Pet Land Skopje

SaniCat


Песок за мачки CAT ROYALE Marseille (clumping) со мирис на марсејски сапун

Ситнозрнест 100% природен Cat Royale Marseille Sapun клампинг песок за мачки со мирис на марсејски сапун.

Благодарение на ситната структура, песокот не се лепи за шепата на мачката, а со тоа и зрнцата песок не се расфрлаат.

Бидејќи нашиот производ е 100% природен, тој веднаш ја впива течноста и се формира грутка благодарение на неговата супериорна структура на згрутчување. Бентонитскиот песок, кој го задржува мирисот на изметот, никогаш не ви пречи вам и на вашето домашно милениче.

Cat Royale Marseille Sapun, не содржи хемикалии, не и штети на вашата мачка и не предизвикува алергиски проблеми. Ситните гранули во песокот прават песокот да се агломерира со што го елиминираат мирисот непосредно пред да се рашири. 

Cat Royale Marseille Sapun има антибактериски својства и не содржи прашина. Веднаш ги собира и заробува течностите, неутрализирајќи ги сите лоши мириси без потреба од додатен парфем, освежувач на воздухот или бактерицид.
Пакување: 5 кг.

269 0 ден.
Песок за мачки CAT ROYALE Baby powder (clumping) со мирис на бебешка пудра

Ситнозрнест 100% природен Cat Royale Baby Powder клампинг песок за мачки со мирис на бебешка пудра.

Благодарение на структурата со ситно зрнесто песок, песокот не се лепи за шепата на вашето домашно милениче, а со тоа и парчињата песок не се расфрлаат.

Бидејќи нашиот производ е 100% природен, тој веднаш ја впива течноста и се формира грутка благодарение на неговата супериорна структура на згрутчување. Бентонитскиот песок, кој го задржува мирисот на изметот, никогаш не ви пречи вам и на вашето домашно милениче.

Cat Royale Baby Powder, не содржи хемикалии, не и штети на вашата мачка и не предизвикува алергиски проблеми. Ситните гранули во песокот прават песокот да се агломерира со што го елиминираат мирисот непосредно пред да се рашири. 

Cat Royale Baby Powder има антибактериски својства и не содржи прашина. Веднаш ги собира и заробува течностите, неутрализирајќи ги сите лоши мириси без потреба од додатен парфем, освежувач на воздухот или бактерицид.
Пакување: 5 кг.

269 0 ден.
Песок за мачки CAT ROYALE Lavanda (clumping) со мирис на лаванда

Ситнозрнест 100% природен Cat Royale Lavanda клампинг песок за мачки со мирис на лаванда.

Благодарение на ситната структура, песокот не се лепи за шепата на мачката, а со тоа и зрнцата песок не се расфрлаат.

Бидејќи нашиот производ е 100% природен, тој веднаш ја впива течноста и се формира грутка благодарение на неговата супериорна структура на згрутчување. Бентонитскиот песок, кој го задржува мирисот на изметот, никогаш не ви пречи вам и на вашето домашно милениче.

Cat Royale Lavanda, не содржи хемикалии, не и штети на вашата мачка и не предизвикува алергиски проблеми. Ситните гранули во песокот прават песокот да се агломерира со што го елиминираат мирисот непосредно пред да се рашири. 

Cat Royale Lavanda има антибактериски својства и не содржи прашина. Веднаш ги собира и заробува течностите, неутрализирајќи ги сите лоши мириси без потреба од додатен парфем, освежувач на воздухот или бактерицид.
Пакување: 5 кг.

269 0 ден.
слика од Песок за мачки  BIOKAT'S Bianco Extra Classic (природна бела глина и активен јаглен) залиха
Песок за мачки BIOKAT'S Bianco Extra Classic (природна бела глина и активен јаглен)
BIOKAT'S Bianco EXTRA classic е изработено од природна глина, со активен јаглен за дополнителна апсорпција на мирис. Силни својства на згрутчување. BIOKAT'S Bianco EXTRA classic е со бела боја и средна гранулација.
BIOKAT'S Bianco EXTRA classic содржи природен активен јаглен за високо ефективна контрола на мирисот. Нашиот природен активен јаглен се произведува од лушпи од кокос, обновлива природна суровина. Активниот јаглен е високо порозна јаглеродна супстанција со огромна површина. Поради уникатната физичка хемија на активниот јаглен, супстанциите со мирис се силно привлечени и цврсто врзани за молекулите на јагленот. 
Мачките често може да страдаат од нарушувања на бубрезите, кои генерално може да се откријат во урината. На белиот песок за мачки, веднаш може да се забележи абнормална урина. Блескава нијанса на бело се користи во BIOKAT'S Bianco Fresh песокот. Посебна карактеристика на нашата бела глина е нејзината екстра силна апсорпција, што го прави овој песок за мачки многу ефикасен.
Пакување: 5 кг.

465 0 ден.
слика од Песок за мачки  BIOKAT'S Bianco FRESH со пролетен мирис (природна бела глина и AromaProtect Formula™) залиха
Песок за мачки BIOKAT'S Bianco FRESH со пролетен мирис (природна бела глина и AromaProtect Formula™)
BIOKAT'S Bianco Fresh  е изработен од природна бела глина, со екстра својства на згрутчување. -Средна гранулација
-Пролетен мирис
-Бела боја
-Рамни грутки
-Со AromaProtect Formula™ за долготрајно врзување на мирисот и пријатен пролетен мирис (специјалната комбинација на свежо исечена трева и утрински капки роса). Свежите билки, белите цветови и навестувањето на мошус потсетуваат на една магична пролет.
Хигиенската контрола на BIOKAT'S Bianco Fresh со пролетен мирис се издвојува со својата AromaProtect Formula™. 
Мачките често може да страдаат од нарушувања на бубрезите, кои генерално може да се откријат во урината. На белиот песок за мачки, веднаш може да се забележи абнормална урина. Блескава нијанса на бело се користи во BIOKAT'S Bianco Fresh песокот. Посебна карактеристика на нашата бела глина е нејзината екстра силна апсорпција, што го прави овој песок за мачки многу ефикасен.
Пакување: 5 кг.

440 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?