Pet Land Skopje

Monge

MONGE, ОД 1963 ГОДИНА ИТАЛИЈАНСКО СЕМЕЈСТВО НА ХРАНА ЗА МИЛЕНИЦИ

Групацијата Монге е најголемиот италијански производител на храна за мачки и кучиња. Фабриката за храна за домашни миленици во Monasterolo di Savigliano, во италијанската провинција Кунео, се протега на 55.000 квадратни метри и има флота од 36 возила кои гарантираат навремена испорака. Тим од 300 професионалци и 120 продажни претставници гарантираат највисок стандард на услуга, од година во година. 
Овие фактори се причина што расте бројот на семејства, кои секој ден го избираат квалитетот на производите на Мonge за своите домашни миленици.

Храна за кучиња Monge Monoprotein Mini Puppy & Junior (со лосос и ориз)

Monge Natural Superpremium Mini Puppy и Junior Monoprotein* (Salmon and rice) Лосос со ориз е комплетна храна за кученца од мини раса < 10кг.

Monge Natural Superpremium Mini Puppy и Junior Monoprotein* (Salmon and rice) e производ формулиран со единствен извор на животински протеин - лосос како првата состојка и со вклучување на свежа риба за оптимална сварливост и вкусност.

Monge Natural Superpremium Mini Puppy и Junior Monoprotein* (Salmon and rice)  рецептот е збогатен со пребиотици од најновата генерација ксило-олигосахариди (XOS) и кафеав ориз за поддршка на здравјето на цревата и со состојки за суперхрана како семки од сончоглед, природно богати со омега-6 и витамин Е.

Формулата на Monge Natural Superpremium Mini Puppy и Junior Monoprotein* (Salmon and rice) содржи и глукозамин и хондроитин сулфат за поддршка развој на зглобовите и избалансиран сооднос калциум/фосфор за редовен раст на коските и зглобовите на кученцето.

Без додадени вештачки бои и конзерванси.

Пакување: 7,5 кг.

3969 0 ден.
Храна за кучиња Monge Mini adult (богата со пилешко)

Мonge Мini adult е комплетна храна богата со пилешко, за возрасни кучиња од мали раси (<10 kg).

Во Мonge Mini adult храната како првата состојка е пилешкото месo, а рецептот се карактеризира со висок процент на сварливост и е многу вкусна храна пред се поради користење на свежо месо.

Рецептот е подобрен со следната генерација XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Мonge Mini adult формулата исто така содржи глукозамин и хондроитин сулфат за поддршка на зглобовите и коските и има оптимален однос Омега-6 / Омега-3 за да помогне во одржување на сјајно крзно, благодарение на присуството на масло од лосос.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

Пакување: 7,5 кг.

3199 0 ден.
Храна за кучиња Monge Monoprotein Mini adult (лосос и ориз)
Monge Mini adult salmon with rice (лосос и ориз) е суперпремиум монопротеинска храна за возрасни кучињаод мали раси.

Monge Mini adult salmon with rice (лосос и ориз) производот содржи лосос, а се карактеризира со неговата лесна сварливост и е многу вкусен поради употребата на свежа риба.

Рецептот на Monge Mini adult salmon with rice (лосос и ориз) ја содржи следната генерација XOS (ксилоолигосахариди) пребиотици за поддршка на цревната флора и фауна. Исто содржи и растителни состојки и екстракти, како што се корен од ехинацеа, оригано, лук, екстракт од артишок и спирулина, кои содржат антиоксиданси за неутрализирање на слободните радикали.

Големината на зрното е специјално направено за мали заби и вилици од малите раси.

Без додадени бои и вештачки конзерванси.
Пакување: 7,5 кг.

3769 0 ден.
Храна за кучиња Monge Medium Puppy & Junior (богата со пилешко месо)

Храна за кучиња Monge Medium Puppy & Junior (богата со пилешко месо) е комплетна супер премиум храна богата со пилешко, за кутриња и млади кучиња во фаза на раст, од средни раси (од 10 до 32 kg).

Првата состојка во храната Мonge Medium Puppy & Junior е пилешко месо, а формулата се карактеризира со висок процент на сварливост и е многу вкусна поради употреба на свежо месо.

Рецептот е подобрен со следната генерација XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Monge Mediumi Puppy & Junior (богата со пилешко месо) формулата исто така содржи глукозамин и хондроитин сулфат и избалансиран однос калциум / фосфор за подршка и развој на коските и зглобовите на кучето.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

Пакување: 12 кг.

4759 0 ден.
Храна за кучиња Monge Medium adult (богата со пилешко)

Monge Medium adult (богата со пилешко) е комплетна храна богата со пилешко, за возрасни кучиња од средни раси (од 10кг. до 32кг.).

Во Monge Medium adult (богата со пилешко) храната како првата состојка е пилешкото месo, а рецептот се карактеризира со висок процент на сварливост и претставува многу вкусна храна пред се поради користење на свежо месо.

Рецептот е подобрен со следната генерација XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Monge Medium adult (богата со пилешко) формулата исто така содржи глукозамин и хондроитин сулфат за поддршка на зглобовите и коските и има оптимален однос Омега-6 / Омега-3 за да помогне во одржување на сјајно крзно, благодарение на присуството на масло од лосос.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

Пакување: 12 кг.

4189 0 ден.
Храна за кучиња Monge Maxi Puppy & Junior (богата со пилешко месо)

Храна за кучиња Monge Maxi Puppy & Junior (богата со пилешко месо) е комплетна супер премиум храна богата со пилешко, за кутриња и млади кучиња во фаза на раст, од големи раси (од 32кг. до 80кг.).

Првата состојка во храната Мonge Maxi Puppy & Junior е пилешко месо, а формулата се карактеризира со висок процент на сварливост и е многу вкусна поради употреба на свежо месо.

Рецептот е подобрен со следната генерација XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Monge Maxi Puppy & Junior (богата со пилешко месо) формулата исто така содржи глукозамин и хондроитин сулфат и избалансиран однос калциум / фосфор за подршка и развој на коските и зглобовите на кучето.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

Пакување: 12 кг.

4519 0 ден.
Храна за кучиња Monge Maxi adult (богата со пилешко)

Monge Maxi adult (богата со пилешко) е комплетна храна богата со пилешко, за возрасни кучиња од големи раси (од 32кг. до 80кг.).

Во Monge Maxi adult храната како првата состојка е пилешкото месo, а рецептот се карактеризира со висок процент на сварливост и претставува многу вкусна храна пред се поради користење на свежо месо.

Рецептот е подобрен со следната генерација XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Monge Maxi adult (богата со пилешко) формулата исто така содржи глукозамин и хондроитин сулфат за поддршка на зглобовите и коските и има оптимален однос Омега-6 / Омега-3 за да помогне во одржување на сјајно крзно, благодарение на присуството на масло од лосос.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

Пакување: 12 кг.

4049 0 ден.
Храна за кучиња Monge All Breeds Adult Monoprotein Salmon with Rice (лосос и ориз)

Monge Natural Superpremium All Breeds Adult Monoprotein Salmon with Rice (лосос и ориз) е комплетна храна за возрасни кучиња од сите големини. 
Monge Natural Superpremium All Breeds Adult Monoprotein Salmon with Rice (лосос и ориз)  е производ формулиран со единствен извор на животински протеин*, лососот е првата состојка и со вклучување на свежа риба за оптимална сварливост и вкусност.
Рецептот на Monge Natural Superpremium All Breeds Adult Monoprotein Salmon with Rice (лосос и ориз) е збогатен со најновата генерација на пребиотици ксило-олигосахариди (XOS) за поддршка на цревната благосостојба.
Формулата  Monge Natural Superpremium All Breeds Adult Monoprotein Salmon with Rice (лосос и ориз) содржи и растителни состојки и екстракти, како што се коренот на ехинацеа, оригано, екстракт од лук и артишок и глукозамин и хондроитин сулфат за поддршка на зглобовите и коските.

Пакување: 12 кг.

5079 0 ден.
Храна за кучиња Monge all breeds adult monoprotein lamb rice potato (јагне со ориз и компир)

Monge Natural Superpremium All Breeds Adult Monoprotein Lamb with Rice and Potatoes (Јагнешко со ориз и компири) е комплетна храна за возрасни кучиња од сите големини.

Производ Monge Natural Superpremium All Breeds Adult Monoprotein Lamb with Rice and Potatoes (Јагнешко со ориз и компири) е формулиран со единствен извор на животински протеин, јагнешкото месо е првата состојка и со вклучување на свежо месо за оптимална сварливост и вкусност.
Рецептот на Monge Natural Superpremium All Breeds Adult Monoprotein Lamb with Rice and Potatoes (Јагнешко со ориз и компири) е збогатен со најновата генерација на пребиотици ксило-олигосахариди (XOS) за поддршка на цревната благосостојба.
Monge Natural Superpremium All Breeds Adult Monoprotein Lamb with Rice and Potatoes (Јагнешко со ориз и компири)  формулата содржи и растителни состојки и екстракти, како што се коренот на ехинацеа, оригано, екстракт од лук и артишок и глукозамин и хондроитин сулфат за поддршка на зглобовите и коските.

Пакување: 12 кг.

4949 0 ден.
слика од Храна за кучиња Monge Natural Superpremium All Breeds Adult Hypo with Salmon and Tuna (лосос и туна) залиха
Храна за кучиња Monge Natural Superpremium All Breeds Adult Hypo with Salmon and Tuna (лосос и туна)
Monge Natural Superpremium All Breeds Adult Hypo with Salmon and Tuna (лосос и туна) е комплетна диетална храна за возрасни кучиња, формулирана за намалување на нетолеранцијата на состојки и хранливи материи, со одбран извор на јаглени хидрати (ориз). 
Monge Natural Superpremium All Breeds Adult Hypo with Salmon and Tuna (лосос и туна)  е богата со риба и со ксило-олигосахариди (XOS), пребиотици од најновата генерација кои ја промовираат добросостојбата на цревата.
Формулата на Monge Natural Superpremium All Breeds Adult Hypo with Salmon and Tuna (лосос и туна) се карактеризира со есенцијални масни киселини за поддршка на кожата и крзното.
Пакување: 2,5 кг.

1349 0 ден.
Храна за кучиња Мonge bwild low grain all breeds deer puppy junior (за млади кутриња со вкус на елен)
Monge Bwild Low Grain All Breeds Puppy & Junior Dog Deer, за сите раси е целосна и избалансирана храна за кученца и помлади кучиња.
Високата содржина на животински протеини од месо од елен и јајца гарантира урамнотежена исхрана за растот на вашите кученца, следејќи ги нивните природни инстинкти.
Рецептот е формулиран со ниско ниво на зрна и не содржи компири.
Лененото семе, извор на омега-3 масни киселини, придонесува за мек и сјаен слој.
Рафинираниот вкус го подобруваат и овошјето (како што се боровинки, брусница и малини) и зеленчук (морков), природни извори на влакна и минерали.
Рецептот е збогатен со XOS (ксило-олигосахариди), најновата генерација на пребиотици, кои го одржуваат здравјето на цревата. Специфичниот рецепт ја обезбедува благосостојбата на животното и го почитува неговиот природен инстинкт.
Без вештачки бои и конзерванси.
Пакување: 2,5 кг.

1669 0 ден.
Храна за кучиња Мonge bwild low grain all breeds deer adult (за возрасни кучиња со вкус на елен)
Мonge bwild low grain all breeds deer adult, за сите раси е комплетна и избалансирана храна за возрасни кучиња. Високата содржина на животински протеини од месо од елен и јајца, гарантира урамнотежена исхрана за растот на вашето домашно милениче, следејќи ги нивните природни инстинкти.
Рецептот на Мonge bwild low grain all breeds deer adult е формулиран со ниско ниво на зрна и не содржи компири. Лененото семе, извор на омега-3 масни киселини, придонесува за мек и сјаен слој. Рафинираниот вкус го подобруваат и овошјето (како што се боровинки, брусница и малини) и зеленчук (морков), природни извори на влакна и минерали.
Рецептот на Мonge bwild low grain all breeds deer adult е збогатен со XOS (ксило-олигосахариди), најновата генерација на пребиотици, кои го одржуваат здравјето на цревата. Специфичниот рецепт ја обезбедува благосостојбата на животното и го почитува неговиот природен инстинкт. Без вештачки бои и конзерванси.
Пакување: 2,5 кг.

1629 0 ден.
Храна за кучиња Мonge bwild low grain adult all breeds wild boar (за возрасни кучиња со вкус на дива свиња)
Мonge bwild low grain adult all breeds wild boar, за сите раси е комплетна и избалансирана храна за возрасни кучиња. Високата содржина на животински протеини од месото од дива свиња гарантира урамнотежена исхрана за растот на вашето домашно милениче, следејќи го нивниот природен инстинкт. Рецептот на Мonge bwild low grain adult all breeds wild boar е формулиран со ниско ниво на зрна и не содржи компири. Лененото семе, извор на омега-3 масни киселини, придонесува за мек и сјаен слој. Рафинираниот вкус го подобруваат и овошјето (како што се боровинки, брусница и малини) и зеленчук (морков), природни извори на влакна и минерали. Рецептот е збогатен со XOS (ксило-олигосахариди), најновата генерација на пребиотици, кои го одржуваат здравјето на цревата. Специфичниот рецепт на Мonge bwild low grain adult all breeds wild boar ја обезбедува благосостојбата на животното и го почитува неговиот природен инстинкт. Без вештачки бои и конзерванси.
Пакување: 2,5 кг.

1459 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?