Pet Land Skopje

Fortan


Витаминско минерален додаток во исхрана Fortan Cafortan

Fortan Cafortan е биолошки концентриран минерално витамински и аминокиселински додаток во форма на таблети за кучиња. Не содржи натриум и има мал износ на маснотии кои се од зеленчукова природа (лецитин). Кучињата лесно и со задоволство го прифакаат.

Fortan Cafortan e погоден е за сите возрасти на кучиња: кутриња, млади кучиња-јуниори, возрасни и повозрасни кучиња-сениори.

Cafortan исклучително е препорачлив за одредени категории на кучиња како што се: скотни кучки, кучки кои дојат (период на лактација), кученца во раст и развој, стари кучиња, работни кучиња, кучиња за време на дресура, болни и рековалесцентни итн.

Fortan Cafortan како супервитален додаток, покрај минералите, витамините и олигоелементите, го прават и есенцијалните амино киселини кои неможат да се синтетизираат во организмот туку задолжително се внесуваат преку храна.

Пакување: 90 гр. (180 таблети)

799 0 ден.
За нега и хигиена за уши Fortan Ohrpflege

Fortan Ohrpflege содржи лесни сопстанции кои го чистат увото и ги стимулирааат механизмите на ,,самочистење,, Во исто време ја дезодорираат ушната школка и надворешниот ушен канал.

Fortan Ohrpflege ја отстрануваат нечистотијата и ушната маст.

Редовно чистење и нега со Fortan Ohrpflege обезбедува ефикасна заштита против нечистотија во ушите и придружните иритации како што се чешање и прекумерното триење на ушите.

Пакување: 50 мл.

799 0 ден.
За нега и хигиена за заби Fortan Zahnpflege

Редовната употреба на капките Fortan Zahnpflege спречува таложење на забен камен, лош здив и болести на забите и непцата.

Нанесете од течноста на забите Fortan Zahnpflege и почекајте околу 1 мин. Потоа со газа или памук со блага масажа протријте ги забите. Забниот камен ке стане помек и постепено ке го снемува.

Ако редовно се нанесува Fortan Zahnpflege комплетно ке изчезнезе за неколку недели.

Пакување: 50 мл.

849 0 ден.
Витаминско минерален додаток во исхрана Fortan Catfortan
Fortan Catfortan е концетриран минерално витамински и аминокиселински додаток во форма на таблети наменет за мачки. Идеална формула од есенцијални нутритиенти  кои ги задоволуваат сите потреби на мачките. Мачките имаат голема потреба од таурин за нормален метаболизам кој во Catfortan го има во неопходните дози.

Fortan Catfortan е погоден за сите возрасти : мали мачиња, возрасни и сениор.

Fortan Catfortan како супервитален додаток, покрај минералите, витамините и олигоелементите, го прават и есенцијалните амино-киселини кои неможат да се синтетизираат во организмот туку задолжително се внесуваат преку храна.
Пакување: 90 гр. (180 таблети)

799 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?