Драги корисници, сите нарачки во вкупен износ над 1.860 ден., се со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, додека нарачките со вкупен износ под 1.860 ден. СЕ НАПЛАЌА достава во износ од 99 ден.

Pet Land Skopje

Farmina ND


слика од Храна за кучиња Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Puppy Mini & Medium (Grain Free) залиха
Храна за кучиња Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Puppy Mini & Medium (Grain Free)
Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Puppy Mini & Medium (Grain Free) e kомплетна храна за кутриња од мали и средни раси, и бремени кучки или во фаза на доење.
Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Puppy Mini & Medium (Grain Free) е рецепт со пилешко месо и калинка, и е без житарици.
Пакување: 7 кг.

3590 0 ден.
Храна за кучиња Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Puppy Medium & Maxi (Grain Free)
Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Puppy Medium & Maxi (Grain Free) е комплетна храна за кутриња од средни и големи раси, и бремени кучки или во фаза на доење.
Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Puppy Medium & Maxi (Grain Free) е рецепт со пилешко месо и калинка, и е без житарици.
Пакување: 12 кг.

5590 0 ден.
слика од Храна за кучиња Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Adult Mini (Grain Free) залиха
Храна за кучиња Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Adult Mini (Grain Free)
Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Adult Mini (Grain Free) е комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси.
Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Adult Mini (Grain Free) рецептот со пилешко месо и калинка, е без житарици.
Пакување: 7 кг.

3590 0 ден.
Храна за кучиња Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Adult Medium & Maxi (Grain Free)
Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Adult Medium & Maxi (Grain Free) е комплетна храна за возрасни кучиња од средни и големи раси.
Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Adult Medium & Maxi (Grain Free) е рецепт со пилешко месо и калинка, и е без житарици.
Пакување: 12 кг.

5590 0 ден.
слика од Храна за кучиња Farmina N&D Prime Wild Boar & Apple Adult Mini (Grain Free) залиха
Храна за кучиња Farmina N&D Prime Wild Boar & Apple Adult Mini (Grain Free)
Farmina N&D Prime Wild Boar & Apple Adult Mini (Grain Free) е комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси.
Farmina N&D Prime Wild Boar & Apple Adult Mini (Grain Free) е рецепт од дива свиња и јаболко, и е без житарици.
Пакување: 2,5 кг.

1590 0 ден.
слика од Храна за кучиња Farmina N&D Prime Lamb & Blueberry Adult Mini (Grain Free) залиха
Храна за кучиња Farmina N&D Prime Lamb & Blueberry Adult Mini (Grain Free)
Farmina N&D Prime Lamb & Blueberry Adult Mini (Grain Free) е комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси.
Farmina N&D Prime Lamb & Blueberry Adult Mini (Grain Free) е рецепт за јагнешко месо и боровинка, и е без житарици.
Пакување: 12 кг.

5990 0 ден.
слика од Храна за кучиња Farmina N&D Prime Fish & Orange Adult Mini (Grain Free) залиха
Храна за кучиња Farmina N&D Prime Fish & Orange Adult Mini (Grain Free)
Farmina N&D Prime Fish & Orange Adult Mini (Grain Free) e комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси.
Farmina N&D Prime Fish & Orange Adult Mini (Grain Free) рецептот е со риба и портокал, и е без житарици.
Пакување: 12 кг.

5990 0 ден.
слика од Храна за кучиња Farmina N&D Quinoa Skin & Coat Venison & Cocоnut Adult All Breeds (Grain Free) залиха
Храна за кучиња Farmina N&D Quinoa Skin & Coat Venison & Cocоnut Adult All Breeds (Grain Free)
Farmina N&D Quinoa Skin & Coat Venison & Cocоnut е комплетна диетална храна за кучиња, препорачана за намалување на нетолеранцијата на состојките и/или хранливите материи од редовните вообичаени храни за кучиња.
Farmina N&D Quinoa Skin & Coat Venison & Cocоnut рецептот е со дивеч, киноа, кокос и куркума и без житарици.
Пакување: 7 кг.

4890 0 ден.
слика од Храна за кучиња Farmina N&D Quinoa Skin & Coat Quail & Cocоnut Adult All Breeds (Grain Free) залиха
Храна за кучиња Farmina N&D Quinoa Skin & Coat Quail & Cocоnut Adult All Breeds (Grain Free)
Farmina N&D Quinoa Skin & Coat Quail & Cocnut е комплетна диетална храна за возрасни кучиња од сите раси, препорачана за намалување на нетолеранција на состојки од редовните храни за кучиња.
Farmina N&D Quinoa Skin & Coat Quail & Cocnut рецептот со месо од препелица, киноа, кокос и куркума е без житарици.
Пакување: 7 кг.

4890 0 ден.
Храна за кучиња Farmina N&D Pumpkin Lamb & Blueberry Puppy Mini (Grain Free)
Farmina N&D Pumpkin Lamb & Blueberry Puppy Mini (Grain Free) e комплетна храна за кутриња од мали раси, и бремени кучки или во фаза на доење.
Farmina N&D Pumpkin Lamb & Blueberry Puppy Mini (Grain Free)  е рецепт со јагнешко месо, тиква и боровинка, и е без житарици.
Пакување: 7 кг.

3490 3690 ден.
Храна за кучиња Farmina N&D Pumpkin Lamb & Blueberry Adult Mini (Grain Free)
Farmina N&D Pumpkin Lamb & Blueberry Adult Mini (Grain Free) е комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси.
Farmina N&D Pumpkin Lamb & Blueberry Adult Mini (Grain Free) е рецепт со јагнешко месо, тиква и боровинка, и е без житарици.
Пакување: 7 кг.

3490 0 ден.
слика од Храна за кучиња Farmina N&D Pumpkin Chickеn & Pomegranate Adult Mini (Grain Free) на попуст залиха
Храна за кучиња Farmina N&D Pumpkin Chickеn & Pomegranate Adult Mini (Grain Free)
Farmina N&D Pumpkin Chickеn & Pomegranate Adult Mini (Grain Free) е комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси.
Farmina N&D Pumpkin Chickеn & Pomegranate Adult Mini (Grain Free) е рецепт со пилешко месо, тиква, калинка, и е без житарици.
Пакување: 7 кг.

3490 0 ден.
слика од Храна за кучиња Farmina N&D Pumpkin Wild Boar & Apple Adult Mini (Grain Free) на попуст залиха
Храна за кучиња Farmina N&D Pumpkin Wild Boar & Apple Adult Mini (Grain Free)
Farmina N&D Pumpkin Wild Boar & Apple Adult Mini (Grain Free) е комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси.
Farmina N&D Pumpkin Wild Boar & Apple Adult Mini (Grain Free) е рецепт од дива свиња, јаболко и тиква, и е без житарици
Пакување: 2,5 кг.

1490 1590 ден.
Храна за кучиња Farmina N&D Pumpkin Wild Boar & Apple Adult Medium & Maxi (Grain Free)
Farmina N&D Pumpkin Wild Boar & Apple Adult Medium & Maxi (Grain Free) е комплетна храна за возрасни кучиња од средни и големи раси.
Farmina N&D Pumpkin Wild Boar & Apple Adult Medium & Maxi (Grain Free) е рецепт со дива свиња, јаболко и тиква, и е без житарици.
Пакување: 12 кг.

6190 0 ден.
слика од Храна за кучиња Farmina N&D Ocean Cod, Pumpkin & Orange Adult Mini (Grain Free) залиха
Храна за кучиња Farmina N&D Ocean Cod, Pumpkin & Orange Adult Mini (Grain Free)
Farmina N&D Ocean Cod, Pumpkin & Orange Adult Mini (Grain Free) е комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси.
Farmina N&D Ocean Cod, Pumpkin & Orange Adult Mini (Grain Free) е Рецепт со месо од бакалар-риба, тиква и портокал, и е без житарици.
Пакување: 2,5 кг.

1490 1590 ден.
Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Puppy Mini
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Puppy Mini е комплетна храна за кутриња од мали раси, и бремени кучки и кучки во фаза на лактација.
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Puppy Mini е рецепт со пилешко месо, спелт, овес и калинка.
Пакување: 7 кг.

2890 0 ден.
слика од Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Puppy Medium залиха
Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Puppy Medium
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Puppy Medium е комплетна храна за кутриња од средни раси, и бремени кучки и кучки во фаза на лактација.
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Puppy Medium е рецепт со пилешко месо, спелт, овес и калинка.
Пакување: 12 кг.

4190 0 ден.
слика од Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Puppy Maxi залиха
Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Puppy Maxi
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Puppy Maxi е комплетна храна за кутриња од големи раси, и бремени кучки и кучки во фаза на лактација.
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Puppy Maxi е рецепт со пилешко месо, спелт, овес и калинка.
Пакување: 12 кг.

4190 0 ден.
Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Puppy Medium & Maxi
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Puppy Medium & Maxi е комплетна храна за кутриња од средни и големи раси, и бремени кучки и кучки во фаза на лактација.
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Puppy Medium & Maxi е рецепт со пилешко месо, спелт, овес и калинка.
Пакување: 12 кг.

4290 0 ден.
слика од Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Adult Mini залиха
Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Adult Mini
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Adult Mini е комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Adult Mini е рецепт со пилешко месо, спелт, овес и калинка.
Пакување: 2,5 кг.

1290 0 ден.
Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Adult Medium & Maxi
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Adult Medium & Maxi е комплетна храна за возрасни кучиња од средни и големи раси
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Adult Medium & Maxi е рецепт со пилешко месо, спелт, овес и калинка.
Пакување: 12 кг.

4090 0 ден.
Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Adult Medium & Maxi
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Adult Medium & Maxi е комплетна храна за возрасни кучиња од средни и големи раси
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Adult Medium & Maxi е рецепт со пилешко месо, спелт, овес и калинка.
Пакување: 15 кг. (12 кг. + 3 кг.)

4090 0 ден.
слика од Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Lamb & Blueberry Adult Mini залиха
Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Lamb & Blueberry Adult Mini
Farmina N&D Low Ancestral Grain Lamb & Blueberry Adult Mini е комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси.
Farmina N&D Low Ancestral Grain Lamb & Blueberry Adult Mini е рецепт со јагнешко месо, спелт, овес и боровинка.
Пакување: 2,5 кг.

1290 0 ден.
слика од Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Cod Fish & Orange Adult Mini залиха
Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Cod Fish & Orange Adult Mini
Farmina N&D Low Ancestral Grain Cod Fish & Orange Adult Mini е комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси.
Farmina N&D Low Ancestral Grain Cod Fish & Orange Adult Mini е рецепт со месо од бакалар-риба, спелт, овес и портокал.
Пакување: 2,5 кг.

1290 0 ден.
Храна за мачки Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Kitten
Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Kitten (Grain Free) e kомплетна храна за мачиња и бремени мачки или во фаза на доење.
Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Kitten (Grain Free) е рецепт со пилешко месо и калинка, и е без житарици.
Пакување: 10 кг.

6490 0 ден.
Храна за мачки Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Adult
Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Adult (Grain Free) e kомплетна храна за возрасни мачки.
Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Adult (Grain Free) е рецепт со пилешко месо и калинка, и е без житарици.
Пакување: 10 кг.

5590 0 ден.
Храна за мачки Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate neutered
Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Neutered (Grain Free) e kомплетна храна за стерилизирани возрасни мачки.
Farmina N&D Prime Chickеn & Pomegranate Neutered (Grain Free) е рецепт со пилешко месо и калинка, и е без житарици.
Пакување: 10 кг.

6190 0 ден.
Храна за мачкиi Farmina N&D Prime Wild Boar Apple Adult
Farmina N&D Prime Wild Boar & Apple Adult (Grain Free) e kомплетна храна за возрасни мачки.
Farmina N&D Prime Wild Boar &  Apple Adult (Grain Free) е рецепт со  месо од дива свиња и јаболко, и е без житарици.
Пакување: 10 кг.

6190 0 ден.
Храна за мачкиi Farmina N&D Prime Lamb Blueberry Adult
Farmina N&D Prime Lamb &  Blueberry Adult (Grain Free) e kомплетна храна за возрасни мачки.
Farmina N&D Prime Lamb &  Blueberry Adult (Grain Free) е рецепт со  месо од јагне и боровинка, и е без житарици
Пакување: 10 кг.

6190 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?