Pet Land Skopje

Sam's Field

Sam's Field e супер-премиум храна чија формула ги задоволува специфичните нутритивни потреби на кучињата според нивната раса, старост и променливи потреби во исхраната. Единствениот состав, богат со свежо месо и животински протеини, без пченица и пченичен глутен во комбинација со екстракти од овошје и зеленчук и други функционални состојки, промовира правилно варење и ефективно користење на хранливите состојки.


Храна за кучиња Sam's Field Puppy со 70% пилешко месо, без пченичен глутен
Sam's Filed Puppy е супер премиум храна со 70% пилешко месо, овошје и зеленчук, без пченичен глутен. Наменета за кутриња и млади кучиња од сите раси до 1 година возраст. 

БАЛАНСИРАН РАСТ
Sam's Filed Puppy е богата со пилешки протеини и масти за раст и развој на мускулната маса

ОПТИМАЛЕН ОДНОСНА Ca-P
Sam's Filed Puppy има оптимален однос на минерали (калциум и фосфор) за исправен развој на скелетот и забите. Збогатенa со Витамин D за подобра апсорпција на калциум и фосфор

ВИСОК ПРОЦЕНТ НА СВАРЛИВОСТ
Sam's Filed Puppy содржи свежо пилешко месо за добра сварливост на храната. Има висок процент на масти за да ги задоволат енергетските потреби. Содржи фрукто-олигосахариди и квасец кои стимулираат развој на добрите бактерии во дигестивниот тракт. Sam's Filed Puppy е богата со влакна кои стимулираат подобро работење на цревата

ЗДРАВО И СЈАЈНО КРЗНО
Sam's Filed Puppy содржи биотин и витамин В кои помагаат во раст на здраво влакно. Богата е со Омега3 и Омега6 масни киселини кои го подобруваат квалитетот на кожата и крзното. Збогатена со бакар кој го подобрува дејството на ензимите одговорни за бојата на влакното

ИМУНИТЕТ
Овошје и зеленчук за јакнење на имунитетот. Sam's Filed Puppy е збогатена со витамини А и Е кои ја зголемуваат отпорноста на организмот од болести и го јакнат имунитетот. Содржи бета-каротин како оксидант кој го зајканува природниот имунитет.Sam's Filed Puppy има оптимален однос на Омега3 и Омега6 масните киселини ги спречува воспалителните процеси и го јакне имунитетот

Пакување: 2,5 кг.

969 0 ден.
Храна за кучиња Sam's Field Junior Large со 65% пилешко месо, без пченичен глутен

Sam's Filed Junior Large е супер премиум храна со 60% пилешко месо, овошје и зеленчук, без пченичен глутен. Наменета е за кутриња и млади кучиња од големи раси на возраст од 3 до 24 месеци.

ОПИС НА ХРАНАТА

ЗДРАВИ ЗГЛОБОВИ И ЗДРАВА РСКАВИЦА

·         Глукозамин и кондроитин за исправен развој на зглобовите и рскавицата

БАЛАНСИРАН РАСТ

·         Богата со пилешки протеини и масти за раст и развој на мускулната маса

ОПТИМАЛЕН ОДНОСНА Ca-P

·         Оптимален однос на минерали (калциум,фосфор) за исправен развој на скелетот и забите

·         Збогатен со Витамин D за подобра апсорпција на калциум и фосфор

ЗДРАВО И СЈАЈНО КРЗНО

·         Содржи биотин и витамин В кои помагаат во раст на здраво влакно

·         Богата со Омега3 и Омега6 масни киселини кои го подобруваат квалитетот на кожата и крзното

·         Збогатена со бакар кој го подобрува дејството на ензимите за бојата на влакното

ГОЛЕМ ПРОЦЕНТ НА СВАРЛИВОСТ

·         Свежо пилешко месо за добра сварливост

·         Висок процент на масти за да ги задоволат енергетските потреби

·         Содржи фрукто-олигосахариди и квасец кои стимулираат развој на добрите бактерии во дигестивниот тракт

·         Богата со влакна кои стимулираат подобро работење на цревата

ИМУНИТЕТ

·         Овошје и зеленчук за јакнење на имунитетот

·         Збогатена со витамини А и Е кои ја зголемуваат отпорноста на организмот од болести и го јакнат имунитетот

·         Содржи бета-каротин како оксидант кој го зајканува природниот имунитет

·         Оптималниот однос на Омега3 и Омега6 масните киселини ги спречува воспалителните процеси и го јакне имунитетот

Пакување: 13 кг.

3429 0 ден.
Храна за кучиња Sam's Field Adult Mini со 65% пилешко месо, без пченичен глутен

Sam's Filed Adult Mini е супер премиум храна со 65% пилешко месо, овошје и зеленчук, без пченичен глутен. Наменета за возрасни кучиња до мали раси над 1 година возраст. 

СЈАЈНО КРЗНО
Sam's Filed Adult Mini има балансиран однос на Омега3 и Омега6 масни киселни за здрава кожа и крзно. Содржи биотин и витамин В кои помагаат во раст на здраво влакно.Збогатена со бакар кој го подобрува дејството на ензимите одговорни за бојата на влакното

ДЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ
Големината на гранулите и минералите во храната во Sam's Filed Adult Mini, ги намалуваат наслагите на забите.

ВИСОК ПРОЦЕНТ НА СВАРЛИВОСТ 
Sam's Filed Adult Mini содржи свежо пилешко месо за добра сварливост. Содржи фрукто-олигосахариди и квасец кои стимулираат развој на добрите бактерии во дигестивниот тракт. Богата со влакна кои стимулираат подобро работење на цревата.

ИМУНИТЕТ
Sam's Filed Adult Mini содржи овошје и зеленчук за јакнење на имунитетот. Збогатена со витамини А и Е кои ја зголемуваат отпорноста на организмот од болести и го јакнат имунитетот. Содржи бета-каротин како оксидант кој го зајканува природниот имунитет. Оптималниот однос на Омега3 и Омега6 масните киселини ги спречува воспалителните процеси и го јакне имунитетот.

Пакување: 2,5 кг.

969 0 ден.
Храна за кучиња Sam's Field Adult Medium со 60% пилешко месо, без пченичен глутен

Sam's Filed Adult Medium е супер премиум храна со 60% пилешко месо, овошје и зеленчук, без пченичен глутен. Наменета за возрасни кучиња од средни раси над 1 година возраст. 

ЗДРАВА КОЖА И СЈАЈНО КРЗНО
Sam's Filed Adult Medium има балансиран однос на Омега3 и Омега6 масни киселни за здрава кожа и крзно. Содржи биотин и витамин В кои помагаат во раст на здраво влакно. Збогатена со бакар кој го подобрува дејството на ензимите одговорни за бојата на влакното.

ЗДРАВ МЕТАБОЛИЗАМ 
Sam's Filed Adult Medium содржи пре-биотици (маннан-олигосахариди и фрукто-олигосахариди) за здрав дигестивен систем

ГОЛЕМ ПРОЦЕНТ НА СВАРЛИВОСТ

Sam's Filed Adult Medium содржи свежо пилешко месо за добра сварливост. Содржи фрукто-олигосахариди и квасец кои стимулираат развој на добрите бактерии во дигестивниот тракт. Богата со влакна кои стимулираат подобро работење на цревата.

ИМУНИТЕТ
Sam's Filed Adult Medium содржи овошје и зеленчук за јакнење на имунитетот. Збогатена со витамини А и Е кои ја зголемуваат отпорноста на организмот од болести и го јакнат имунитетот. Содржи бета-каротин како оксидант кој го зајканува природниот имунитет. Sam's Filed Adult Medium има оптимален однос на Омега3 и Омега6 масните киселини, ги спречува воспалителните процеси и го јакне имунитетот.

Пакување: 2.5 кг.

969 0 ден.
Храна за кучиња Sam's Field Adult Large со 60% пилешко месо, без пченичен глутен
Sam's Filed Adult Large е супер премиум храна со 60% пилешко месо, овошје и зеленчук, без пченичен глутен. Наменета за возрасни кучиња од големи раси над 1 година возраст. 

ОПИС НА ХРАНАТА

ЗДРАВИ ЗГЛОБОВИ И ЗДРАВА РСКАВИЦА
Глукозамин и кондроитин за исправен развој на зглобовите и рскавицата

ЗДРАВ МЕТАБОЛИЗАМ
Пре-биотици (маннан-олигосахариди и фрукто-олигосахариди) за здрав дигестивен систем

ЗДРАВО И СЈАЈНО КРЗНО
Cодржи биотин и витамин В кои помагаат во раст на здраво влакно.
Богата со Омега3 и Омега 6 масни киселини кои го подобруваат квалитетот на кожата и крзното.
Збогатена со бакар кој го подобрува дејството на ензимите одговорни за бојата на влакното

ГОЛЕМ ПРОЦЕНТ НА СВАРЛИВОСТ
Свежо пилешко месо за добра сварливост
Содржи фрукто-олигосахариди и квасец кои стимулираат развој на добрите бактерии во дигестивниот тракт
Богата со влакна кои стимулираат подобро работење на цревата

ИМУНИТЕТ
Овошје и зеленчук за јакнење на имунитетот.
Збогатена со витамини А и Е кои ја зголемуваат отпорноста на организмот од болести и го јакнат имунитетот.
Содржи бета-каротин како оксидант кој го зајканува природниот имунитет.
Оптималниот однос на Омега3 и Омега6 масните киселини ги спречува воспалителните процеси и го јакне имунитетот.

Пакување: 13 кг.

3429 0 ден.
Храна за кучиња Sam's Field Adult Salmon со лосос, без пченичен глутен

ХИПОАЛЕРГЕН ЛОСОС, ОВОШЈЕ & ЗЕЛЕНЧУК – СООДВЕТНО ЗА ХИПОАЛЕРГЕНА ДИЕТА ИЛИ ЗА КУЧИЊА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВО ОДНОС НА ХРАНАТА

Алергија на протеини и житарки, интолеранција на храна, проблеми со дигестивен систем, проблеми со кожа и крзно, раси со големи барања за нега на крзното (пр. шарпеј, далматинец, авганистански хрт, австралиски овчар, ихаса апсо, чау-чау), кучиња со бела боја (пр. вестајландски териер, бел швајцарски овчар, аргентинска дога).

ЗДРАВА КОЖА И СЈАЈНО КРЗНО

Sam's Field Adult Salmon има балансиран однос на Омега3 и Омега6 масни киселни за здрава кожа и крзно. Содржи биотин и витамин В кои помагаат во раст на здраво влакно. Збогатена со бакар кој го подобрува дејството на ензимите одговорни за бојата на влакното.

ХИПОАЛЕРГЕН ЛОСОС
Протеини од лосос за превенција од нетолеранција на храна. Sam's Field Adult Salmon е без глутен, содржи пченка како единствена житарица без глутен и ја намалува можноста од глутенска рекација. Фрукто-олигосахариди и квасец кои ја формираат правилно столицата.

ГОЛЕМ ПРОЦЕНТ НА СВАРЛИВОСТ
Месо од лосос за добра сварливост. Содржи фрукто-олигосахариди и квасец кои стимулираат развој на добрите бактерии во дигестивниот тракт. Богата со влакна кои стимулираат подобро работење на цревата

БОГАТА СО МИНЕРАЛИ И ВИТАМИНИ

Sam's Field Adult Salmon има оптимален однос на минерали (калциум и фосфор) за јакнење на скелетот и забите.Збогатен со Витамин D за подобра апсорпција на калциум и фосфор.

ИМУНИТЕТ
Sam's Field Adult Salmon содржи овошје и зеленчук за јакнење на имунитетот. Збогатена со витамини А и Е кои ја зголемуваат отпорноста на организмот од болести и го јакнат имунитетот. Содржи бета-каротин како оксидант кој го зајканува природниот имунитет. Оптималниот однос на Омега3 и Омега6 масните киселини ги спречува воспалителните процеси и го јакне имунитетот.

Пакување: 2,5 кг.

1179 0 ден.
Храна за кучиња Sam's Field 4300 Power со 70% пилешко месо, без пченичен глутен

Sam's Filed 4300 Power е супер премиум храна со 70% пилешко месо, овошје и зеленчук, без пченичен глутен. Наменета за возрасни активни и работни кучиња од сите раси над 1 година возраст. 

ОПИС НА ХРАНАТА

ВИСОКА СОДРЖИНА НА ЕНЕРГИЈА

·         Со висок процент на протеини и масти за кучиња со големи потреби од енергија

ЗДРАВ МЕТАБОЛИЗАМ

·         Пре-биотици (маннан-олигосахариди и фрукто-олигосахариди) за здрав дигестивен систем

ГОЛЕМ ПРОЦЕНТ НА СВАРЛИВОСТ

·         Свежо пилешко месо за добра сварливост

·         Содржи фрукто-олигосахариди и квасец кои стимулираат развој на добрите бактерии во дигестивниот тракт

·         Богата со влакна кои стимулираат подобро работење на цревата

ЗДРАВО И СЈАЈНО КРЗНО

·         Содржи биотин и витамин В кои помагаат во раст на здраво влакно

·         Богата со Омега3 и Омега6 масни киселини кои го подобруваат квалитетот на кожата и крзното

·         Збогатена со бакар кој го подобрува дејството на ензимите одговорни за бојата на влакното

ИМУНИТЕТ

·         Овошје и зеленчук за јакнење на имунитетот

·         Збогатена со витамини А и Е кои ја зголемуваат отпорноста на организмот од болести и го јакнат имунитетот

·         Содржи бета-каротин како оксидант кој го зајканува природниот имунитет

·         Оптималниот однос на Омега3 и Омега6 масните киселини ги спречува воспалителните процеси и го јакне имунитетот

Пакување: 13 кг. + ПОДАРОК Sam's Field фризби

3539 0 ден.
Храна за кучиња Sam's Field Lamb & Rice, Light & Senior со јагнешко месо и ориз

ХИПОАЛЕРГЕНО ЈАГНЕШКО МЕСО

· Протеини од јагнешко месо за превенција од нетолеранција на храна

· Без пченица и пченичен глутен, и без пченка, содржи ориз и ја намалува можноста од несакани алергиски реакции

ГОЛЕМ ПРОЦЕНТ НА СВАРЛИВОСТ

· Месо од јагне за добра сварливост

· Содржи фрукто-олигосахариди и квасец кои стимулираат развој на добрите бактерии во дигестивниот тракт и го намалува ризикот од мека столица

· Богата со влакна кои стимулираат подобро работење на цревата

ИМУНИТЕТ

· Овошје и зеленчук за јакнење на имунитетот

· Збогатена со витамини А и Е кои ја зголемуваат отпорноста на организмот од болести и го јакнат имунитетот

НИСКОМАСЛЕНА ФОРМУЛА

· Нискомаслена формула за намалување на прекумерната тежина и одржување на оптималната тежина

БОГАТА СО МИНЕРАЛИ И ВИТАМИНИ

· Оптимален однос на минерали (калциум и фосфор) за јакнење на скелетот и забите

· Збогатен со Витамин D за подобра апсорпција на калциум и фосфор

Пакување: 2,5 кг.

1069 0 ден.
Храна за кучиња Sam's Field Adult Medium Beef & Veal сo 70% говедско и телешко месо, овошје и зеленчук, без глутен

Sam's Filed Adult Medium Beef and Veal е супер премиум храна со 70% говедско и телешко месо, овошје и зеленчук и е без глутен. Наменета за возрасни кучиња од средни раси над 1 година возраст. 

ЗДРАВ МЕТАБОЛИЗАМ 
Sam's Filed Adult Medium Beef and Veal содржи пре-биотици (маннан-олигосахариди и фрукто-олигосахариди) за здрав дигестивен систем

ГОЛЕМ ПРОЦЕНТ НА СВАРЛИВОСТ
Sam's Filed Adult Medium Beef and Veal содржи говедско и телешко месо за добра сварливост. Содржи фрукто-олигосахариди и квасец кои стимулираат развој на добрите бактерии во дигестивниот тракт. Богата со влакна кои стимулираат подобро работење на цревата.

ИМУНИТЕТ
Sam's Filed Adult Medium Beef and Veal содржи овошје и зеленчук за јакнење на имунитетот. Збогатена со витамини А и Е кои ја зголемуваат отпорноста на организмот од болести и го јакнат имунитетот. Содржи бета-каротин како оксидант кој го зајканува природниот имунитет. Sam's Filed Adult Medium Beef and Veal има оптимален однос на Омега3 и Омега6 масните киселини, ги спречува воспалителните процеси и го јакне имунитетот.

ЗДРАВИ ЗГЛОБОВИ И ЗДРАВА РСКАВИЦА
Глукозамин и кондроитин за исправен развој на зглобовите и р'скавицата

Пакување: 2,5 кг.

1179 0 ден.
Храна за кучиња Sam's Field Adult Grain Free Beef сo 90% говедско месо, овошје и зеленчук, без житарици
Sam's Field Adult Grain Free Beef сo 90% говедско месо, овошје и зеленчук, без житарици. Комплетна формула за возрасни кучиња од сите раси.
СЈАСНО КРЗНО
Високата содржина на омега-3 масни киселини го подобрува квалитетот на кожата и крзното
ВИСОКА СВАРЛИВОСТ
Високата содржина на хранливи состојки обезбедува одлична сварливост
ИМУНИТЕТ
Овошје и зеленчук за поддршка на имунитетот
СВЕЖО ПОДГОТВЕНО ГОВЕДСКО МЕСО
Содржи 10% свежо подготвено говедско за врвен вкус
ЗАШТИТА
Заштитува од слободните радикали кои се причинители за сериозни нарушувања на здравјето
Пакување: 13 кг.

5289 0 ден.
слика од Храна за кучиња во конзерва SAM'S FIELD PUPPY - 60% пилешко и телешко месо со морков за кутриња залиха
Храна за кучиња во конзерва SAM'S FIELD PUPPY - 60% пилешко и телешко месо со морков за кутриња
Sam's Field PUPPY e супер-премиум комплетен оброк за вашето куче.

Sam's Field PUPPY е влажна храна во конзерва која содржи 60% вистинско пилешко и телешко месо со морков и е наменаета за кутриња и млади кучиња од сите раси.

 
Пакување: 400 гр.

209 0 ден.
Храна за кучиња SAM'S FIELD pouch PUPPY turkey with salmon and linseed oil - мокра храна пауч мисирка со лосос и ленено масло
SAM'S FIELD pouch PUPPY  turkey with salmon and linseed oil 
Наменета за кутриња и млади кучиња од сите раси и возраст од 1 месец од 1 година
Комплетна храна со месо од мисирка и лосос и ленено масло
Пакување: 260 гр.

209 0 ден.
Храна за кучиња SAM'S FIELD pouch duck & turkey with linseed oil - мокра храна пауч патка и мисирка со ленено масло
SAM'S FIELD pouch duck turkey with linseed oil. 
Наменета за возрасни кучиња од сите раси над 1 година возраст.
Комплетна мокра храна со месо од патка и мисирка со ленено масло.
Пакување: 260 гр.

209 0 ден.
Sam's Field природни крцкави грицки / награди без житарици - Говедско месо со јаболки и морков
Природни грицки / награди без житарки Sam's Field Crunchy Snack Говедско со Јаболки и Морков - дополнителна храна за кучиња. Висока содржина на месо за здраво варење и без адитиви.

Sam's Field Crunchy Snack Говедско со Јаболки и Морков, послужете како награда, за тренирање на позитивна мотивација или како задоволство за заедничките моменти во текот на денот. Свежа вода треба секогаш да има на располагање.
Пакување: 200 гр.

269 0 ден.
Sam's Field природни крцкави грицки / награди без житарици - Мисирка со тиква и пашканат
Природни грицки / награди без житарки Sam's Field Crunchy Snack Мисирка со тиква и пашканат - дополнителна храна за кучиња. Висока содржина на месо за здраво варење и без адитиви.

Sam's Field Crunchy Snack Мисирка со тиква и пашканат, послужете како награда, за тренирање на позитивна мотивација или како задоволство за заедничките моменти во текот на денот. Свежа вода треба секогаш да има на располагање.
Пакување: 200 гр.

269 0 ден.
Sam's Field природни крцкави грицки / награди без житарици - Гуска со сладок компир и спанаќ
Природни грицки / награди без житарки Sam's Field Crunchy Snack Goose with Sweet Potatoes & Spinach (Гуска со сладок компир и спанаќ) - дополнителна храна за кучиња. Висока содржина на месо за здраво варење и без адитиви.

Sam's Field Crunchy Snack Goose with Sweet Potatoes & Spinach (Гуска со сладок компир и спанаќ), послужете како награда, за тренирање на позитивна мотивација или како задоволство за заедничките моменти во текот на денот. Свежа вода треба секогаш да има на располагање.
Пакување: 200 гр

269 0 ден.
Sam's Field природни крцкави грицки / награди без житарици - Харинга со пашканат и каранфилче
Природни грицки / награди без житарки Sam's Field Crunchy Snack Herring with Parsnip & Cloves (Харинга со пашканат и каранфилче) - дополнителна храна за кучиња. Висока содржина на месо за здраво варење и без адитиви.

Sam's Field Crunchy Snack Herring with Parsnip & Cloves (Харинга со пашканат и каранфилче), послужете како награда, за тренирање на позитивна мотивација или како задоволство за заедничките моменти во текот на денот. Свежа вода треба секогаш да има на располагање.
Пакување: 200 гр.

269 0 ден.
Sam's Field Mobility - природни награди / грицки за кучиња за подбра подвижност
Функционални полувлажни меки грицки за кучиња со ориз за подобрување на подвижноста и намалување на симптомите на артритис. Како дополнителна храна одговараат за сите раси на кучиња.
Содржи голем процент на пилешко месо, глукозмин и хондроитин.
 
Пакување: 200 гр.

249 0 ден.
слика од Sam's Field Salmon Skin&Coat - награди / грицки за кучиња за подобра кожа и крзно залиха
Sam's Field Salmon Skin&Coat - награди / грицки за кучиња за подобра кожа и крзно
Sam's Field Salmon Skin&Coat  - функционални полувлажни меки гирцки со лосос и ориз.
Sam's Field Salmon Skin&Coat - содржи голем процент на лососово малсо за подобрување на кожата и крзното. Содржи голем процент на хипоалерген лосос.
Како дополнителна храна одговараат за сите раси на кучиња.
Пакување: 200 гр.

249 0 ден.
Sam's Field Light - природни награди / грицки за кучиња за подобра дигестија и поубаво крзно
Функционални полувлажни меки грицки за кучиња со намалена процент на масти, за стимулација на дигестивен систем. 
Содржи голем процент на пишеко месо, ориз и лососово масло за кожа и крзно.
Како дополнителна храна одговараат за сите раси на кучиња.
Пакување: 200 гр.

249 0 ден.
Sam's Field Dental Care - природни награди / грицки за кучиња за дентална нега
Функционални полувлажни меки грицки за кучиња за намалување на забните наслаги и намалување на лошиот мирис во устата, како и за подобрување на кожа и крзно.
Содржи голем процент на пилшеко месо, ориз и лососовo масло.
Како дополнителна храна одговараат за сите раси на кучиња.
Пакување: 200 гр.

249 0 ден.
слика од Храна за мачки Sam's Field cat pouch (2 различни вкуса пиле и/или риба) 24 паучи на попуст
Храна за мачки Sam's Field cat pouch (2 различни вкуса пиле и/или риба) 24 паучи
Понудата за мокра храна за мачки содржи:
1. 24 х Sam's field cat puch Chicken & Pumpkin (пилешко со тиква)
2. 24 х Sam's field cat puch White fish & Green peas (бела риба со зелен грaшок)
3. микс (12 х Sam's field cat puch Chicken & Pumpkin и 12 х Sam's field cat puch White fish & Green peas)
Пакување: (24 парч. х 85гр.) кесички со мокра храна Sam's Field cat pouch White Fish&Grean Peas (85% филети од бела риба со зелен грашок) (рок 13.07.2024)

944 1416 ден.
слика од Храна за мачиња Sam's Field Kitten - 48% пилешко месо (20% свежо приготвено) овошје и зеленчук без пченка и без пченица залиха
Храна за мачиња Sam's Field Kitten - 48% пилешко месо (20% свежо приготвено) овошје и зеленчук без пченка и без пченица
Sam's Field Kitten - Комплетна храна за мачиња со 48%  пилешко месо (20% свежо приготвено), овошје и зеленчук, без пченка и без пченица.Sam's Field Kitten овозможува добар почеток на на растењето, здрав развој на мускулите, коските, виталните функции и имунитетот.
Пакување: 400 гр. сува храна

289 0 ден.
Храна за мачки Sam's Field Adult Chicken - 45% пилешко месо (20% свежо приготвено), овошје и зеленчук, без пченка и без пченица
Sam's Field Adult Chicken - 45% пилешко месо (20% свежо приготвено) 
Sam's Field Adult Chicken е храна богата со високо сварливи животински протеини, витамини и минерали кои го стимулираат растот на мускулите, здравјето на коските и зглобовите и целокупното здравје за активен животен стил
Sam's Field Adult Chicken е комплетна сува храна за возрасни мачки.
Пакување: 2,5 кг.

1109 0 ден.
Храна за мачки Sam's Field Adult Fish - 25% бела риба, 18% свеж лосос, овошје и зеленчук, без пченка и без пченица

Sam’s Field Adult Fish - Комплетна храна за возрасни мачки со 25% месо од бела риба, 18% свежо приготвен лосос, овошје и зеленчук, без пченка и без пченица.
Sam’s Field Adult Fish е квалитетна вкусна храна за возрасни мачки која обезбедува омега 3 и омега 6 неаситени мастни киселини и витамини за сјајно крзно и здрава кожа
Sam’s Field Adult Fish храната содржи доволно количество енергија и хранливи состојки за да ја одржат мачката во совшена форма.

Пакување: 2,5 кг.

1109 0 ден.
Храна за мачки Sam's Field Delicious Wild - 35% месо од патка, 15% свежо пилешко месо, овошје и зеленчук без пченка и без пченица

Sam’s Field Delicious Wild - Комплетна храна за возрасни мачки со 35% месо од патка, 15% свежо приготвено пилешко месo, овошје и зеленчук, без пченка и без пченица.
Sam’s Field Delicious Wild е квалитетна вкусна храна на која нема да и одолеат и најпребирливите мачки.
Sam’s Field Delicious Wild храната содржи доволно количество енергија и хранливи состојки за да ја одржат мачката во совршена форма.

Пакување: 2,5 кг.

1109 0 ден.
Храна за мачки Sam's Field Senior - 35% мисиркино месо 15% свежо приготвено пилешко месo, овошје и зеленчук, без пченка и без пченица
Sam's Field Senior - 35% мисиркино месо 15% свежо приготвено пилеко меос, овошје и зеленчук, без пченка и без пченица е наменета за повозрасни малки - сениори.
Ниските маснотии и ниската калорична вредност во Sam's Field Senior ја одржуваат нормалната телесна тежина и спречуваат дебелина.
Оптималното ниво на минерали во Sam's Field Senior го обезбедува здравјето на уринарниот систем и бубрезите.
Пакување: 2,5 кг.

1109 0 ден.
слика од Храна за мачки Sam's Field Sterilised - 42% пилешко месо (20% свежо приготвено), овошје и зеленчук, без пченка и без пченица залиха
Храна за мачки Sam's Field Sterilised - 42% пилешко месо (20% свежо приготвено), овошје и зеленчук, без пченка и без пченица
Sam's Field Sterilised - 42% пилешко месо (20% свежо приготвено), овошје и зеленук, без пченка и без пченица.
Sam's Field Sterilised е комплетна храна за возрасни стерилизирани /кастрирани мачки.
Sam's Field Sterilised содржи оптималната рамнотежа на минерали кои го обезбедуваат здравјето на уринарниот систем и спречува формирање на камења во бубрезите и мочниот меур.
Sam's Field Sterilised има ниската калорична вредност за да ја одржува нормалната телесна тежина на возрасната стерилизирана/кастрирана мачка.
Пакување: 2,5 кг.

1109 0 ден.
слика од Храна за мачиња Sam's Field cat pouch Turkey & Broccoli for Kittens сo 85% мисиркини филети со брокули (мокра храна) залиха
Храна за мачиња Sam's Field cat pouch Turkey & Broccoli for Kittens сo 85% мисиркини филети со брокули (мокра храна)
Sam's Field turkey with broccoli for Kittens е комплетна влажна храна за мачиња. Содржи природни состојки со додадени витамини и минерали.
Sam's Field turkey with broccoli for Kittens  е избалансирана формула која им овозможува на вашите мачиња идеална исхрана.
- 85% мисиркино и пилешко месо: содржи есенцијални аминокиселини за поддршка на здравјето на вашите мачиња.
- 4% зеленчук: извор на влакна важен за здраво варење
- Содржи таурин - го подобрува здравјето на срцето и видот
- Содржи витамин Е и биотин - го поддржува здравјето на кожата и крзното

Sam's Field turkey with broccoli for Kittens  е БЕЗ ГЛУТЕН. Формулата без житарици нема негативно влијание врз дигестивниот систем на вашите мачиња.
- Без вештачки бои, конзерванси и засилувачи на вкусот.
- Брокулата е богата со антиоксиданти и природни влакна, кои го промовираат здравјето на дигестивниот систем
кај мачињата.
Пакување: 85 гр.

59 0 ден.
Храна за мачки Sam's Field cat pouch Chicken & Pumpkin сo 85% пилешки филети со тиква (мокра храна)
Sam's field cat puch chicken with pumpkin e комплетна влажна храна за возрасни мачки. Содржи природни состојки со додаток на витамини и минерали.
Sam's field cat puch chicken with pumpkin e избалансирана формула која и обезбедува на вашата мачка идеална диета.
- 85% пилешки филети: Содржи есенцијални аминокиселини за поддршка на здравјето на вашата мачка.
- 4% зеленчук: извор на влакна важен за здрав дигестивен системи добро варење
- Содржи таурин - го подобрува здравјето на срцето и видот
- Содржи витамин Е и биотин - го поддржува здравјето на кожата и косата
Sam's field cat puch chicken with pumpkin е без глутен - БЕЗ ЖИТАРИЦИ: Формулата без житни култури нема негативно влијание врз дигестивниот систем на вашата мачка.
- Без вештачки бои, конзерванси и засилувачи на вкусот.
Пакување: 85 гр.

59 0 ден.
Храна за мачки Sam's Field cat pouch White fish & Green peas - 85% филети од месо од бела риба со зелен грaшок (мокра храна)
Sam's Field cat pouch White fish & Green peas е комплетна влажна храна за возрасни мачки. Содржи природни состојки со додаток на минерали и витамини. Sam's Field cat pouch White fish & Green peas е комплетнао избалансирана формула која обезбедува на вашата мачка идеална диета.
- 85% филе од месо: содржи есенцијални аминокиселини за поддршка на здравјето на вашата мачка.
- 4% зеленчук: извор на влакна важен за здраво варење
- содржи таурин - го подобрува здравјето на срцето и видот
- содржи витамин Е и биотин - го поддржува здравјето на кожата и косата
Sam's Field cat pouch White fish & Green peas е без глутен - БЕЗ ЖИТАРИЦИ: Формулата без житни култури нема негативно влијание врз дигестивниот систем на вашата мачка.
- без вештачки бои, конзерванси и засилувачи на вкусот.
- грашокот содржи влакна и минерали кои позитивно влијаат на дигестивниот тракт.
Пакување: 85 гр.

59 0 ден.
Храна за мачки Sam's Field cat pouch Duck & Jerusalem Artichoke - 85% филети од месо од патка со ерусалемска артичока (мокра храна)
Sam's Field cat pouch Duck & Jerusalem Artichoke е комплетна влажна храна за возрасни мачки. Содржи природни состојки со додадени витамини и минерали. Sam's Field cat pouch Duck & Jerusalem Artichoke е избалансирана формула и обезбедува на вашата мачка идеална диета.
- 85% филе од месо: Содржи есенцијални аминокиселини за поддршка на здравјето на вашата мачка.
- 4% зеленчук: извор на влакна важен за здраво варење
- Содржи таурин - го подобрува здравјето на срцето и видот
- Содржи витамин Е и биотин - го поддржува здравјето на кожата и косата
Sam's Field cat pouch Duck & Jerusalem Artichoke е без глутен: Формулата без житарици нема негативно влијание врз дигестивниот систем на вашата мачка.
- Без вештачки бои, конзерванси и засилувачи на вкусот.
Sam's Field cat pouch Duck & Jerusalem Artichoke е извор на пребиотици, влакна и витамини кои позитивно влијаат на варењето на храната.
Пакување: 85 гр.

59 0 ден.
Храна за мачки Sam's Field cat pouch Turkey & Carrot - 85% филети од мисиркино месо со морков (мокра храна)
Sam's Field cat pouch Turkey & Carrot е комплетна влажна храна за возрасни мачки. Содржи само природни состојки со додадени витамини и минерали. 
Sam's Field cat pouch Turkey & Carrot е избалансирана формула и обезбедува на вашата мачка идеална диета.
- 85% филе од месо: Содржи есенцијални аминокиселини за поддршка на здравјето на вашата мачка.
- 4% зеленчук: извор на влакна важен за здраво варење
- Содржи таурин - го подобрува здравјето на срцето и видот
- Содржи витамин Е и биотин - го поддржува здравјето на кожата и косата
Sam's Field cat pouch Turkey & Carrot е без глутен: Формулата е без житарици и нема негативно влијание врз дигестивниот систем на вашата мачка.
- Без вештачки бои, конзерванси и засилувачи на вкусот.

Морковот е одличен извор на влакна, витамини и минерали со позитивен ефект врз имунитетот на мачките
Пакување: 85 гр.

59 0 ден.
слика од Храна за мачки Sam's Field cat pouch Beef & Beetroot for Sterilized cat сo 85% говедски филети со цвекло (мокра храна) залиха
Храна за мачки Sam's Field cat pouch Beef & Beetroot for Sterilized cat сo 85% говедски филети со цвекло (мокра храна)
Sam's Field cat pouch Beef & Beetroot for Sterilized cat е комплетна влажна храна за возрасни стерилизирани/кастрирани мачки. Содржи само природни состојки со додадени витамини и минерали.
Sam's Field cat pouch Beef & Beetroot for Sterilized cat e балансирана формула со мала содржина на калиум и магнезиум која помага во одржување на оптималната pH вредност на урината кај кастрираните мачки.
- 85% филе од месо: Содржи есенцијални аминокиселини за поддршка на здравјето на вашата мачка.
- 4% зеленчук: извор на влакна важен за здраво варење
- Содржи таурин - го подобрува здравјето на срцето и видот
- Содржи витамин Е и биотин - го поддржува здравјето на кожата и косата
Sam's Field cat pouch Beef & Beetroot for Sterilized cat е без глутен. Формулата не содржи житарици кои имаат негативно влијание врз дигестивниот систем на вашата мачка.
- Без вештачки бои, конзерванси и засилувачи на вкусот.

Цвеклото е природен нискокалоричен извор на влакна со антиинфламаторни и антиоксидантни својства, придонесувајќи за целокупното здравје на кастрираните мачки.
Пакување: 85 гр.

59 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?