Pet Land Skopje

Чинија/сад за патување trixie

силиконска чинија на расклопување за патување
димензии 0,5л/ø14см

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Mobility - природни грицки за подобра подвижност
200 гр.
+ 249 ден
Dental Care - природни грицки за дентално здравје
200 гр.
+ 249 ден
Light - природни грицки со лососово масло
200 гр.
+ 215 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња Fortan - Cafortan 90гр. (180 тбл.)
90 гр. (180 тбл.)
+ 699 ден
Природни грицки без житарици - Говедско месо
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - месо од Мисирка
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - Месо од гуска
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - риба харинга
200 гр.
+ 215 ден
Чинија/сад за патување Тrixie
  • добро ја одржува својата форма поради цврстиот пластичен раб,
  • склоплива мобилна чинија,
  • со метална кука за прицврстување на пр. до појас
  • термопластична гума (TPR)
  • димензии 0,5л/ø14см
да не се мие во машина за садови и 
да не се користи во микробранова печка

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?