Pet Land Skopje

IAMS

IAMS храната за домашни миленици е висококвалитетна храна со богат вкус. Квалитетот е камелтемелник на храните на IAMS. Животнските протеини кои се коирстат во изработката се исклучиво од животни кои се за човечка употреба. Во производството се прават повеќе од 150 проверки за да се осигура квалитетот на храните.

Со IAMS храната за домашни миленици вашето куче или мачка ќе ужива во долг, активен и здрав живот. IAMS храна за кучиња и мачки го стимулира имунолошкиот систем на вашето милениче, нивната најсилна природна заштита во секоја фаза во текот на нивниот живот.

IAMS храна за мачки е премиум сува храна со целосен вкус. Формулата за стоматолошка заштита во оваа храна за мачки промовира здрави заби.
Не содржи засилувачи на вкус или вештачки бои или конзерванси.


Храна за мачиња IAMS for Vitality Kitten Fresh Chicken (со пилешко месо)
IAMS for Vitality Kitten за мачиња со свежо пилешко е 100% комплетна и урамнотежена исхрана за да помогне во поддршката на растoт и развојот на вачето маче. Сето ова е спакувано во вкусен рецепт со 91% животински протеини (од вкупниот протеин) за вашето домашно милениче да ужива секој ден.
IAMS for Vitality Kitten:
- Со DHA за поддршка на здрав развој на мозокот,
- Есенцијални минерали и витамин Д за поддршка на здрав раст,
- Таурин и DHA за промовирање на здрав вид,
- Без полнила, вештачки бои, вкусови или ГМО и
- Без пченица*

*Произведено во фабрика во која се работи со пченица
Пакување: 10 кг.

2999 0 ден.
Храна за мачки IAMS Adult Hairball Chicken (пилешко месо)

IAMS Adult Hairball Chicken e вкусна и квалитетна храна за возрасни мачки над 1 година. Содржи висок процент на животински протеини и квалитетни животински масти.

Помага во намалување на топките од влакна - Формулиран за намалување на формирањето на топки од влакна до два пати во споредба со Iams со свежа храна за возрасни пилешки мачки

Помага во одржување на здравјето на уринарниот тракт со намалување на 
Ph на урината. Има идеален однос на омега 6 и омега 3 масни киселини кои доприенсуваат за здрава кожа и сјајно влакно.

Овозможува добар вид и здраво срце благодарение на аминокиселината таурин. Ги зајакнува забите и коските благодарение на оптималното количество на минерали.
 

Пакување: 10 кг.

2999 0 ден.
Храна за мачки IAMS Adult Lamb (јагнешко месо)

IAMS for Vitality за возрасни мачки со јагнешко месо е 100% комплетна и урамнотежена професионална диета која поддржува 7 знаци на здрава виталност на вашата мачка, така што ќе можете да и се восхитувате на нејзината сјајна коса и здрава кожа. Сето ова спакувано во вкусен рецепт со 87% животински протеини (од вкупниот протеин) со што вашето домашно милениче ќе може да ужива секој ден.

Пакување: 10 кг.

2999 0 ден.
Храна за мачки IAMS for Vitality Adult Sterilized Fresh Chicken (со пилешко месо)

IAMS for Vitality Adult Sterilized Fresh Chicken е избалансирана, комплетна храна дизајнирана да ги поддржува нутритивните потреби на возрасните мачки по стерилизација или кастрација.
IAMS for Vitality Adult Sterilized Fresh Chicken содржи рецепт со малку маснотии и 84% протеини од животинско потекло, како и други избрани состојки кои не само што обезбедуваат одличен вкус, туку помагаат и за промовирање на виталноста на вашата мачка.

IAMS for Vitality Adult Sterilized Fresh Chicken ги промовира 7-те знаци на здрава виталност. Може да помогне во одржувањето на кожата здраво и сјајно влакно, ги зајакнува мускулите, го поддржува имунитетот и помага да се одржи срцето здраво, меѓу другите клучни придобивки. Исто така, може да има позитивни ефекти врз варењет.
 Крцкавата текстура на IAMS for Vitality Adult Sterilized Fresh Chicken гранулата со големина на залак поддржува здрави заби.
IAMS for Vitality Adult Sterilized Fresh Chicken се се прави без пченица за да се осигури дека е добро прифатена. Исто така е без вештачки бои и ароми.

Пакување: 10 кг.

2999 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?