Драги корисници, сите нарачки во вкупен износ над 1.860 ден., се со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, додека нарачките со вкупен износ под 1.860 ден. СЕ НАПЛАЌА достава во износ од 99 ден.

Pet Land Skopje

Куче - Додатоци во исхрана

храна

Награди / грицки за кучиња Sam's Field Mobility
Функционални полувлажни меки грицки за кучиња со ориз за подобрување на подвижноста и намалување на симптомите на артритис. Како дополнителна храна одговараат за сите раси на кучиња.
Содржи голем процент на пилешко месо, глукозмин и хондроитин.
 
Пакување: 200 гр.

180 0 ден.
Награди / грицки за кучиња Sam's Field Salmon Skin&Coat
Функционални полувлажни меки гирцки со лосос и ориз.
Содржи голем процент на лососово малсо за подобрување на кожата и крзното.
Содржи голем процент на хипоалерген лосос.
Како дополнителна храна одговараат за сите раси на кучиња.
Пакување: 200 гр.

180 0 ден.
Награди / грицки за кучиња Sam's Field Light
Функционални полувлажни меки грицки за кучиња со намалена процент на масти, за стимулација на дигестивен систем. 
Содржи голем процент на пишеко месо, ориз и лососово масло за кожа и крзно.
Како дополнителна храна одговараат за сите раси на кучиња.
Пакување: 200 гр.

180 0 ден.
Награди / грицки за кучиња Sam's Field Dental Care
Функционални полувлажни меки грицки за кучиња за намалување на забните наслаги и намалување на лошиот мирис во устата, како и за подобрување на кожа и крзно.
Содржи голем процент на пилшеко месо, ориз и лососовo масло.
Како дополнителна храна одговараат за сите раси на кучиња.
Пакување: 200 гр.

180 0 ден.
слика од Sam's Field Pure Salmon oil - чисто масло од лосос на попуст
Sam's Field Pure Salmon oil - чисто масло од лосос

Sam’s Field Pure Salmon oil е чисто природно и квалитетно масло од лосос од Северното Море.

- природен извор на омега-3 и омега-6 масни киселини,
- го подобрува метаболички процес,
- го намалува нивото на холестерол во крвта,
- го одржува сјајот на крзното,
- природен антиоксидант и
- го заштитува организмот од слободните радикали, причинители за многу болести.

Пакетот вклучува и пумпа за полесно дозирање.

Пакување: 150 ml.

485 650 ден.
Витаминско минерален додаток во исхрана Dr.Vet - Multivet
Dr. Vet Multivet е наменет за сите категории и возрасти на кучиња и мачки.
Се користи за зајакнување на имунитетот и отпорноста од болести и инфекции. Во овој случај препорачуваме редовна, дневна доза на Dr. Vet Multivet 1 таблета на 10 килограми телесна тежина.
Dr. Vet Multivet се препорачува за спортски, службени и ловечки кучиња, особено за време на периоди на зголемена физичка активност. Dr. Vet Multivet исто така е добар како додаток во исхраната за кучиња и мачки кои биле изложени на стрес, долг транспорт и промени во животната средина. Во такви ситуации, апетитот на кучињата и мачките се намалува, па тие ги користат резервите на витамини и минерали во организмот. Во овие случаи, препорачаната терапевтска доза е Dr. Vet Multivet 2 таблети на 10 килограми телесна тежина.
Пакување: 100 гр.

699 0 ден.
Витаминско минерален додаток во исхрана Dr.Vet - Kalcivet
Dr.Vet Kalcivet е наменет за млади кученца, кученца во раст, бремени и доилки, постари кучиња како и за мачки од истите возрасни категории. Dr.Vet Kalcivet содржи идеален сооднос на Калциум , Фосфор и витамин Д кои се битни за правилен раст и развој на скелетниот систем кај кучињата и мачките. Препорачаната дневна доза на Dr.Vet Kalcivet од 1 таблета на 10 килограми тежина во првите 12 месеци на раст и развој кај кучињата и мачките спречува искривување и деформација на коските како и формирање на здрави заби. Dr.Vet Kalcivet се препорачува во втората половина на бременост како и за целиот период на доење со што се надополнуваат минералите и витамините кои се трошат во овој период. Dr.Vet Kalcivet во пракса се покажа и како терапија при скршеници и деформации на коските при што препорачана дневна терапевтска доза е 2 таблети на 10 килограми телесна тежина.
Пакување: 100 гр.

699 0 ден.
Витаминско минерален додаток во исхрана Dr.Vet - Dermavet
Dr.Vet - Dermavet се користи при алергиски реакции на кожата, иритација поради присуство на паразити и воспаление на кожата. Се препорачува 2 пати годишно при промена на крзното и зголемено опаѓање на крзното. Во такви ситуации, се дава терапевтска доза на таблети Dr.Vet - Dermavet 2 таблети на 10 кг. телесна тежина во период од 3 до 5 недели, а потоа продолжете со редовна, дневна доза од 1 таблета на 10 килограми телесна тежина.
Користете Dr.Vet - Dermavet во подготовка на кучињата и мачките за и пред периодот на изложби. Во овој период, препорачуваме редовна дневна доза од 1 таблета на 10 килограми телесна тежина.
Dr.Vet - Dermavet, поради својот балансиран состав, може да се користи за неограничен временски период.
Пакување: 100 гр.

799 0 ден.
Витаминско минерален додаток во исхрана Fortan Cafortan

Fortan Cafortan е биолошки концентриран минерално витамински и аминокиселински додаток во форма на таблети за кучиња. Не содржи натриум и има мал износ на маснотии кои се од зеленчукова природа (лецитин). Кучињата лесно и со задоволство го прифакаат.

Fortan Cafortan e погоден е за сите возрасти на кучиња: кутриња, млади кучиња-јуниори, возрасни и повозрасни кучиња-сениори.

Cafortan исклучително е препорачлив за одредени категории на кучиња како што се: скотни кучки, кучки кои дојат (период на лактација), кученца во раст и развој, стари кучиња, работни кучиња, кучиња за време на дресура, болни и рековалесцентни итн.

Fortan Cafortan како супервитален додаток, покрај минералите, витамините и олигоелементите, го прават и есенцијалните амино киселини кои неможат да се синтетизираат во организмот туку задолжително се внесуваат преку храна.

Пакување: 90 гр. (180 таблети)

799 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?