Pet Land Skopje

Royal Canin

Основан во 1967 година од страна на ветеринар, ROYAL CANIN целосно ги насочува сите сили во обезбедување најпрецизни одговори на исхраната, прилагодени на специфичните потреби на кучињата и мачките. Преку набудување и истражување и преку партнерство со нутриционисти за домашни миленици, ветеринари, одгледувачи и други специјалисти за миленичиња, ROYAL CANIN е на водечката позиција во исхраната. Оваа експертиза, поврзана со желбата да се обезбеди најдоброто за кучињата и мачките, создава уникатен начин на размислување и поттикнува споделување на знаење.


Храна за кучиња Royal Canin® X-Small Puppy
Royal Canin® X-Small Puppy

Поддршка на имунолошкиот систем

Растењето е клучна фаза во животот на вашето куче: тоа е време на големи промени, откритие и нови средби. Во овој многу важен период, имунолошкиот систем на вашето кученце постепено се развива. Royal Canin® X-Small Puppy храната помага во поддршката на природната одбрана на вашето кученце благодарение на патентираниот комплекс на антиоксиданти, вклучително и витамин Е. * Франција, патент бр. EP1146870

Висока енергетска вредност
Royal Canin® X-Small Puppy ги задоволува енергетските потреби на кутрињата од многу мали раси за време на периодот на растење, а формулата е прилагодена на дури и на повеќето пребирливи кутриња.

Здрава варење и здрава транзиција на дебелото црево
Балансираното внесување на растителни влакна (вклучително и трска) помага да се олесни минувањето на храната низ цревата и придонесува за квалитетот на столицата благодарение на неговиот високо сварлив протеин (L.I.P.).
Пакување: 1,5 кг.

1529 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin X-Small Adult
Royal Canin X-Small Adult

Здрав дигестивен тракт

Кучињата од многу мали раси имаат тенденција да добијат запек. Балансираното внесување на растителни влакна (вклучително и трска) помага да се олесни минувањето на храната низ цревата и придонесува за квалитетот на столицата благодарение на неговиот високо сварлив протеин (L.I.P.).

Одржување на крзното
Royal Canin X-Small Adult формулата содржи хранливи материи кои помагаат во одржувањето на здрава кожа и крзното. Храната е збогатена со масни киселини ЕПА и ДХА.

Здравје на уринарниот систем
Royal Canin X-Small Adult помага во одржување на здравјето на уринарниот тракт на кучиња од многу мали раси.

Многу вкусни и многу мали гранули
Royal Canin X-Small Adult малите гранули се развиени за совршено вклопување на вилицата на многу мало возрасно куче до 4 килограми тежина. Нивната ексклузивна формула помага и во стимулирање на апетитот на пребирливите кучиња, што е честа појава кај кучињата од многу мали раси.
Пакување: 1,5 кг.

1329 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Mini Puppy

Royal Canin® Mini Puppy 

ПОДДРШКА НА ИМУНТЕТОТ

Растењето е важен период во животот на кучето: тоа е време на големи промени, откритија и нови сознанија.  Во овој период, имуниот систем на кученцето постепено се развива. Royal Canin® Mini Puppy  им помага на природните одбранбени системи на кученцето благодарение на *патентираниот збир на антиоксиданси вклучувајќи го и витаминот E. (*France, patent No EP1146870.)

ЗДРАВЈЕ НА ДИГЕСТИВНИОТ СИСТЕМ

Храната за кучиња Royal Canin® Mini Puppyпретставува комбинација на хранливи состојки со протеинот со висок квалитет (L.I.P.*) и пребиотици (FOS) за поддршка на здравјето на дигестивниот систем и рамнотежа на цревната флора, која придонесува за квалитетот на столицата. *Се работи за протеин кој е избран заради неговата лесна сварливост.

ЗАДОВОЛУВАЊЕ на енергетските потреби

Royal Canin® Mini Puppy ги задоволува енергетските потреби на малите раси на кученца за време на периодот на растење и ги задоволува пребирливите вкусови.

Пакување: 2 кг.

1799 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Mini Adult

Royal Canin® Mini Adult

ПРИЛАГОДЕНА ЕНЕРГИЈА

Royal Canin® Mini Adult помага за одржување на идеална тежина кај малите раси на кучиња со тоа што идеално ги задоволува нивните големи енергетски потреби со користење на L-carnitine за забрзување на метаболизмот на мастите.

ПРИЛАГОДЕНА НА ВКУСОВИТЕ

Royal Canin® Mini Adult ги задоволува пребирливите вкусови на ситните малите раси на кучиња со прилагодување на составот на тој начин што се избираат соодветни зачини.

СОСТОЈБА НА КРЗНОТО

Оваа формула на Royal Canin® Mini Adult содржи хранливи состојки кои помагаат одржување на здрава кожа, а збогатена е со EPA-DHA.

Пакување: 2 кг.

1559 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Medium Puppy

Royal Canin® Medium Puppy

ПОДДРШКА НА ИМУНИTETОТ

Растењето е важен период во животот на кучето: тоа е време на големи промени, откритија и нови сознанија.  Во овој период, имуниот систем на кученцето постепено се развива. Royal Canin® Medium Puppy им помага на природните одбранбени системи на кученцето благодарение на *патентираниот збир на антиоксиданси вклучувајќи го и витаминот E.*France, patent No EP1146870.

ЗДРАВЈЕ НА ДИГЕСТИВНИОТ СИСТЕМ

Храната за кучиња Royal Canin® Medium Puppy претставува комбинација на хранливи состојки со протеинот со висок квалитет (L.I.P.*) и пребиотици (FOS) за поддршка на здравјето на дигестивниот систем и рамнотежа на цревната флора, која придонесува за квалитетот на столицата.
*Се работи за протеин кој е избран заради неговата лесна сварливост.

ВИСОКИ ЕНЕРГЕТСКИ ПОТРЕБИ ЗА КУЧИЊА СО СРЕДЕН РАСТ

Royal Canin® Medium Puppy ги задоволува големите енергетските потреби на раситена кученца со среден раст, кои имаат краток период на растење.

Пакување: 4 кг.

2329 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Medium Adult

Royal Canin® Medium Adult

ПРОМОВИРАЊЕ НА ПРИРОДНИОТ ОДБРАМБЕН СИСТЕМ

Royal Canin® Medium Adult го промовира природниот одбранбен систем на кучето благодарение на комплексот на антиоксиданси и мано-олиго-сахариди.

ЛЕСНА СВАРЛИВОСТ

Royal Canin® Medium Adult помага да се постигне оптимално варање на храната благодарени е посебната формула која во себе вклучува високо квалитетни протеини и балансирано снабдување со диететски влакна.

OMEGA 3: EPA - DHA

Royal Canin® Medium Adult има збогатена формула со Оmega-3 масни киселни (EPA-DHA) кои помагаат за одржување на здрава кожа.

Пакување: 15 кг.

5809 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Maxi Puppy

Royal Canin® Maxi Puppy

ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ

Растењето е важен период во животот на кучето: тоа е време на големи промени, откритија и нови сознанија.  Во овој период, имуниот систем на кученцето постепено се развива. Royal Canin® Maxi Puppy им помага на природните одбранбени системи на кученцето благодарение на *патентираниот збир на антиоксиданси вклучувајќи го и витаминот E.*France, patent No EP1146870.

ЗДРАВЈЕ НА ДИГЕСТИВНИОТ СИСТЕМ

Храната за кучиња Royal Canin® Maxi Puppy претставува комбинација на хранливи состојки со протеинот со висок квалитет (L.I.P.*) и пребиотици (FOS) за поддршка на здравјето на дигестивниот систем и рамнотежа на цревната флора, која придонесува за квалитетот на столицата. *Се работи за протеин кој е избран заради неговата лесна сварливост.

ЗАДОВОЛУВАЊЕ на средни енергетските потреби при долг раст

Royal Canin® Maxi Puppy ги задоволува средните енергетски потреби на големите раси на кученца кои имаат долг период на раст.

Пакување: 4 кг.

2329 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Maxi Adult

Royal Canin® Maxi Adult

ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ

Royal Canin® Maxi Adult помага да се постигне оптимално варење на храната благодарение нa посебната формула која во себе вклучува високо квалитетни протеини и балансирано снабдување со диететски влакна.

ЗАЈАКНУВАЊЕ ЗА КОСКИТЕ И ЗГЛОБОВИТЕ

Royal Canin® Maxi Adult им помага на големите раси на кучиња во поддршка на здрави коски и зглобови, кои најчесто страдаат од преголемата телесна тежина.

OMEGA 3: EPA - DHA

Royal Canin® Maxi Adult е збогатена формула со Оmega-3 масни киселни (EPA-DHA) кои помагаат за одржување на здрава кожа.

Пакување: 15 кг.

5809 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Giant Puppy

Royal Canin® Giant Puppy

ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕTOT

Растењето е важен период во животот на кучето: тоа е време на големи промени, откритија и нови сознанија. Во овој период, имуниот систем на кученцето постепено се развива. Royal Canin® Giant Puppy им помага на природните одбранбени системи на кученцето благодарение на *патентираниот збир на антиоксиданси вклучувајќи го и витаминот E. (*France, patent No EP1146870.)

ИНТЕНЗИВЕН РАСТ СО КОНТРОЛИРАНО ТРОШЕЊЕ НА ЕНЕРГИЈА

Royal Canin® Giant Puppy му помага за брзиот раст за време на првата фаза на растење кај кученцата од гигантските (џиновските) раси и помага да се избегне ставање на вишок на тежина благодарени на адаптираната енергетска содржина.

ПОДДРШКА НА КОСКИТЕ И ЗГЛОБОВИТЕ

Royal Canin® Giant Puppy придонесува за добра минерализација на коските кај кученцата од гигантските (џиновските) раси благодарение на балансираниот внес на енергија и минерали (калциум и фосфор), и на тој начин го поддржува формирањето на коскената структура и зглобовите.

Пакување: 15 кг.

7140 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Giant Junior
Royal Canin® Giant Junior

ПОДДРШКА НА ИМУНИТETOT

Растењето е важен период во животот на кучето: тоа е време на големи промени, откритија и нови сознанија. Во овој период, имуниот систем на кученцето постепено се развива. Royal Canin® Giant Junior им помага на природните одбранбени системи на кученцето благодарение на *патентираниот збир на антиоксиданси вклучувајќи го и витаминот E. (*France, patent No EP1146870.)

2-РА ФАЗА НА ФАСТ: Развој на мускули

Royal Canin® Giant Junior во себе содржи адаптиран протеин и L-Carnitine кој помага во растот и развојот на мускулите кај џиновските раси на кученца за време на втората фаза на раст која почнува од 8 месеци.

ПОДДРШКА НА КОСКИТЕ И ЗГЛОБОВИТЕ

Royal Canin® Giant Junior придонесува за добра минерализација на коските кај кученцата од гигантските (џиновските) раси благодарение на балансираниот внес на енергија и минерали (калциум и фосфор), и на тој начин го поддржува формирањето на коскената структура и зглобовите.

Пакување: 15 кг.

7099 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Giant Adult

Royal Canin® Giant Adult

ПОДДРШКА НА КОСКИТЕ И ЗГЛОБОВИТЕ

Royal Canin® Giant Adult им помага на џиновските раси на кучиња во поддршката на здрави коски и зглобови, кои најчесто страдаат од големата телесна тежина.

КОМПЛЕКС НА АНТИОКСИДАНСИ

Royal Canin® Giant Adult содржи ексклузивен комплекс на антиоксиданси кои помагаат во неутрализација на слободните радикали.

ЗДРАВО СРЦЕ

Royal Canin® Giant Adult помага во одржувањето на здраво срце благодарение на адаптираната содржина на таурин.

Пакување: 15 кг.

5849 0 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Medium Starter Pro залиха
Храна за кучиња Royal Canin® Medium Starter Pro
Мала, вкусна гранула што е лесно да се хидрира во форма на конзистентна „каша“. Идеално помага во одржување на кучки во оптимална состојба и за преминување на кученца на цврста храна. Поддршка на имунолошкиот систем.
Пакување: 20 кг.

11809 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Labrador Retriever Puppy

Royal Canin® Labrador Retriever Puppy

ПОДДРШКА НА ИМУНИТETOT

Растењето е важен период во животот на кучето: тоа е време на големи промени, откритија и нови сознанија. Во овој период, имуниот систем на кученцето постепено се развива. Royal Canin® Labrador Retriever Puppy им помага на природните одбранбени системи на кученцето благодарение на *патентираниот збир на антиоксиданси вклучувајќи го и витаминот E. (*France, patent No EP1146870.)

ЗДРАВ РАСТ И ТЕЖИНА

Royal Canin® Labrador Retriever Puppy допринесува за здрав раст и развој на коскената структура на кученцата Labrador Retriever puppy’s и промовира умерено зголемување на тежината, благодарение на адаптираниот внес на енергија, протеини, калциум и фосфор.

ЗДРАВЈЕ НА ДИГЕСТИВНИОТ СИСТЕМ

Royal Canin® Labrador Retriever Puppy претставува комбинација на хранливи состојки со протеинот со висок квалитет (L.I.P.*) и пребиотици (FOS) за поддршка на здравјето на дигестивниот систем и рамнотежа на цревната флора, која придонесува за квалитетот на столицата. *Протеин кој е избран заради неговата лесна сварливост.

Пакување: 12 кг.

6449 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Labrador Retriever Adult

Royal Canin® Labrador Retriever Adult

Идеална тежина

Расата Labrador Retriever е познат по неговата склоност на добивање на телесна тежина. Royal Canin® Labrador Retriever Adult формулата помага во одржување на идеална тежина на расата Labrador Retriever благодарение на адаптираната содржина на калории.

Здравје на коските и зглобовите

Royal Canin® Labrador Retriever Adult е специјална формула која помага во поддршка на здрави коски и зглобови и одржување на идеална тежина. Збогатена е со EPA & DHA.

Здрава кожа и крзно

Royal Canin® Labrador Retriever Adult помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на кожата и здравјето на крзното (EPA & DHA). Збогатено со масло од лисничка.

Пакување: 12 кг.

5869 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Golden Retriever Puppy

Royal Canin® Golden Retriever Puppy

Поддршка на имунолошкиот систем

Растот е основна фаза во животот на вашето куче: тоа е време на големи промени, откритија и нови средби. Во овој клучен период, имунитетот на кученцето се развива постепено. Royal Canin® Golden Retriever Puppy  храната помага во поддршката на природната одбрана на вашето кученце благодарение на патентираниот * комплекс на антиоксиданти, вклучувајќи витамин Е. * Франција, патент бр. EP1146870.

Здрава кожа и крзно

Royal Canin® Golden Retriever Puppy храната помага да се поддржи улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и да се одржи здравјето на кожата и крзното (EPA & DHA). Збогатена со масло од бораж.

Здравје на варењето на храната
Royal Canin® Golden Retriever Puppy храната има комбинација на хранливи материи со високо квалитетни протеини (L.I.P. *) и пребиотици (FOS) за поддршка на дигестивното здравје и рамнотежа на цревната флора, што придонесува за добар квалитет на столицата.
* L.I.P.: Протеин избран за многу висока сварливост.
Пакување: 12 кг.

6439 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Golden Retriever Adult

Royal Canin® Golden Retriever Adult

Здрава кожа и крзно

Royal Canin® Golden Retriever Adult помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на кожата и здравјето на крзното (EPA & DHA). Збогатено со масло од лисничка.

Здраво срце

Royal Canin® Golden Retriever Adult формулата содржи специфични хранливи состојки кои даваат поддршка за добра срцева активност. Збогатена со таурин и EPA & DHA.

Идеална тежина

Благодарение на адаптираната калориска содржина Royal Canin® Golden Retriever Adult храната, помага во одржување на идеалната тежина на Голден Ретриверот.

Пакување: 12 кг.

5879 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® German Shepherd Puppy

Royal Canin® German Shepherd Puppy
ПОДДРШКА НА ИМУНИТETOT

Растењето е важен период во животот на вашето кучето: тоа е време на големи промени, откритија и нови сознанија. Во овој клучен период, имуниот систем на кученцето постепено се развива. Royal Canin® German Shepherd Puppy им помага на природните одбранбени системи на кученцето благодарение на *патентираниот збир на антиоксиданси вклучувајќи го и витаминот E. (*France, patent No EP1146870.)

Дигестивно здравје

Ексклузивна комбинација на хранливи состојки кои го поддржуваат дигестивното здравје (L.I.P.*) и промовира рамнотежа на цревната флора (FOS, MOS), на тој начин потпомага за квалитет на добра столица. Ја зема во предвид дигестивната осетливост на кученцата на Германскиот Овчар.
*Протеин кој е избран заради неговата лесна сварливост.

Здравје на коските и зглобовите

Royal Canin® German Shepherd Puppy допринесува во поддршката на коските и зглобовите на кученцата на Германскиот Овчар благодарение на адаптираната содржина со калциум и фосфор. Оваа ексклузивна формула помага во одржувањето на идеалната тежина.

Пакување: 12 кг.

6439 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® German Shepherd Adult

Royal Canin® German Shepherd Adult
Дигестивно здравје

Royal Canin® German Shepherd Adult придонесува за поддршка на дигестивното здравје земајќи ја во предвид големата осетливост на Германскиот Овчар при варење на храната, благодарение на лесно сварливите L.I.P.* протеини и изборот на специфични хранливи влакна кои ја ограничуваат ферментацијата во цревата придонесувајќи за  рамнотежа на цревната флора. *Се работи за протеин кој е избран заради неговата лесна сварливост.

Здрава кожа и крзно

Royal Canin® German Shepherd Adult формулата помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на кожата и здравјето на крзното (EPA & DHA).

Здравје на коските и зглобовите

Royal Canin® German Shepherd Adult формулата помага во поддршката на здрави коски и зглобови и одржување на идеална тежина. Збогатена со EPA & DHA.

Пакување: 11 кг.

5419 0 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Bulldog Puppy залиха
Храна за кучиња Royal Canin® Bulldog Puppy
Поддршка на имунолошкиот систем
Растот е клучна фаза во животот на вашето куче. Тоа е време на голема промена, откритие и нови средби. Во овој многу важен период, имунолошкиот систем на вашето кученце постепено се развива. Bulldog Puppy храната помага да ја поддржите природната одбрана на вашето кученце благодарение на патентираниот комплекс * антиоксиданс, вклучително и витамин Е. * Франција, патент бр. EP1146870.

Дигестивно здравје
Оваа формула помага да се поддржи здравјето на дигестивниот систем и го стимулира растот на корисна цревна флора.

Здравје на коските и зглобовите
Bulldog Puppy храната за кученца помага во поддршка на здравите коски и зглобовите на кученцето благодарение на неговата прилагодена содржина на калциум и фосфор. Оваа ексклузивна формула помага и во одржувањето на идеалната тежина.

Ексклузивни гранули: Специјална брахиоцефална вилица
Пелетите се исклучиво дизајнирани да му помогнат на кученцето да собере храна и да го поттикне џвакањето.
Пакување: 3 кг.

1630 1780 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Bulldog Adult

Royal Canin® Bulldog Adult
Намалување на миризба

Royal Canin® Bulldog Adult формулата допринесува во намалувањето на ферметацијата во цревата која може да предизвика дигестивни болести, надуеност и лоша миризба на столицата.

Здрава кожа

Royal Canin® Bulldog Adul храната помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на здравјето на кожата и крзното (EPA & DHA).

Здравје на коските и зглобовите

Royal Canin® Bulldog Adul е специјална формула која помага во поддршка на здрави коски и зглобови и одржување на идеална тежина. Збогатена е со EPA & DHA.

Пакување: 12 кг.

5869 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® French Bulldog Puppy
Royal Canin® French Bulldog Puppy
Поддршка на имунолошкиот систем

Растот е клучна фаза во животот на вашето куче. Тоа е време на голема промена, откритие и нови средби. Во овој многу важен период, имунолошкиот систем на вашето кученце постепено се развива. Royal Canin® French Bulldog Puppy храната помага во поддршката на природната одбрана на вашето кученце благодарение на патентираниот комплекс на антиоксиданти, вклучително и витамин Е. * Франција, патент бр. EP1146870.

Дигестивно здравје
Royal Canin® French Bulldog Puppy храната за кучиња помага да се одржи рамнотежата во флората на цревата и оптималната толеранција на дигестивниот систем благодарение на L.I.P. протеини кои се избрани поради нивната висока сварливост.

Здрава кожа
Royal Canin® French Bulldog Puppy формулата помага за одржување на заштитната улога на кожата и одржување на здравјето на кожата.

Ексклузивни гранули: Специјална брахиоцефална вилица
Пелетите се исклучиво дизајнирани да му помогнат на кученцето да ја собере храна и да го охрабри џвакањето.
Пакување: 3 кг.

2419 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® French Bulldog Adult

Royal Canin® French Bulldog Adult
Состојба на мускулна маса

Royal Canin® French Bulldog Adult допринесува за одржување на мускулната маса благодарени на оптималната содржина на протеини (26%). Оваа формула исто така содржи L-carnitine.

Здрава кожа

Royal Canin® French Bulldog Adult формулата помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на кожата (EPA & DHA).

Намалување на миризба

Royal Canin® French Bulldog Adult формулата допринесува во намалувањето на ферментацијата во намалување на ферментацијата во цревата која може да предизвика дигестивни болести, надуеност и лоша миризба на столицата.

Пакување: 3 кг.

2269 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Yorkshire Terrier Puppy
Royal Canin® Yorkshire Terrier Puppy

Поддршка на имунолошкиот систем

Растот е клучна фаза во животот на вашето куче. Тоа е време на голема промена, откритие и нови средби. Во овој многу важен период, имунолошкиот систем на вашето кученце постепено се развива. Кученцето од расата Јоркшир Териер помага во поддршката на природната одбрана на вашето кученце благодарение на патентираниот комплекс на антиоксиданти, вклучително и витамин Е. * Франција, патент бр. EP1146870.

Здравје на крзното
Royal Canin® Yorkshire Terrier Puppy е  ексклузивна формула која помага во одржувањето на долгото крзно на Јоркширскиот териер. Збогатено е со омега-3 масни киселини (ЕПА и ДХА), масни киселини омега-6, масло за јадење и биотин.

Дигестивно здравје
Royal Canin® Yorkshire Terrier Puppy формулата помага да се поддржи здравјето на дигестивниот систем и го одржува балансот на цревната флора.

Ексклузивни гранули: здравје на забите
Royal Canin® Yorkshire Terrier Puppy формулата помага да се намалат наслагите на каменец на забите како резултат на хелатите на калциум.
Пакување: 1,5 кг.

1439 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Yorkshire Terrier Adult

Royal Canin® Yorkshire Terrier Adult

Поддршка за здраво стареење
Royal Canin® Yorkshire Terrier Adult формулата обезбедува избор на хранливи состојки и одржување на здравјето на зрелите кучиња.

Здравје на крзното
Royal Canin® Yorkshire Terrier Adult екскузивнтаа формула допринесува во одржување здравјето на долгото крзно на Јокширскиот териер. Збогатена со адаптирана содржина на Omega 3 масни киселини (EPA & DHA), Omega 6 масни киселини, масло од лисичинка и биотин.

Задоволува пребирливи вкусови
Royal Canin® Yorkshire Terrier Adult формулата ги задоволува пребирливите вкусови благодарение на комбинација на исклучителни вкусови.

Пакување: 1,5 кг.

1329 0 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Pug Puppy залиха
Храна за кучиња Royal Canin® Pug Puppy
Поддршка на имунолошкиот систем
Растот е клучна фаза во животот на вашето куче. Тоа е време на голема промена, откритие и нови средби. Во овој многу важен период, имунолошкиот систем на вашето кученце постепено се развива. Храната Royal Canin Pug Puppy помага во поддршката на природната одбрана на вашето кученце благодарение на патентираниот комплекс на антиоксиданти, вклучително и витамин Е. * Франција, патент бр. EP1146870.

Здрава кожа
Оваа формула помага за одржување на заштитната улога на кожата и одржување на здравјето на кожата благодарение на EPA и DHA.

Дигестивно здравје
Оваа формула помага да се поддржи здравјето на дигестивниот систем и го одржува балансот на цревната флора.

Ексклузивни гранули: Специјална брахиоцефална вилица
Пелетите се исклучиво дизајнирани да му помогнат на вашето кученце да собере храна и да го поттикне џвакањето.
Пакување: 1,5 кг.

1429 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Pug Adult

Royal Canin® Pug Adult
Идеална тежина

Royal Canin® Pug Adult формулата помага во одржување на идеална тежина на кучето од расата Мопс.

Здрава кожа
Royal Canin® Pug Adult формулата помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на кожата (EPA & DHA).

Мускулен тон (маса)
Royal Canin® Pug Adult формулата помага во одржување на мускулниот тон на Мопсот.

Пакување: 1,5 кг.

1359 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Bichon Frise Adult

Royal Canin® Bichon Frise Adult

Здравје на уринарниот тракт


Royal Canin® Bichon Frise Adult хранта е прилагодена за поддршка на здрав уринарен систем и го охрабрува вашето куче да пие поголеми количини вода. Ексклузивната форма на гранулите помага да се намали тартарот на забите благодарение на хелаторите на калциумот.

Здрава кожа и крзно
Royal Canin® Bichon Frise Adult формулата помага во поддршката на улогата на кожата „бариера“ (ексклузивен комплекс), го одржува здравјето на кожата (омега 3 масни киселини вклучувајќи EPA & DHA, витамин А) и го храни крзното. Збогатен со масло од бораж.

Идеална тежина
Royal Canin® Bichon Frise Adult формулата помага да се одржи идеалната тежина на Bichon Frize.

Пакување: 1,5 кг.

1379 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Maltese Adult

Royal Canin® Maltese Adult

Здравје на крзното

Оваа екскузивна формула допринесува во одржување здравјето на долгото крзно на Малтезерот (Малтешката пудла). Royal Canin® Maltese Adult е збогатена со адаптирана содржина на Omega 3 масни киселини (EPA & DHA), Omega 6 масни киселини, масло од лисичинка и биотин.

Намалување на столица и непријатни мириси
Royal Canin® Maltese Adult формулата помага да се намали миризбата и големината на столицата.

Задоволува пребирливи вкусови
Royal Canin® Maltese Adult формулата ги задоволува пребирливите вкусови благодарение на комбинација на исклучителни вкусови.

Пакување: 1,5 кг.

1349 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® West Highland White Terrier Adult

Royal Canin® West Highland White Terrier Adult
Здравје на крзното

Споредено со другите раси на кучиња, Вест Хајланд Териерот има остро влакно и нежна кожа. Royal Canin® West Highland White Terrier Adult формулата содржи специфични аминокиселини за раст на влакната од крзното и масни киселини од масло на лисничка и ленено семе за здрава кожа.

Задоволува пребирливи вкусови
Royal Canin® West Highland White Terrier Adult формулата ги задоволува пребирливите вкусови благодарение на комбинација на исклучителни вкусови.

Здрава кожа
Royal Canin® West Highland White Terrier Adult формула помага во поддршка на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на здравјето на кожата (EPA & DHA).

Пакување: 3 кг.

2499 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Chihuahua Adult
Royal Canin® Chihuahua Adult

Исклучително вкусна

Храната за кучиња Royal Canin® Chihuahua Adult го задоволува апетитот на вашата chihuahua благодарение на комбинацијата од трите фактори: големина и форма на гранула, ексклузивна формулација на хранливи материи, содржина на избрани вкусови и ароми.

Помала количина на столица (измет) и помалку непријатен мирис
Royal Canin® Chihuahua Adult формулата помага да се намали волуменот и непријатниот мирис на столицата (изметот).

Здравје на забите
Royal Canin® Chihuahua Adult формулата помага да се намалат наслагите од каменец заради хелатори на калциум.

Ексклузивни гранули: прилагодени на мала вилица
Royal Canin® Chihuahua Adult има ексклузивни гранули кои се прилагодени на малите вилици на чивавата.
Пакување: 1 кг. (2 х 0,5 кг.)

1099 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Shih Tzu Adult
Royal Canin® Shih Tzu Adult

Здрава кожа

Royal Canin® Shih Tzu Adult храната за кучиња за возрасни Shih Tzu помага во одржување на заштитната улога на кожата, го одржува здравјето на кожата (благодарение на масните киселини ЕПА и ДХА и витамин А) и го храни крзното. Таа е збогатена со масло од рибизла.

Здравје на забите
Royal Canin® Shih Tzu Adult формулата помага да се намалат наслагите на каменец на забите како резултат на хелатите на калциум.

Мала количина на столица (измет) и намален непријатен мирис
Royal Canin® Shih Tzu Adult формулата помага да се намали волуменот на мирисот на столицата (изметот).

Ексклузивни гранули: Специјална брахиоцефална вилица
Гранулите за возрасно куче од „Ши Цу“ расите се исклучиво дизајнирани за да го олеснат земањето на храна и да го поттикнат џвакањето.
Пакување: 1,5 кг.

1419 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Miniature Schnauzer Adult
Royal Canin® Miniature Schnauzer Adult
Здравје на уринарниот систем


Џуџестите шнауцери се подложни на формирање на каменец. Royal Canin® Miniature Schnauzer Adult храната помага за одржување на здравјето на уринарниот тракт. Важно е да го охрабрите вашето куче да пие доволно вода за да го поттикне мокрењето.

Интензивна боја на крзното
Royal Canin® Miniature Schnauzer Adult формулата содржи оптимални нивоа на аминокиселини кои помагаат во одржувањето на природната боја на крзното.

Идеална тежина
Royal Canin® Miniature Schnauzer Adult формулата помага во одржувањето на идеалната тежина на џуџестиот шнауцер.

Ексклузивни гранули: здравје на забите
Royal Canin® Miniature Schnauzer Adult формулата помага да се намали појавата на наслаги од каменец како резултат на хелатите на калциум.
Пакување: 3 кг.

2499 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Beagle Adult

Royal Canin® Beagle Adult
Идеална тежина

Биглот е познат по неговата тенденција да се здебелува. Royal Canin® Beagle Adult формулата, благодарение на адаптираната калориска содржина, му помага на Биглот да ја одржи својата идеална тежина.

Контрола на внес на храна

Ексклузивната форма на гранулата помага да се намали внесот на храната и повеќе да се џвака. Оваа формула содржи комбинација на хранливи влакна.

Поддршка на коските и зглобовите

Royal Canin® Beagle Adult специфичната формула помага во поддршката на здрави коски и зглобови и одржување на идеална тежина. Збогатена со EPA & DHA.

Пакување: 3 кг.

2209 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Cocker Adult

Royal Canin® Cocker Adult

Здрава кожа и крзно
Royal Canin® Cocker Adult
помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на здравјето на кожата (EPA & DHA и витамин А) и негување на крзното. Збогатено со масло од лисничка.

Идеална тежина
Royal Canin® Cocker Adult формулата помага во одржување на идеалната тежина на Кокер Шпаниелот.

Здраво срце
Royal Canin® Cocker Adult формулата допринесува кон одржување на здравјето на срцевиот мускул.

Пакување: 3 кг.

2209 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Poodle Adult
Royal Canin® Poodle Adult
Здравје на крзното


Royal Canin® Poodle Adult формулата содржи хранливи материи кои помагаат да се одржи здравото кадраво крзно  на пудлицата. Храната е збогатена со омега-3 масни киселини (ЕПА и ДХА) и масло за јадење. Прилагодената содржина на протеини помага во поддршка на постојан раст на крзното.

Здравје на забите
Оваа формула помага да се намалат наслагите на каменец на забите поради хелатори на калциум.

Мускулен тонус
Royal Canin® Poodle Adul формулата помага во одржување на тонусот на мускулите на пудлица.

Ексклузивни гранули
Гранулите се специјално крерани, со големина, форма и текстура прилагодени на пудлицата.
Пакување: 1,5 кг.

1349 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Mini Puppy (in gravy)
Royal Canin® Mini Puppy (in gravy)
Поддршка на имунолошкиот систем

Со комплекс на антиоксиданти, вклучително и витамин Е, помага во поддршката на природната одбрана на кученцето.

Здравo варење
Royal Canin® Mini Puppy (in gravy) придонесува за здраво варење и правилна рамнотежа на цревната флора.

Висока енергетска вредност
Royal Canin® Mini Puppy (in gravy) ги задоволува енергетските потреби на кутрињата на мали раси.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

1259 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Mini Adult (in gravy)
Royal Canin® Mini Adult (in gravy)

Висока сварливост

Royal Canin® Mini Adult (in gravy) придонесува за здраво варење и правилна рамнотежа на цревната флора.

Прилагодена енергетска вредност
Royal Canin® Mini Adult (in gravy) помага во одржување на идеална тежина на кучиња од раса.

Одржување на крзното
Royal Canin® Mini Adult (in gravy) формулата содржи хранливи материи кои помагаат во одржувањето на здрава кожа и крзно. Храната е збогатена со масни киселини ЕПА и ДХА.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

1109 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Medium Puppy (in gravy)
Royal Canin® Medium Puppy (in gravy)

Поддршка на имунолошкиот систем

Royal Canin® Medium Puppy (in gravy) содржи комплекс на антиоксиданти, вклучително и витамин Е, помага во поддршката на природната одбрана на кученцето.

Здравo варење
Royal Canin® Medium Puppy (in gravy) придонесува за здраво варење и правилна рамнотежа на цревната флора.

Висока содржина на енергија за краток период на раст
Royal Canin® Medium Puppy (in gravy) ги задоволува енергетските потреби на кутрињата со средна големина.
Пакување: 1,4 кг. (10 х 140гр.)

1469 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Medium Adult (in gravy)
Royal Canin® Medium Adult (in gravy)

Висока сварливост

Royal Canin® Medium Adult (in gravy) придонесува за здраво варење и правилна рамнотежа на цревната флора.

Природен имунитет
Royal Canin® Medium Adult (in gravy) придонесува за зајакнување на природната одбрана благодарение на антиоксидантниот комплекс и пребиотиците.

Омега-3 масни киселини: EPA и DHA
Royal Canin® Medium Adult (in gravy) формулата е збогатена со омега-3 масни киселини (EPA и DHA) за да помогне во одржувањето на здрава кожа.
Пакување: 1,4 кг. (10 х 140гр.)

1299 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Maxi Puppy (in gravy)
Royal Canin® Maxi Puppy (in gravy)

Поддршка на имунолошкиот систем

Royal Canin® Maxi Puppy (in gravy) содржи комплекс на антиоксиданти, вклучително и витамин Е, помага во поддршката на природната одбрана на кученцето.

Здравo варење
Royal Canin® Maxi Puppy (in gravy) придонесува за здраво варење и правилна рамнотежа на цревната флора.

Умерена енергија за долг период на раст
Royal Canin® Maxi Puppy (in gravy) ги задоволува потребите на кутрињата од големи раси.
Пакување: 1,4кг. (10 х 140гр.)

1389 0 ден.
Храна за кучиња Royal Canin® Maxi Adult (in gravy)
Royal Canin® Maxi Adult (in gravy)
Висока сварливост

Royal Canin® Maxi Adult (in gravy) помага при поддршка на оптимална сварливост.

Поддршка на коските и зглобовите
Royal Canin® Maxi Adult (in gravy) помага да ги подржи натоварените коски и зглобовите на големи кучиња.

Омега-3 масни киселини: EPA и DHA
Royal Canin® Maxi Adult (in gravy) формулата е збогатена со омега-3 масни киселини (EPA и DHA) за да помогне во одржувањето на здрава кожа.
Пакување: 1,4 кг. (10 х 140гр.)

1219 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Mother & Babycat
Помеѓу 4-та и 12-та недела по раѓањето, природниот имунитет стекнат од мајчиниот колострум се намалува постепено. Royal Canin® Mother & Babycat помага во поддршката на природната одбрана на мачињата до 1 година, особено благодарение на патентираниот* комплекс на антиоксиданти, вклучувајќи витамин Е.
* Франција, патент бр. EP1146870

Прилагодена гранула што лесно може да се рехидрира за да го олесни преминот од млеко во цврста храна.

Подобрена толеранција на варењето на храната благодарение на високо сварливиот протеин (L.I.P. *) и пребиотиците (вклучително и FOS).
* Протеин избран за неговата многу голема сварливост
Пакување: 0,8 кг. (2 х 0,4 кг.)

1059 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Kitten

ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ
Растењето е суштинска фаза во животот на мачето: тоа е време на големи промени, откритија и нови средби. Во текот на овој клучен период, имунолошкиот систем на мачето се развива постепено. KITTEN помага во природната одбрана во првите две години од животот на мачето, особено благодарение на патентираниот * комплекс на антиоксиданси вклучувајќи витамин Е * Франција, патент бр. EP1146870

ЗДРАВ ДИГЕСТИВЕН СИСТЕМ
Подобрена дигестивна толеранција благодарение на високо сварливиот протеин (L.I.P. *) и пребиотици (вклучувајќи и FOS). * Протеини избрани за многу висока сварливост

ЗДРАВ РАСТ
Адаптирана содржина на протеини, витамини и минерали, вклучувајќи витамин Д и калциум. Висока енергетска содржина која одговара на овој интензивен период на раст.

Л.И.П. - Избрани висококвалитетни протеини со сварливост над 90% (Royal Canin).

Пакување: 2 кг.

1899 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Regular Fit 32

Оптимален хранлив профил  - За да ги задоволат сите барања на возрасните мачки, потребна им е  исхрана со висок квалитет. FIT 32 го содржи вистинското ниво на корисни хранливи материи за да ги одржува возрасните мачки во добро здравје.

Здрава тежина - Прилагодена содржина на калории за да се одржи идеалната тежина на возрасните мачки.

Намалување на топките од влакна - Помага да се стимулира отстранувањето на проголтаните влакна благодарение на специфичните диетлани влакна во храната.

Уринарно здравје - Формулирани да помогнат во одржување на здрав уринарен систем на возрасната мачка.

Пакување: 10 кг.

6639 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Regular Sensible 33

Оптимално варење - Некои мачки имаат дигестивна чувствителност која води до меки столици (измет). SENSIBLE 33 содржи ексклузивна комбинација од хранливи материи за поддршка на оптималната дигестивна безбедност (L.I.P. *) и пребиотици за балансирана цревна флора. * L.I.P .: протеин избран со многу висока сварливост.

Многу вкусна храна - Три различни форми на гранули и внимателно избрани ароми со цел да се стимулира јадењето кај пребирливите и чувствителни мачки.

Концентрирана енергија - За мачки кои трошат и бараат повеќе енергија.

Уринарно здравје - Формулирани да помогнат во одржување на здрав уринарен систем на возрасната мачка.

Пакување: 10 кг.

7499 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Sterilised 37
Контрола на тежината
По стерилизацијата, на мачката и треба помалку енергија. Sterilised 37 помага да се ограничи ризикот од прекумерна тежина благодарение на умерено ниво на маснотии кога се служи во соодветни дневни оброци.

Здравје на уринарниот систем
Стерилизираните мачки имаат зголемен ризик од настанување на каменец во уринарниот тракт. Sterilised 37 помага во одржување на здрав уринарен тракт преку обезбедување на правилен баланс на минерали.

Висока содржина на протеини
Мачките имаат тенденција да се здебелат по стерилизацијата. Sterilised 37 помага за одржување на мускулната маса благодарение на високата содржина на протеини.

Збогатен со Л-карнитин
Л-карнитинот е важен за распаѓање на маснотиите.
Пакување: 2 кг.

1959 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Exigent Savour
Два типа гранули за поголемо уживање
Некои пребирливи мачки најмногу ги привлекуваат различностите и претпочитаат храна со различни вкусови. Exigent Savour содржи два вида гранули со различна форма, состав и текстура кои се надополнуваат едни со други, а со тоа се задоволуваат природните потреби на пребирливите мачки.

Оптимална телесна тежина
Exigent Savour има прилагодено ниво на енергија за да се помогне во одржувањето на идеалната телесна тежина на пребирливите мачки.

Адаптирана за пребирливи мачки
Секоја мачка има природни инстикти при избор на храна врз која влијае: аромата, разновидноста на вкусовит и содржина на протеини. Затоа Royal Canin разви три различни формули кои ги задоволуваат дури и најпребирливите мачки.

Здравје на уринарниот систем
Exigent Savour е формулирана да помогне во одржување на здравјето на уринарниот тракт на возрасната мачка.
Пакување: 10 кг.

8249 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Hair & Skin Care
Лош квалитет на крзното?
Крзното на вашата мачка е во лоша форма? Клетките на кожата постојано се обновуваат и им се потребни хранливи материи. Некои мачки имаат чувствителна кожа, што се рефлектира со лошиот квалитет на крзното, но тоа може да се ублажи со правилно избалансирана диета.

Одржување на здравјето на кожата и крзното
Кои се клучните придобивки од ова решение? Hair & Skin Care е точно балансирана формула за секојдневна исхрана која содржи:
- Ексклузивен комплекс на хранливи материи кои помагаат во поддршката на заштитните функции на кожната бариера.
- Висококвалитетни протеини и специфични аминокиселини помагаат во поддршка на здрав раст на крзното и обновување на кожата.
- Омега-3 и омега-6 масни киселини кои имаат корисен ефект врз здравјето на кожата и квалитетот на крзното.

Докажани резултати / За 21 ден / Здрава и сјајно крзно / Видлив ефект / Аминокиселини и витамини / Омега-3 и омега-6
Докажани резултати: Користењето исклучиво храна за нега на крзно и кожа придонесува значително за поголема сјај на крзното по 21 ден *.
* Внатрешно истражување на Royal Canin, 2006 година.

Здравје на уринарниот систем
Формулa со баланс на минерали за одржување на здравјето на уринарниот тракт на возрасна мачка.
Пакување: 0,8 кг. (2 х 0,4 кг.)

1159 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Hairball Care

Намалување на формирањето на топките од крзно

Кои се клучните придобивки од оваа храна? Hairball Care е точно балансирана формула за исхрана која помага да се намали формирањето на топки од крзно на природен начин. Ексклузивниот комплекс на Hairball Care се состои од специјална мешавина на диетални влакна, вклучувајќи влакна од псилиум (богата со слуз) и нерастворливи влакна кои природно го стимулираат протокот на храната низ цревата. Ова е причината зошто проголтаното крзно може да се отстрани преку цревата со изметот, наместо да се акумулира во стомакот и потоа да се поврати.

За мачки склони кон формирање на топки од крзно
Дали вашата мачка е склона кон насобирање топчиња со крзно? Мачките го поминуваат поголемиот дел од денот негувајќе го крзно, предизвикувајќи  да проголтаат големи количини на влакна/крзно. Овие проголтани влакна може да се собере во дигестивниот систем, што доведува до формирање на топчиња од крзно кои потоа се исфрлаат преку столицата.

Ексклузивната употреба на Hairball Care има ефект по 14 дена, двојно зголемувајќи ја * количината на влакна што се елиминираат природно преку столицата (изметот). * Внатрешна студија на Royal Canin, 2013 година - во споредба со контролната храна за возрасни мачки што не содржат ексклузивен комплекс Hairball Care.

Здравје на уринарниот систем

Балансирана формула со минерали за одржување на здравјето на уринарниот тракт на една возрасна мачка.

Пакување: 10 кг.

8389 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Urinary Care

Ризик од заболување на уринарниот тракт

Дали вашата мачка е изложена на ризик од уринарни проблеми? Кристалите што се формираат во уринарниот тракт може да се најдат дури и во урината на здрави мачки. Во зависност од голем број фактори, вклучително и pH, овие кристали можат да се претворат во каменец. Исхраната е ефикасен начин за намалување на ризикот од формирање на кристали во уринарниот тракт.

Одржување на здравјето на уринарниот систем

Кои се клучните придобивки од оваа храна? Urinary Care е точно избалансирана формула во исхраната која помага во одржувањето на здравјето на уринарниот тракт. Одржува здрава концентрација на урина со регулирање на рамнотежата на минералите и одржување на ниска pH-вредност на урината, што доведува до помалку концентрирана урина. Оваа ексклузивна формула создава неповолни услови за формирање на каменец во уринарниот тракт.

Докажани резултати / 2x / Поефикасна поддршка за здравјето на уринарниот тракт / 10 дена / Идеална минерална рамнотежа / Ниска pH вредност на урина:

Докажани резултати: Користењето само на храната Urinary Care дава резултати по 10 дена: 2x * помал ризик од каменец во уринарниот тракт. * Внатрешно истражување на Royal Canin, 2014 година - во споредба со храна за одржување на тежина на мачки – посебно докажано за струвитен каменец.

Ги охрабрува мачките да пијат повеќе вода

Поголемото дневно внесување вода, создава поголем волумен на разредена урина, со што се поддржува здравјето на уринарниот тракт кај мачките.

Погодно е за здрави возрасни мачки кои немаат сериозни уринарни проблеми кои бараат ветеринарна нега
Ако имате какви било проблеми или прашања во врска со здравјето на уринарниот тракт на вашата мачка, контактирајте го вашиот ветеринар.

Пакување: 10 кг.

8389 0 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® British Shorthair Kitten залиха
Храна за мачки Royal Canin® British Shorthair Kitten
Посебна вилица на британска мачка
Овие гранули со посебен изглед во форма на полумесечина, со својата големина и текстура се проспособени на виците на малите мачиња од расата на British Shorthair мачките. Уникатните гранули поттикнуваат џвакање и помагаат во одржување на добра орална хигиена.

Развој на мускулите и коските
Формулата има прилагодена содржина на протеини и прецизно балансирана содржина на витамини и минерали кои го поддржуваат развојот на здрави мускули и здрави коски. Збогатено со Л-карнитин за здраво варење на маснотиите.

Здраво варење
Лесно сварливи протеини (L.I.P. *) и пребиотиците ја одржуваат рамнотежата на цревната флора. * Протеини избрани со голема сварливост.

Поддршка за природниот имунитет
Патентираниот комплекс на антиоксиданти, вклучително и витамин Е, помага во поддршката на системот за природна одбрана/имунитет на мачето. * Франција, патент бр. EP1146870
 
Пакување: 0,8 кг. (2 х 0,4 кг.)

1179 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® British Shorthair Adult

Специјално дизајнирана гранула - Овој специјално дизајниран  облик на гранула е прилагодена на широката вилица на британската  мачката. Единствената форма го олеснува фаќањето и го поттикнува џвакањето, со што помага во оралната хигиена на мачката.

Мускулен тон - Прилагоденото ниво на протеини придонесува за одржување на мускулната маса. Збогатен со L-карнитин, вклучен во здравиот метаболизам.

Здрави коски и зглобови - Формулирани за поддршка на здрави коски и зглобови. Збогатен со омега 3 масни киселини (EPA и DHA).

Здраво срце - Таурин, EPA и DHA за да помогнат во одржувањето на здрава срцева функција.

Уринарно здравје - Формулирана со баланс на минерали за да помогне во одржувањето на здравјето на уринарниот систем на возрасната мачка.

Пакување: 0,8 кг. (2 х 0,4 кг.)

1139 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Persian Kitten

Специјална brachycephalic вилица - Оваа специјално дизајнирана мала правоаголна гранула со мека текстура е лесна за персискиот маче да ги земе и да го џвака правилно.

Здрава кожа и квалитетно крзно - Прилагодената содржина на протеини и прецизно избалансираните витамини и минерали (вклучувајќи калциум и фосфор) помагаат при развојот и растот, истовремено придонесувајќи за здрава кожа и прекрасно крзно.

Дигестивни перформанси - Високо сварливиот протеин (L.I.P. *), адаптираната содржина на диеталните влакна (вклучувајќи psyllium) и пребиотици помагаат во одржувањето рамнотежата во цревната флора. * Протеини избрани со многу висока сварливост.

Поддршка на имунитетот - Патентиран комплекс * на антиоксиданти, вклучувајќи витамин Е, помага во поддршката на природната одбрана на малите мачиња. * Франција, патент бр. EP1146870.

Пакување: 0,8 кг. (2 х 0,4 кг.)

1139 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Persian Adult

Специјална brachycephalic вилица - Оваа специјално дизајнирана гранула во облик на бадем со оптимална контактна површина е идеален за персиската мачка да ја зема и џвака.

Долго здравје на крзното - Ексклузивниот комплекс на хранливи материи помага во градењето и поддршката на "одбранбената бариера" на кожата и помага во одржувањето на здрава кожата и убаво крзно. Збогатен со омега 3 и омега 6 масни киселини.

Намалување на топки од влакна - Специфична мешавина на диетални влакна (вклучувајќи psyllium богата со муцилажа) помага природно да го стимулира интестиналниот транзит, да ги елиминира внесните влакна и да го контролира формирањето на топките од влакна во дигестивниот систем.

Дигестивно здравје - Високо сварлив протеин (L.I.P. *) и пребиотици за да помогне во одржувањето рамнотежа во цревната флора. * Протеини избрани за многу висока сварливост.

Уринарно здравје - Формулиран со баланс на минерали за да помогне во одржувањето на здравјето на уринарниот систем на возрасната мачка.

Пакување: 0,8 кг. (2 х 0,4 кг.)

1139 0 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Siamese Adult залиха
Храна за мачки Royal Canin® Siamese Adult

Специјална гранула - Оваа специјално дизајнирана гранула е лесна за фаќање на тесните и долги вилици на сијамските мачки. Оваа уникатна гранула го поттикнува џвакањета и помога да се намали количината на внесена храна.

Мускулно тело - Зголеменото ниво на протеини (38%) и умереното ниво на масти (16%) помагаат во оформувањето и зачувување на долги, тенки и мускулни тела. Збогатен со L-карнитин, кој е вклучен во здравиот метаболизам на мачката.

Дигестивно здравје - Високо сварлив протеин (L.I.P. *) и пребиотици за да помогне во одржувањето рамнотежа во цревната флора. * Протеини избрани за многу висока сварливост.

Здраво и сјајно крзно - Специфични амино киселини, витамини, омега 3 и омега 6 масни киселини за да помогнат во одржување на здрава кожа и сјајно крзно.

Уринарно здравје - Формулиран со баланс на минерали за да помогне во одржувањето на здравјето на уринарниот систем на возрасната мачка.

Пакување: 0,8 кг. (2 х 0,4 кг.)

1139 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Kitten in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Kitten in gravy

Поддршка на имунолошкиот систем

Royal Canin® Kitten in gravy помага при поддршка на потребите на механизмите за природна одбрана преку балансирање на хранливи материи.

Лесна за џвакање
Royal Canin® Kitten in gravy е со мали парчиња во сос.

Инстинктивна предност
Royal Canin® Kitten in gravy содржи хранливи состојки кои мачиња инстинктивно преферираат да ги јадат.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

1159 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Instinctive in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Instinctive in gravy

Инстинктивна предност

Royal Canin® Instinctive храната е формулирана за да одговара на оптималниот нутритивен профил што возрасните мачки инстинктивно го претпочитаат.

Здрав уринарен систем
Royal Canin® Instinctive in gravy помага при поддршка на здрав уринарен систем.

Одржување на идеална тежина
Royal Canin® Instinctive in gravy е формулирана за одржување идеална телесна тежина.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

1159 0 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Instinctive 7+ in gravy (мокра храна) залиха
Храна за мачки Royal Canin® Instinctive 7+ in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Instinctive 7+ in gravy

Комплекс за виталност

Royal Canin® Instinctive 7+ in gravy помага при одржување на виталноста, благодарение на ексклузивниот антиоксиданс комплекс.

Инстинктивна предност
Royal Canin® Instinctive 7+ in gravy е формулираноа да одговара на оптималниот профил на макро-нутриенти што возрасните мачки инстинктивно го претпочитаат.

Здравје на бубрезите
Royal Canin® Instinctive 7+ in gravy е прилагодена содржина на фосфор.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

1159 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Intense Beauty in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Intense Beauty in gravy

Здрава кожа и крзно: Омега-3 и омега-6

Royal Canin® Intense Beauty in gravy помага во одржување на убаво крзно благодарение на омега-3 и омега-6 масните киселини.

Одржување на идеална тежина
Royal Canin® Intense Beauty in gravy помага да се одржи идеална тежина.

Здрав уринарен систем
Royal Canin® Intense Beauty in gravy помага при поддршка на здрав уринарен систем.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

1159 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Hairball Care in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Hairball Care in gravy

Контрола на формирање на топките од влакна

Royal Canin® Hairball Care in gravy е формулирана да помогне да се отстранат проголтаните влакна од крзното преку поттикнување на побрзо поминување низ цревата.

Одржување на идеална тежина
Royal Canin® Hairball Care in gravy помага да се одржи идеална тежина.

Здрав дигестивен систем
Royal Canin® Hairball Care in gravy има висока сварливост.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

1159 0 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Ultra Light in gravy (мокра храна) залиха
Храна за мачки Royal Canin® Ultra Light in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Ultra Light in gravy

19% помалку калории

Royal Canin® Ultra Light in gravy помага во намалување на внесот на калории кај мачките. Содржи Л-карнитин.

Мускулна маса
Royal Canin® Ultra Light in gravy има висока содржина на протеини.

Здрав уринарен систем
Royal Canin® Ultra Light in gravy помага при поддршка на здрав уринарен систем.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

1159 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Digest Sensitive in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Digest Sensitive in gravy

Намален мирис и добра сварливост

Големиот процент на сварливост и помага во намалување на непријатниот мирис на столица.

Одржување на идеална тежина
Royal Canin® Digest Sensitive in gravy храната помага да се одржи идеална тежина.

Здрав уринарен систем
Royal Canin® Digest Sensitive in gravy помага при поддршка на здрав уринарен систем.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

1159 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Urinary Care in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Urinary Care in gravy

Биланс на урината

Royal Canin® Urinary Care in gravy е формулирана да помогне во одржување на здрава рамнотежа на минералите во урината.

Одржување на идеална тежина
Royal Canin® Urinary Care in gravy храната помага да се одржи идеална тежина.

Инстинктивно реагираат на храната
Формулата на Royal Canin® Urinary Care in gravy е направена  да одговара на оптималниот профил на макро-нутриентите што мачките инстинктивно ги претпочитаат.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

1159 0 ден.
Храна за мачки Royal Canin® Sterilised in gravy (влажна храна)
Одржување на идеална тежина
Royal Canin® Sterilised помага да се одржи идеалната телесна тежина на стерилизираните мачки.

Здрав уринарен систем
Помага при поддршка на здрав уринарен систем.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

1159 0 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Ageing 12+ in gravy (мокра храна) залиха
Храна за мачки Royal Canin® Ageing 12+ in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Ageing 12+ in gravy

ЕПА и ДХА за здравје на зглобовите

Royal Canin® Ageing 12+ in gravy помага при одржување на здрави зглобови благодарение на високата содржина на масни киселини EPA и DHA.

Инстинктивна предност
Royal Canin® Ageing 12+ in gravy е формулирана да одговара на оптималниот профил на макро-нутриенти што возрасните мачки инстинктивно го претпочитаат.

Здравје на бубрезите
Royal Canin® Ageing 12+ in gravy е прилагодена содржина на фосфор.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

1159 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?