Драги корисници, за производите кои моментално не се залиха, јавете се на нашиот телефон 076/211-815.

Pet Land Skopje

Куче - Опрема за кучиња

храна

слика од Пакет PETLAND XS/S за куче (поводник на извлекување, гумена топка и гумена коска) на попуст
Пакет PETLAND XS/S за куче (поводник на извлекување, гумена топка и гумена коска)
Пакет Petland XS/S за кучиња од мали и многу мали раси.
Пакетот PetLand XS содржи:
- Barry King XS поводник со механизам на извлекување (трака) должина 3м. /12кг.
- Flamingo топка изработена од тврда гума со големина 5cm,
- Flamingo коска изработена од тврда гума со големина 10см.
- Дрвена кутија за чување на производите

Пакетот PetLand S содржи:
- Barry King S поводник со механизам на извлекување (трака) должина 5м. /15кг..
- Flamingo топка изработена од тврда гума со големина 5cm,
- Flamingo коска изработена од тврда гума со големина 10см.
- Дрвена кутија за чување на производите
Пакување: Пакет PetLand XS (поводник XS со извлекување 3м. 12кг., гумена топка 5см., гумена коска 10см.)

911 1139 ден.
слика од Пакет PETLAND М за куче (поводник на извлекување, гумена дентална топка и гумена коска) на попуст
Пакет PETLAND М за куче (поводник на извлекување, гумена дентална топка и гумена коска)
Пакет PetLand M за кучиња од средни раси.
Пакетот PetLand М содржи:
- Barry King M поводник со механизам на извлекување (трака) должина 5м. /25кг..
- Barry King дентална топка изработена од тврда гума со големина 7,5cm,
- Flamingo коска изработена од тврда гума со големина 14см.
- Дрвена кутија за чување на производите
Пакување: Пакет PetLand М (поводник М со извлекување 5м, 25кг., гумена дентална топка 7,5см., гумена коска 14см.)

1479 1849 ден.
слика од Премиум кутија/контеинер за чување на храна Sam's Field залиха
Премиум кутија/контеинер за чување на храна Sam's Field
Премиум кутија за чување храна од Sam's Field е со одличен квалитет, при што ви овозможува да ја одржите храната на вашето куче подолг период свежа и здрава, поради цврсто поставениот дводелен капак.
Кутијата за храна е изработена од трајни материјали, а графичките ознаки се трајно отпечатени од надвор. Капакот е од два дела, за да можете да земете храна без целосно да го извадите капакот.
Кутијата за чување на храна е правоаголна и може да собере до 13 кг. храна за кучиња.
Пакување: Макс. до 13 кг. сува храна за кучиња

1860 0 ден.
слика од Кревет/лежалка за куче - Husse залиха
Кревет/лежалка за куче - Husse
Висококвалитетен кревет/лежалка за куче, достапен во три големини
Модел со црвена внатрешност и црна надворешност.

МАТЕРИЈАЛ
• Надворешност: 100% полиестер
• Внатрешност: 100% микрофибер

УПАТСТВА ЗА ПЕРЕЕ
• Измијте во машината за перење на 30 ° C
• Не сушете со алишта
• Не користете белило за хлор
Пакување: Модел S - (димензии 64см х 54см х 15см)

1799 0 ден.
слика од Преносливa кутија/сад за чување на храна - HUSSE залиха
Преносливa кутија/сад за чување на храна - HUSSE

Преносливите садови за храна за миленичиња се произведуваат од материјал одобрен за храна. Малиот преносен сад за храна има волумен од 6 L што одговара на околу 2,6 кг сува храна.

димензии 285х115х280 mm

Пакување: Модел А - (димензии 285х115х280 mm)

549 0 ден.
слика од Силиконски сад за вода или храна кој се собира - Husse залиха
Силиконски сад за вода или храна кој се собира - Husse
Квалитетен силиконски сад Silica Gel Bowl за храна или вода за куче или мачка која се собира. Многу практичен, лесен за транспорт, идеален за патување и кратки прошетки.
Димензии 140х90х50мм
Пакување: Модел А дименазии (140х90х50мм)

149 0 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?