Драги корисници, сите нарачки во вкупен износ над 1.860 ден., се со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, додека нарачките со вкупен износ под 1.860 ден. СЕ НАПЛАЌА достава во износ од 99 ден.

Pet Land Skopje

Витаминско минерален додаток во исхрана Fortan Catfortan

За млади мачиња во фаза на раст и развој, бремени и доилки, за возрасни и сениори и после боледување
Витаминско минерален додаток во исхрана за мачки Fortan Catfortan

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Mobility - Natural Snacks функционални грицки за подобра подвижност
200 гр.
+ 180 ден
Dental Care - Natural Snacks - функционални грицки за дентално здравје
200 гр.
+ 180 ден
Light - Natural Snacks - функционални грицки со лососово масло
200 гр.
+ 180 ден
Salmon Skin & Coat - Natural Snacks функционални грицки за нега на кожа и крзно
200 гр.
+ 180 ден
Fortan Catfortan е концетриран минерално витамински и аминокиселински додаток во форма на таблети наменет за мачки. Идеална формула од есенцијални нутритиенти  кои ги задоволуваат сите потреби на мачките. Мачките имаат голема потреба од таурин за нормален метаболизам кој во Catfortan го има во неопходните дози.

Fortan Catfortan е погоден за сите возрасти : мали мачиња, возрасни и сениор.

Fortan Catfortan како супервитален додаток, покрај минералите, витамините и олигоелементите, го прават и есенцијалните амино-киселини кои неможат да се синтетизираат во организмот туку задолжително се внесуваат преку храна.
Квасеци, минерали, млеко / млечни производи, зеленчук по производи, желатин хидролизат, алги, хемоглобин, семиња
Суров протеин 34,4%, сурова маст 4,5%, сурови влакна 1,7%, сурова пепел 19,5%, калциум 4,49%, фосфор 2,2%, калиум 2%, магнезиум 0,25%
10,000 mg Taurine (3a370), 200,000 IU Vitamin A (3a672a), 400 mg Vitamin B1 / Thiamine mononitrate (3a821), 260 mg Vitamin B2 / Riboflavin, 160 mg Vitamin B6 /pyridoxine hydrochloride (3a831), 1,000 μg B12 /Cyanocobalamin, 10,000 IU Vitamin D3 (E 671), 1,500 mg Vitamin E / all-racalphatococpherylacetate (3a700), 1,000 mg Vitamin C (3a300), 6,000 µg Biotin (3a880),1,900 mg Niacinamide (3a315), 3,000 mg Cholin chloride (3a890), 40 mg Folic acid (3a316), 500 mg Calcium-D-pantothenate (3a841), 6,000 mg DL-methionine technically pure (3c301), 3,700 mg iron (3b103) iron (II) sulphate monohydrate, 12 mg iodine (3b302) Calciumiodate an-hydrous, 75 mg copper (3b405) Cupric (II) sulphate pentahydrate, 250 mg manganese (3b502) Manganous (II) oxide, 0.5 mg selenium (3b801) sodium selenite, 242 mg Zinc (3b605) Zinc sulfate monohydrate, 58 mg Zinc (3b603) Zinc oxide.
Дозирање: 
1/2 таблета Catfortan на 1 кг телесна тежина на ден.
1 таблета Catfortan = 500 mg

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?