Поставени се колачиња (cookies) на Вашиот уред со цел да се подобри функционалноста на оваа веб страница. За дополнителни информации прочитајте во Политика за заштита на личните податоци и Политиката за колачиња.

Pet Land Skopje

Natures Protection

NATURE’S PROTECTION - Супер премиум комплетна сува и влажна храна за кучиња и мачки.

NATURE’S PROTECTION SUPERIOR CARE world - специјализирана, функционална Супер премиум комплетна сува храна за кучиња и мачки со посебни потреби.

Над милион уникатни лојални миленичиња од повеќе од 50 земји во светот со нивните успешни приказни и достигнувања кои со задоволство ги споделуваме.

Храна за кучиња Nature's Protection White dogs Grain Free salmon starter all breeds

NATURE’S PROTECTION SUPERIOR CARE WHITE DOGS GRAIN FREE SALMON STARTER ALL BREEDS

-Комплетна храна за домашни миленици со месо од лосос и без житарки за кутриња од сите раси со бело крзно и возраст до 4 месеци.
-Може да се корсти за скотни кучки и кучки доилки.

Пакување: 1,5 кг.

899 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection White dogs Grain Free salmon junior all breeds

NATURE’S PROTECTION SUPERIOR CARE WHITE DOGS GRAIN FREE SALMON JUNIOR ALL BREEDS

-Комплетна храна за домашни миленици со месо од лосос и без житарки за растење на кучиња од сите раси со бело крзно и возраст од 3 до 12 месеци.


 
Пакување: 1,5 кг.

899 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection White dogs Grain Free White Fish Junior Small & Mini breeds

NATURE’S PROTECTION SUPERIOR CARE WHITE DOGS GRAIN FREE WHITE FISH JUNIOR

-Комплетна храна за домашни миленици со бела риба и без житарки за одгледување кучиња од мали раси со бело крзно (тежина кпри полан возраст до 10 кг.)
-Возраст од 3 до 12 месеци

Пакување: 1,5 кг.

899 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection White dogs Grain Free salmon Adult small & mini breeds
NATURE’S PROTECTION SUPERIOR CARE WHITE DOGS GRAIN FREE SALMON ADULT SMALL AND MINI BREEDS
Комплетна храна за домашни миленици со месо од лосос без житарки за мали и минијатурни кучиња со тежина од 1 до 10кг. и возраст над 12 месеци.
Пакување: 1,5 кг.

899 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection White dogs Grain Free white fish Adult small & mini breeds

NATURE’S PROTECTION SUPERIOR CARE WHITE DOGS GRAIN FREE WHITE FISH ADULT SMALL AND MINI BREEDS

Комплетна храна за домашни миленици со бела риба и без житарки, за мали и минијатурни кучиња со тежина од 1 до 10кг. и возраст над 12 месеци.

Пакување: 1,5 кг.

899 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection HYPOALERGENIC Grain Free Salmon Adult all breeds

NATURE’S PROTECTION SUPERIOR CARE HYPOALLERGENIC GRAIN FREE  SALMON ADULT ALL BREEDS

Комплетна храна за домашни миленици од сите раси и возраст над 1 година  кои имаат чувствителен дигестивен систем и склоност кон алергии.

Пакување: 1,5 кг.

899 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection White dogs Grain Free Lamb Adult small & mini breeds

NATURE’S PROTECTION SUPERIOR CARE WHITE DOGS LAMB ADULT SMALL AND MINI BREEDS

Комплетна храна за домашни миленици возраст над 12 месеци, од  мали и минијатурни раси со бело крзно (тежина од 1 до 10 кг.)

Пакување: 1,5 кг.

899 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection Read Coat Poultry Adult All Breeds

NATURE’S PROTECTION SUPERIOR CARE RED COAT POULTRY ADULT ALL BREEDS

- Комплетна храна за возранси кучиња од сите раси над 1 година со црвено крзно
- Балансирана за подобрување на црвениот пигмент на крзното
 

Пакување: 1,5 кг.

899 0 ден.
Грицки за кучиња Nature's Protection White Dogs Supplement Snacks BRAIN DEVELOPEMENT with salmon
NATURE’S PROTECTION SUPERIOR CARE WHITE DOGS BRAIN DEVELOPMENT GRAINLESS FOOD SUPPLEMENT-DELICACY WITH SALMON

Врвни прехранбени додатоци – деликатеси со лосос, дизајнирани да обезбедат непречен развој на мозокот кај млади кучиња со белo и светло крзно.

Без житарици
– не содржат состојки од житарици кои можат да предизвикаат алергиска реакција
– погодни за миленици со чувствителен дигестивен систем, не го оптоваруваат дигестивниот тракт

Морска алга
– алгите се природен извор на витамини А, Ц, К и Б6, калциум, калиум, бакар, јод и манган, исто така го подобруваат ефектот на отстранување на забниот плак и камења
– промовираат добар развој на мозокот и видот и се одличен извор на железо

Протеини од животинско потекло
– лососот е главен и лесно сварлив извор на најквалитетниот протеин
– поради внимателно избраните извори на протеини, овие деликатеси се особено погодни за домашни миленици со бело крзно

Исполнето со MicroZeoGenu
– природниот минерал содржан во деликатесите – динамички микронизиран клиноптилолит, може да го зајакне имунолошкиот систем на животното и да ги одржува заштитните функции на телото

Пакување: 110 гр.

209 0 ден.
Грицки за кучиња Nature's Protection White Dogs Supplement Snacks CLEAR VISION with salmon

NATURE’S PROTECTION SUPERIOR CARE WHITE DOGS CLEAR VISION GRAINLESS FOOD SUPPLEMENT – DELICACY WITH SALMON
for adult dogs

Врвни прехранбени додатоци – деликатеси со лосос, специјално дизајнирани да ја поддржуваат целосната функција на видот кај сите возрасни кучиња со бело или светло крзно.

Без житарици
– не содржат состојки од житарици кои можат да предизвикаат алергиска реакција
– погодни за миленици со чувствителен дигестивен систем, не го оптоваруваат дигестивниот тракт

Морска алга
– алгите се природен извор на витамини А, Ц, К и Б6, калциум, калиум, бакар, јод и манган, исто така го подобруваат ефектот на отстранување на забниот плак и камења
– промовираат добар развој на мозокот и видот и се одличен извор на железо

Протеини од животинско потекло
– лососот е главен и лесно сварлив извор на најквалитетниот протеин
– поради внимателно избраните извори на протеини, овие деликатеси се особено погодни за домашни миленици со бело крзно

Природни антиоксиданси
– природни антиоксиданси – витамин Е и екстракт од зелен чај

Исполнето со MicroZeoGenu
– природниот минерал содржан во деликатесите – динамички микронизиран клиноптилолит, може да го зајакне имунолошкиот систем на животното и да ги одржува заштитните функции на телото

Пакување: 110 гр.

209 0 ден.
Грицки за кучиња Nature's Protection White Dogs Supplement Snacks HEALTHY HIPS JOINTS with white fish

NATURE’S PROTECTION SUPERIOR CARE WHITE DOGS HEALTHY HIPS AND JOINTS GRAINLESS FOOD SUPPLEMENT – DELICACY WITH WHITE FISH

Суплементални грицки дизајнирани да ги зајакнат коските и зглобовите на вашето куче.

Без житарици
– не содржат состојки од житарици кои можат да предизвикаат алергиска реакција
– погодни за миленици со чувствителен дигестивен систем, не го оптоваруваат дигестивниот тракт

Со глукозамин
– составот на деликатесите е дополнет со глукозамин, кој е корисен за коските и зглобовите на милениците
– глукозаминот и хондроитинот помагаат да се одржат зглобовите на домашното милениче здрави и флексибилни во секое време, ги зајакнуваат тетивите, лигаментите, зглобната ‘рскавица и ‘рбетните дискови

Протеини од животинско потекло
– главен и лесно сварлив извор на најквалитетниот протеин е белата риба со антиалергиски својства

Пакување: 110 гр.

189 0 ден.
Грицки за кучиња Nature's Protection White Dogs Supplement Snacks Hypoallergenic Dental with white fish

NATURE’S PROTECTION SUPERIOR CARE WHITE DOGS HYPOALLERGENIC DENTAL GRAINLESS FOOD SUPPLEMENT – DELICACY WITH WHITE FISH
for adult dogs

Врвни прехранбени додатоци – деликатеси со бела риба, специјално дизајнирани за возрасни кучиња од сите раси со бело или светло крзно и склони кон алергии. Овој производ може да помогне да се подобри состојбата на забите на домашно милениче.

Без житарици
– не содржат состојки од житарици кои можат да предизвикаат алергиска реакција
– погодни за миленици со чувствителен дигестивен систем, не го оптоваруваат дигестивниот тракт

Протеини од животинско потекло
– главен и лесно сварлив извор на најквалитетниот протеин е белата риба со антиалергиски својства
– поради внимателно избраните извори на протеини, овие деликатеси се особено погодни за домашни миленици со бело крзно

Специјална форма
– помага во чистењето на забите на вашето домашно милениче
– деликатесите во специјална форма се тврди и вкусни, па кога се глодаат ги чистат забите од наслагите
– го спречуваат растот на бактериите кои предизвикуваат лош здив на вашето милениче

Пакување: 150 гр.

229 0 ден.
Грицки за кучиња Nature's Protection White Dogs Supplement Snacks Hypoallergenic Digestive Care with salmon

NATURE’S PROTECTION SUPERIOR CARE WHITE DOGS HYPOALLERGENIC & DIGESTIVE CARE GRAINLESS FOOD SUPPLEMENT – DELICACY WITH SALMON
for adult dogs

Суплементални грицки дизајнирани да помогнат во одржувањето на непречено варење, како и да го надополнат телото на вашето милениче со потребните материи.

Без житарици
– не содржат состојки од житарици кои можат да предизвикаат алергиска реакција
– погодни за миленици со чувствителен дигестивен систем, не го оптоваруваат дигестивниот тракт

Со хитосамин
– хитосаминот често се препорачува од страна на ветеринарите за одржување на здрава функција на црниот дроб кај домашните миленици
– се извлекува од внимателно одбрани врвни лушпи од рак. Неговите дневни дози помагаат не само да се спречат болестите на црниот дроб, туку и да се обезбеди добро функционирање истиот

Морска алга
– алгите се природен извор на витамини А, Ц, К и Б6, калциум, калиум, бакар, јод и манган, исто така го подобруваат ефектот на отстранување на забниот плак и камења

Протеини од животинско потекло
– лососот е главен и лесно сварлив извор на најквалитетниот протеин
– поради внимателно избраните извори на протеини, овие деликатеси се особено погодни за домашни миленици со бело крзно

Балансирана минерална содржина
– урамнотежената содржина на пробиотици и пребиотици во деликатесите помага да се обезбеди непречено разградување на храната и нејзино претворање во енергија
– природните влакна од грашок и инулин придонесуваат за добро функционирање на дигестивниот систем

Исполнето со MicroZeoGenu
– природниот минерал содржан во деликатесите – динамички микронизиран клиноптилолит, може да го зајакне имунолошкиот систем на животното и да ги одржува заштитните функции на телото

Пакување: 110 гр.

209 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection Puppy Starter Salmon all breeds

NATURE’S PROTECTION  PUPPY STARTER SALMON WITH KRILL UP TO 1 YEAR ALL BREEDS

- Комплетна храна за кутриња од сите раси
- од 4 недели
- погодна за бремени кучки и кучки доилки

Пакување: 3 кг. (рефус)

909 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection Mini Junior poultry small breeds

NATURE’S PROTECTION MINI JUNIOR POULTRY 2-12 MONTHS SMALL BREED DOG

-Комплетна храна за млади кучиња од мали раси (1-10 кг. при полна возраст)
- Старост од 2 до 12 месеци

Пакување: 3 кг. (рефус)

849 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection Junior poultry all breeds

NATURE’S PROTECTION JUNIOR POULTRY 2-12 MONTHS ALL BREED DOG

-Комплетна храна за млади кутриња од сите раси
-Старост од 2 до 12 месеци

Пакување: 3 кг. (рефус)

789 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection Junior Lamb all breeds

NATURE’S PROTECTION JUNIOR LAMB 2-18 MONTHS ALL BREED DOG

-Комплетна храна за кучиња од сите раси со јагнешко месо.
-Воздраст од 2 до 18 месеци

Пакување: 3 кг. (рефус)

849 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection Mini Adult Poultry small breeds

NATURE’S PROTECTION MINI ADULT POULTRY WITH KRILL SMALL BREED DOG

-Комплетна храна со месо од  живина
-Наменета за возрасни кучиња (над 12 месеци) од мали и мини раси (од 1 до 10кг.)

Пакување: 3 кг. (рефус)

789 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection Mini Adult Lamb small breeds

NATURE’S PROTECTION MINI ADULT LAMB SMALL BREED DOG

-Комплетна храна со јагнешко месо 
-Наменета за возрасни кучиња (над 12 месеци) од мали и мини раси (од 1 до 10кг.)

Пакување: 3 кг. (рефус)

729 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection Adult Poultry all breeds
NATURE’S PROTECTION ADULT POULTRY FROM 12 MONTHS OLD ALL BREED DOG
-Наменета за возрасни кучиња (над 12 месеци) од сите раси 
-Комплетна храна со месо од  живина
Пакување: 3 кг. (рефус)

729 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection Adult EXTRA Salmon all breeds
NATURE’S PROTECTION EXTRA SALMON ADULT ALL BREED DOG
-Наменета за возрасни кучиња (над 12 месеци) од сите раси 
-Комплетна храна со месо од  лосос
Пакување: 3 кг.

909 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection Adult Lamb all breeds
NATURE’S PROTECTION ADULT LAMB ALL BREED DOG
-Наменета за возрасни кучиња (над 12 месеци) од сите раси 
-Комплетна храна со јагнешко месо
Пакување: 3 кг. (рефус)

609 0 ден.
Храна за кучиња Nature's Protection Аdult ACTIVE SPORT poultry all breeds
NATURE’S PROTECTION ACTIVE SPORT POULTRY WITH KRILL ADULT ALL BREED DOG
-Наменета за возрасни активни кучиња (над 12 месеци) од сите раси 
-Комплетна храна со месо од  живина
Пакување: 3 кг. (рефус)

789 0 ден.
Храна за мачки Nature's Protection Kitten with poultry

NATURE’S PROTECTION KITTEN POULTRY WITH KRILL UP TO 1 YEAR ALL BREEDS

-Наменета за млади мачиња до 1 година возраст и за скотни мачки и мачки доилки
-Комплетна храна со месо од  живина
 

Пакување: 3 кг. (рефус)

1089 0 ден.
Храна за мачки Nature's Protection Indoor Adult Cat poultry

NATURE’S PROTECTION INDOOR POULTRY 1 YEAR AND OLDER ADULT CAT

-Наменета за мачки над 1 година возраст кои живеат во затворено и се помалку активни
-Комплетна храна со месо од живина

Пакување: 3 кг. (рефус)

969 0 ден.
Грицки за мачки Nature's Protection chicken with goji berries
NATURE’S PROTECTION treats for cats – chicken with goji berries
-Наменета за возрасни мачки над 1 година старост
-Дополнителна храна со пилешко и гоџи бобинки
Пакување: 75 гр.

189 0 ден.
Грицки за мачки Nature's Protection lifestyle mini duck dices
NATURE’S PROTECTION Lifestyle treats for cats – mini duck dices
-Наменета за возрасни мачки над 1 година старост
-Дополнителна храна со месо од патка
Пакување: 75 гр.

189 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?