целосна и избалансирана храна, формулирана со еден единствен извор на дехидриран животински протеин, за јасен и суштински рецепт и само едно висококвалитетно благородно зрно. Специфичната формула помага да се одржи здрав уринарниот тракт и е зачуван со природни антиоксиданси. Збогатен е со иновативен рецепт на Superfoods од медитеранската традиција: калинка, капини, малини и боровинки. Збогатен е со псилиум, помага да се спречи формирање на влакненца. Без додадена пилешка маст, пченица, соја и пченка.

Пакување: 1,02 кг. (12 х 85 гр.)

1080 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?