Драги корисници, сите нарачки во промотивниот период се со бесплатна достава! За информации за производите кои не се моментално на залиха, може да не побарате на тел. 076/211-815.

Pet Land Skopje

Куче - Храна за кучиња

храна

слика од Храна за кучиња Bosch Mini Adult Lamb & Rice (јагнешко и ориз) залиха
Храна за кучиња Bosch Mini Adult Lamb & Rice (јагнешко и ориз)

ADULT MINI LAMB & RICE е особено погоден за прехранбено чувствителни кучиња, бидејќи е направен без житарки кои содржат глутен.
Високиот процент на свежо пилешко и јагнешко месо му даваат на производот одличен протеински квалитет и лесна сварливост.

Содржимин. 0,06%β-glucans за зајакнување на имунолошкиот систем.
3600 0 ден.
слика од Храна за кучиња Bosch Adult Lamb & Rice (јагнешко и ориз) залиха
Храна за кучиња Bosch Adult Lamb & Rice (јагнешко и ориз)

Adult Lamb & Ris - Комплетна храна за возрасни кучиња со нормална активност (до приближно 40 кг).
 

3200 0 ден.
слика од Храна за кучиња Bosch Adult with Fresh Poultry & Millet (со живина и просо) залиха
Храна за кучиња Bosch Adult with Fresh Poultry & Millet (со живина и просо)

Adult with Fresh Poultry & Millet (свежо месо од живина и просо) е комплетна храна за возрасни кучиња со нормална активност (до приближно 40кг. ) и кучиња со чуствителен желудник и црева.
Додадениот “Имунолошки комплекс“ делува за зајакнување на имунолошкиот систем на кучињата.

3200 0 ден.
слика од Храна за кучиња Bosch Adult Fish & Potato (со месо од риба и компир) залиха
Храна за кучиња Bosch Adult Fish & Potato (со месо од риба и компир)
Adult Fish & Potato e комплетна храна за возрасни кучиња со нормална активност и тежина до приближно 40 кг.
3200 0 ден.
слика од Храна за кучиња Bosch Adult Maxi залиха
Храна за кучиња Bosch Adult Maxi
Adult Maxi е комплетна храна за возрасни кучиња од големи раси со нормално ниво на активност и тежина повеќе од 30кг.
3200 0 ден.
слика од Храна за кучиња Bosch Adult Menue залиха
Храна за кучиња Bosch Adult Menue
Adult Menue е комплетна храна со мешавина од месо и зеленчук наменета за возрасни кучиња
3200 0 ден.
слика од Храна за кучиња Bosch Adult Active залиха
Храна за кучиња Bosch Adult Active

Adult Active e комплетна храна за возрасни кучиња со зголемени енергетски потреби (на пр.кучиња во полиција, војска или спортски кучиња).

3200 0 ден.
слика од Храна за кучиња Bosch Adult Salmon & Potato (месо од лосос и компир) залиха
Храна за кучиња Bosch Adult Salmon & Potato (месо од лосос и компир)

Adult Salmon & Potato e комплетна храна за возрасни кучињасо нормално ниво на дневна активност. Свежиот лосос обезбедува високо-квалитетни протеини. Додадениот колострум (0,3%) делува за зајкување на имунолошкиот систем.
Оваа храна е наменета и за кучиња кои се осетлив дигестивен систем.

3600 0 ден.
слика од Храна за кучиња Bosch Adult Light залиха
Храна за кучиња Bosch Adult Light

LIGHT е високо енергетски намалена комплетна храна (само 6% масленост) со значително покачени нивоа на влакна (7% сурови влакна) за возрасни кучиња кои се склони кон дебелеење.

LIGHT го задоволува апетитот на кучето и не е потребно драстично намалување на количеството на храна за губење на тежината.

2900 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?