Pet Land Skopje

Farmina CIBAU


Храна за кучиња Farmina CIBAU Puppy Medium со пилешко месо
Farmina CIBAU® Puppy Medium е комплетна избалансирана храна за кученца од средна раса, кучки кои се бремени или кои се во фаза на лактација и дојат.
Пакување: 12 кг.

3470 0 ден.
Храна за кучиња Farmina CIBAU Puppy Maxi со пилешко месо
CIBAU® Puppy Maxi
Комплетна избалансирана храна за одгледување кученца од големи и екстремно големи раси, кои се одвикнати од доење.
Пакување: 12 кг.

3470 0 ден.
Храна за кучиња Farmina CIBAU Adult Mini со пилешко месо
Farmina CIBAU® Adult Mini e комплетна избалансирана храна за возрасни кучиња од мали раси.
Пакување: 2.5 кг.

999 0 ден.
Храна за кучиња Farmina CIBAU Adult Medium со пилешко месо
Farmina CIBAU® Adult Medium e комплетна избалансирана храна за возрасни кучиња од средни раси
Пакување: 12 кг.

3270 0 ден.
Храна за кучиња Farmina CIBAU Adult Maxi со пилешко месо
Farmina CIBAU® Adult Maxi e комплетна избалансирана храна за возрасни кучиња од големи и гигантски раси со нормални енергетски потреби.
Пакување: 12 кг.

3270 0 ден.
Храна за кучиња Farmina CIBAU Sensitive FISH Medium & Maxi со риба
Farmina CIBAU® Sensitive FISH Medium & Maxi со риба
Комплетна избалансирана храна за возрасни кучиња од средни и големи раси, која помага да се елиминираат алергиите на кожата и воспаленијата во дигестивниот систем
Пакување: 12 кг.

3570 0 ден.
Храна за кучиња Farmina CIBAU Sensitive LAMB Medium & Maxi со месо од јагне
Farmina CIBAU® Sensitive LAMB Medium & Maxi со месо од јагне
Комплетна избалансирана храна за возрасни кучиња од средни, големи и гигантски раси, која помага да се елиминираат алергиите на кожата и воспаленијата во дигестивниот систем
Пакување: 12 кг.

3570 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?