Драги корисници, за производите кои моментално не се залиха, јавете се на нашиот телефон 076/211-815.

Pet Land Skopje

Nutrilove


Храна за кучиња Nutrilove Junior Large (за млади кучиња од големи раси со пилешко месо)
Nutrilove Junior Large chicken – е висококвалитетна храна развиена за кученца и млади кучиња од 4 недели до 18 месеци од големите раси. Содржи глукозамин, хондроитин, калциум и фосфор за здрав скелет и зглобови.
Nutrilove Junior Large chicken има одличен вкус без додадени вештачки ароми со свежо пилешко (свежо пилешко 20%, сушена живина (15% пилешко), вкупна живина 40%). Без додадени конзерванси и бои.
Nutrilove Junior Large chicken е сè што му треба на вашето куче.
- Пилешкото како клучен извор на протеини – 35% состојки на база на пилешко.
- Со 20% свежо пилешко.
- Висока содржина на протеини 27% и маснотии 16% оптимални за кутриња од големи раси и млади кучиња помеѓу 1-18 месеци.
- БЕЗ ГМО – БЕЗ БОИ – БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ
Пакување: 12 кг.

2429 0 ден.
Храна за кучиња Nutrilove Adult Small (за кучиња од мали раси со пилешко месо)
Nutrilove Adult Small chicken - е висококвалитетна храна за возрасни кучиња специјално развиена за мали раси.
Nutrilove Adult Small chicken содржи свежо пилешко како клучен извор на протеини (свежо пилешко 20%, сушена живина (15% пилешко), вкупна живина 40%).
Одличен вкус без додавање на вештачки вкусови.
Без додавање на конзерванси и бои. 
Пакување: 8 кг.

1569 0 ден.
слика од Храна за кучиња Nutrilove Adult Medium (за кучиња од средни раси со пилешко месо) залиха
Храна за кучиња Nutrilove Adult Medium (за кучиња од средни раси со пилешко месо)
Nutrilove Adult Medium chicken - е висококвалитетна храна за возрасни кучиња специјално развиена за средни раси.
Nutrilove Adult Medium chicken содржи свежо пилешко како клучен извор на протеини (свежо пилешко 20%, сушена живина (15% пилешко), вкупна живина 40%). Одличен вкус без додадени вештачки вкусови. Без додадени конзерванси и бои. 
Пакување: 8 кг.

1569 0 ден.
Храна за кучиња Nutrilove Adult Large (за кучиња од големи раси со пилешко месо)
Nutrilove Adult Large chicken - е висококвалитетна храна за возрасни кучиња специјално развиена за големи раси.
Nutrilove Adult Large chicken содржи свежо пилешко како клучен извор на протеини (свежо пилешко 20%, сушена живина (15% пилешко), вкупна живина 40%). Одличен вкус без додадени вештачки вкусови. Без додадени конзерванси и бои. 
Пакување: 12 кг.

2249 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?