Pet Land Skopje

Polaris

ДОДЕКА ГИ КРЕИРАМЕ НАШИТЕ РЕЦЕПТИ, НАШИОТ ФОКУС Е СЕКОГАШ НА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА НАЈДОБРАТА ИСХРАНА И ПОДДРШКА НА ЗДРАВИОТ И ВИТАЛНИОТ ЖИВОТ НА ВАШИОТ МИЛЕНИК.

Поради оваа причина, рецептите на POLARIS содржат висококвалитетни природни состојки како свежо подготвена патка, јагнешко месо, лосос, мисирка или говедско филе, овошје, зеленчук и супер-состојки кои обезбедуваат не само здравствени придобивки, туку и ја поддржуваат превенцијата.
Во сите рецепти на POLARIS ние користиме само природни антиоксиданси. Сите рецепти се без глутен, житарки, соја, вештачки конзерванси и бои.

ВАШИТЕ МИЛЕНИЦИ ЗАСЛУЖУВААТ ДА БЛЕСКААТ!
 

Храна за кучиња Polaris Puppy Salmon & Turkey - grain free (лосос и мисирка без житарици)

Polaris Puppy Salmon & Turkey - grain free e комплетна храна за кутриња и млади кучиња од сите раси со свеж лосос и мисирка без житарици.

Polaris Puppy Salmon & Turkey - grain free е направено од 69% филети месо без коски и 31% зеленчук, мешавина од билки, витамини и минерали. Не содржи пилешко брашно, соја и житарици, и е без вештачки бои или засилувачи на вкус.

Polaris Puppy Salmon & Turkey - grain free содржи:
- Таурин за здрава функција на срцето,
- Омега 3 и 6 (масло од лосос, ленено семе) за здраво срце, кожа и сјајно крзно,
- Глукозамин и хондроитин за оптимален развој на скелетот и одржување на здрави зглобови и р'скавица
- ActiveMOS (специјални клетки од квасец) и Psyllium (природен пребиотик) за здраво варење и 
- MACROGARD (бета-глукани, спирулина, морето, билки: мајчина душица, магдонос и рузмарин) за зајакнување на имунолошкиот систем.

Пакување: 12 кг.

5331 0 ден.
Храна за кучиња Polaris Adult Small Breed Salmon & Lamb - grain free (лосос и јагне без житарици за возрасни кучиња од мали раси)

Polaris Adult small breed Salmon & Lamb - grain free e комплетна храна за возрасни кучиња од мали раси со лосос и јагне без житарици.

Polaris Adult small breed Salmon & Lamb - grain free е направено од 68% филети (месо без коски) и 32% зеленчук, мешавина од билки, витамини и минерали. Не содржи пилешко брашно, соја и житарици, и е без вештачки бои или засилувачи на вкус.

Polaris Adult small breed Salmon & Lamb - grain free содржи:
- Таурин за здрава функција на срцето,
- Омега 3 и 6 (масло од лосос, ленено семе) за здраво срце, кожа и сјајно крзно,
- Глукозамин и хондроитин за оптимален развој на скелетот и одржување на здрави зглобови и р'скавица
- ActiveMOS (специјални клетки од квасец) и Psyllium (природен пребиотик) за здраво варење, 
- MACROGARD (бета-глукани, спирулина, билки: мајчина душица, магдонос и рузмарин) за зајакнување на имунолошкиот систем и
- Мали гранули специјално за мали раси

Пакување: 5 кг.

2464 0 ден.
Храна за кучиња Polaris Adult All Breed Salmon & Turkey - grain free (лосос и мисирка без житарици за возрасни кучиња од сите раси)

Polaris Adult all breed Salmon & Turkey - grain free e комплетна храна за возрасни кучиња од сите раси со лосос и мисиркајагне без житарици.

Polaris Adult all breed Salmon & Turkey - grain free е направено од 66% филети (месо без коски) и 34% зеленчук, мешавина од билки, витамини и минерали. Не содржи пилешко брашно, соја и житарици, и е без вештачки бои или засилувачи на вкус.

Polaris Adult all breed Salmon & Turkey - grain free содржи:
Таурин за здрава функција на срцето,
- Омега 3 и 6 (масло од лосос, ленено семе) за здраво срце, кожа и сјајно крзно,
- Глукозамин и хондроитин за оптимален развој на скелетот и одржување на здрави зглобови и р'скавица
- ActiveMOS (специјални клетки од квасец) и Psyllium (природен пребиотик) за здраво варење, 
- MACROGARD (бета-глукани, спирулина, билки: мајчина душица, магдонос и рузмарин) за зајакнување на имунолошкиот систем

Пакување: 12 кг.

5118 0 ден.
Храна за кучиња Polaris Adult Beef & Turkey All Breed - grain free (телешко и мисирка без житарици за возрасни кучиња од сите раси)

Polaris Adult Beef & Turkey  All Breed - grain free e комплетна храна за возрасни кучиња од сите раси со телешко и мисикино месо без житарици.

Polaris Adult Beef & Turkey  All Breed - grain free е направено од 67% филети (месо без коски) и 33% зеленчук, мешавина од билки, витамини и минерали. Не содржи пилешко брашно, соја и житарици, и е без вештачки бои или засилувачи на вкус.

Polaris Adult Beef & Turkey  All Breed - grain free содржи:
- Таурин за здрава функција на срцето,
- Омега 3 и 6 (масло од лосос, ленено семе) за здраво срце, кожа и сјајно крзно,
- Глукозамин и хондроитин за оптимален развој на скелетот и одржување на здрави зглобови и р'скавица
- ActiveMOS (специјални клетки од квасец) и Psyllium (природен пребиотик) за здраво варење и
- MACROGARD (бета-глукани, спирулина, билки: мајчина душица, магдонос и рузмарин) за зајакнување на имунолошкиот систем.

Пакување: 12 кг.

5118 0 ден.
Храна за кучиња Polaris Adult Duck & Turkey All Breed - grain free (патка и мисирка без житарици за возрасни кучиња од сите раси)

Polaris Adult Duck & Turkey  All Breed - grain free e комплетна храна за возрасни кучиња од сите раси со месо од пака и мисикино месо без житарици.

Polaris Adult Duck & Turkey  All Breed - grain free е направено од 65% филети (месо без коски) и 35% зеленчук, мешавина од билки, витамини и минерали. Не содржи пилешко брашно, соја и житарици, и е без вештачки бои или засилувачи на вкус.

Polaris Adult Duck & Turkey  All Breed - grain free содржи:
- Таурин за здрава функција на срцето,
- Омега 3 и 6 (масло од лосос, ленено семе) за здраво срце, кожа и сјајно крзно,
- Глукозамин и хондроитин за оптимален развој на скелетот и одржување на здрави зглобови и р'скавица
- ActiveMOS (специјални клетки од квасец) и Psyllium (природен пребиотик) за здраво варење и
- MACROGARD (бета-глукани, спирулина, билки: мајчина душица, магдонос и рузмарин) за зајакнување на имунолошкиот систем.

Пакување: 12 кг.

5331 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?