Pet Land Skopje

Whiskas


слика од Храна за мачиња Whiskas Junior chicken со пилешко месо залиха
Храна за мачиња Whiskas Junior chicken со пилешко месо
- Whiskas Junior со пилешко е комплетна храна за мачка во фаза на раст и развој.
- Полнетите брикети Whiskas Junior, однадвор се крцкави со вкусен и млечен фил, и ги содржат сите хранливи материи потребни на мачињата за здрав развој и среќен живот.
- Whiskas Junior има правилен баланс на витамини, калциум за здрави заби, протеини кои го поддржуваат правилниот и брз раст на мачињата. 
- Whiskas Junior брикетите се со посебен облик, прилагодени за лесно џвакање.
Пакување: 300 гр.

149 0 ден.
слика од Храна за мачки Whiskas chicken 1+ со пилешко месо залиха
Храна за мачки Whiskas chicken 1+ со пилешко месо
- Whiskas Chicken 1+ е комплетна сува храна со пилешко месо за возрасни мачки од 1 до 7 годишна возраст. Направено од свежо месо која содржи важни витамини и минерали потребни за секој дневниот живот на мачката.
Whiskas Chicken 1+  е сецијално направена брикета/гранула која е крцкава од надвор и исполнета со месо од внатре, и го одржува здравјето на забите. Содржи свежо месо и важни витамини и минерали потребни за секојдневниот живот на мачката.
- Природните масла во Whiskas Chicken 1+ и помагаат на вашата мачка да има сјајно крзно. 
- Урамнотежената содржина на минерали помага да се одржи здравјето на уринарниот тракт на мачката.
- Витаминот А и тауринот помагаат да се одржи совршениот вид на мачката.
- Whiskas Chicken 1+ е целосно урамнотежена исхрана која не содржи адитиви и вештачки вкусови.
Пакување: 300 гр.

149 0 ден.
слика од Храна за мачки Whiskas beef 1+ со говедско месо залиха
Храна за мачки Whiskas beef 1+ со говедско месо
- Whiskas Beef 1+ е комплетна сува храна со говедско месо за возрасни мачки од 1 до 7 годишна возраст. Направено од свежо месо која содржи важни витамини и минерали потребни за секој дневниот живот на мачката.
Whiskas Beef 1+  е сецијално направена брикета/гранула која е крцкава од надвор и исполнета со месо од внатре, и го одржува здравјето на забите. Содржи свежо месо и важни витамини и минерали потребни за секојдневниот живот на мачката.
- Природните масла во Whiskas Beef 1+ и помагаат на вашата мачка да има сјајно крзно. 
- Урамнотежената содржина на минерали помага да се одржи здравјето на уринарниот тракт на мачката.
- Витаминот А и тауринот помагаат да се одржи совршениот вид на мачката.
- Whiskas Beef 1+ е целосно урамнотежена исхрана која не содржи адитиви и вештачки вкусови.
Пакување: 300 гр.

149 0 ден.
слика од Храна за мачиња Whiskas Casserole Junior chicken со пилешко месо залиха
Храна за мачиња Whiskas Casserole Junior chicken со пилешко месо
- Whiskas Casserole Junior со пилешко е комплетна мокра храна за мачиња во фаза на раст и развој.
Секоја порција од Whiskas Casserole Junior со пилешко ги задоволува комплетните нутритивни на секое маче, преку својата оптимална содржина на калциум/фософор, минерали и протеини, додека содржината на витамини промовираат остар вид и убаво и сјајно крзно.
- Whiskas Casserole Junior мократа храна содржи:
- Витамин Е / цинк и манган за зајакнување на имунитетот,
- Правилен однос на калциум и фосфор за подрчка на растот и
- Поголема количина калории за да се исполнат повисоките потреби за енергија.
Пакување: 1 парче

39 0 ден.
слика од Храна за мачиња Whiskas со пилешко месо залиха
Храна за мачиња Whiskas со пилешко месо

Whiskas Junior пауч со мешано месо, е идеален месен оброк за мачиња на возраст од 2-12 месеци. Неодоливиот вкус и нутритивно богатите состојки му даваат енергија на вашето домашно милениче за цел ден. Whiskas Junior паучот со мешано месо содржи комплетен оброк, кој ги задоволува потребите од протеини, витамини, масти и јаглехидрати. Витамините А, Д3 и Е се грижат за убавото крзно, силните коски и здравите заби на вашето мало милениче.

Пакување: 340 гр.

139 0 ден.
слика од Храна за мачки Whiskas со пилешко месо залиха
Храна за мачки Whiskas со пилешко месо

Whiskas со месо од живина е идеален месен оброк за возрасни мачки. Неодоливиот вкус и нутритивно богатите состојки му даваат енергија на вашето домашно милениче за цел ден. Whiskas паучот со месо од живина содржи целосен оброк, кој ги задоволува потребите од протеини, витамини, масти и јаглехидрати. Витамините А, Д3 и Е се грижат за убавото крзно, силните коски и здравите заби на вашето домашно милениче.

Пакување: 340 гр.

139 0 ден.
слика од Храна за мачки Whiskas со Пилешко и Говедско месо залиха
Храна за мачки Whiskas со Пилешко и Говедско месо

Whiskas со говедско и пилешко е идеален месен оброк за возрасни мачки. Неодоливиот вкус и нутритивно богатите состојки му даваат енергија на вашето домашно милениче за цел ден. Whiskas паучот со говедско и пилешко содржи комплетен оброк кој ги задоволува потребите од протеини, витамини, масти и јаглехидрати. Витамините А, Д3 и Е се грижат за убавото крзно, силните коски и здравите заби на вашето домашно милениче.

 

Пакување: 340 гр

139 0 ден.
слика од Храна за мачки Whiskas Pure Delight Пилешко и Мисирка залиха
Храна за мачки Whiskas Pure Delight Пилешко и Мисирка

Whiskas Pure Delight со месо од живина е идеален месен оброк за возрасни мачки. Неодоливиот вкус и нутритивно богатите состојки му даваат енергија на вашето домашно милениче за цел ден. Whiskas Pure Delight паучот со месо од живина содржи комплетен оброк, кој ги задоволува потребите од протеини, витамини, масти и јаглехидрати. Витамините А, Д3 и Е се грижат за убавото крзно, силните коски и здравите заби на вашето домашно милениче.

Пакување: 340 гр

139 0 ден.
слика од Храна за мачки Whiskas Pure Delight Пилешко и Лосос залиха
Храна за мачки Whiskas Pure Delight Пилешко и Лосос

Whiskas Pure Delight со месо од пиле и лосос е идеален месен оброк за возрасни мачки. Неодоливиот вкус и нутритивно богатите состојки му даваат енергија на вашето домашно милениче за цел ден. Whiskas Pure Delight паучот со месо од пиле и лосос содржи комплетен оброк, кој ги задоволува потребите од протеини, витамини, масти и јаглехидрати. Витамините А, Д3 и Е се грижат за убавото крзно, силните коски и здравите заби на вашето домашно милениче.

 

Пакување: 340 гр

139 0 ден.
слика од Храна за мачиња Whiskas Junior со Живина залиха
Храна за мачиња Whiskas Junior со Живина

Whiskas Junior Pouch е влажна храна наменета за развој на мачиња до 12-месечна возраст.Содржи витамин Е за сјаен слој, калциум за силни коски и заби, протеини за раст и калории за енергија. Секоја кесичка содржи нежно зготвени сочни парчиња месо со сите есенцијални хранливи материи потребни за раст.

 

Пакување: 85 гр

42 0 ден.
слика од Храна за мачки Whiskas со Пилешко месо во желе залиха
Храна за мачки Whiskas со Пилешко месо во желе

Whiskas паучот со пилешко е идеален оброк со месо за возрасни мачки. Неодоливиот вкус и нутритивно богатите состојки му даваат енергија на вашето домашно милениче за цел ден. Whiskas паучот со пилешко содржи комплетен оброк, кој ги задоволува потребите од протеини, витамини, масти и јаглехидрати. Витамините А, Д3 и Е се грижат за убавото крзно, силните коски и здравите заби на вашето домашно милениче.

 

Пакување: 85 гр

42 0 ден.
слика од Храна за мачки Whiskas со Говедско месо залиха
Храна за мачки Whiskas со Говедско месо

Whiskas паучот со говедско месо е идеален месен оброк за возрасни мачки. Неодоливиот вкус и нутритивно богатите состојки му даваат енергија на вашето домашно милениче за цел ден. Whiskas паучот со говедско месо содржи комплетен оброк, кој ги задоволува потребите од протеини, витамини, масти и јаглехидрати. Витамините А, Д3 и Е се грижат за убавото крзно, силните коски и здравите заби на вашето домашно милениче.

 

Пакување: 85 гр

42 0 ден.
слика од Храна за мачки Whiskas со Лосос залиха
Храна за мачки Whiskas со Лосос

Whiskas паучот со лосос е влажна храна наменета за возрасни мачки од 1 до 7 годишна возраст. Урамнотежена храна со правилен сооднос на витамини и минерали. Не содржи вештачки бои и конзерванси. Природните масла и помагаат на мачката да има сјајно крзно. Витаминот А и тауринот помагаат да се одржи совршениот вид.

Пакување: 85 гр

42 0 ден.
слика од Храна за мачки Whiskas Pure Delight со Пилешко месо залиха
Храна за мачки Whiskas Pure Delight со Пилешко месо

Whiskas Pure Delight паучот со пилешко месо е идеален оброк со месо за возрасни мачки. Неодоливиот вкус и нутритивно богатите состојки му даваат енергија на вашето домашно милениче за цел ден. Whiskas Pure Delight вреќата со пилешко месо содржи комплетен оброк, кој ги задоволува потребите од протеини, витамини, масти и јаглехидрати. Витамините А, Д3 и Е се грижат за убавото крзно, силните коски и здравите заби на вашето домашно милениче.

Пакување: 85 гр

42 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?