Драги корисници, сите нарачки во вкупен износ над 1.860 ден., се со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, додека нарачките со вкупен износ под 1.860 ден. СЕ НАПЛАЌА достава во износ од 99 ден.

Pet Land Skopje

Храна за кучиња Royal Canin® Medium Adult (in gravy)

За средна големина на кучиња до 11 кг. до 25 кг. Старост од 1 до 7 години.

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Mobility - Natural Snacks функционални грицки за подобра подвижност
200 гр.
+ 180 ден
Light - Natural Snacks - функционални грицки со лососово масло
200 гр.
+ 180 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња и мачки Dr.Vet - Multivet за зајакнување на имунитетот и отпорности од болести и инфекции
100 гр.
+ 599 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња и мачки Dr.Vet - Kalcivet за изградба на здрав коскен и мускулен систем, период на бременост и лактација
100 гр.
+ 599 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња и мачки Dr.Vet - Dermavet, против алергиски реакции на кожата, иритации поради присуство на паразити и воспаление на кожата
100 гр.
+ 699 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња Fortan - Cafortan
90 гр. (180 тбл.)
+ 699 ден
Royal Canin® Medium Adult (in gravy)

Висока сварливост

Royal Canin® Medium Adult (in gravy) придонесува за здраво варење и правилна рамнотежа на цревната флора.

Природен имунитет
Royal Canin® Medium Adult (in gravy) придонесува за зајакнување на природната одбрана благодарение на антиоксидантниот комплекс и пребиотиците.

Омега-3 масни киселини: EPA и DHA
Royal Canin® Medium Adult (in gravy) формулата е збогатена со омега-3 масни киселини (EPA и DHA) за да помогне во одржувањето на здрава кожа.
месо и деривати од животинско потекло, масла и масти, житарки, деривати од растително потекло, екстракти од растителни протеини, минерали, квасец, разни шеќери. 
Суров протеин: 7,5% - Сурови масла и масти: 5,5% - Сурова пепел: 1,6% - Сурова влакна: 1 , 1% - Влага: 81,0% - Омега 3 масни киселини: 0,1% - EPA и DHA: 0,08%.
Витамин Д3: 200 IU, Е1 (железо): 3 мг, Е2 (јод): 0.26 мг, Е4 (бакар): 2 мг, Е5 (манган): 1 мг, Е6 (Цинк): 10 мг. - Технолошки адитиви: Клиноптилолит од седиментно потекло: 2 г. 

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?