Драги корисници, сите нарачки во промотивниот период се со бесплатна достава! За информации за производите кои не се моментално на залиха, може да не побарате на тел. 076/211-815.

Pet Land Skopje

Храна за кучиња Royal Canin® Bulldog Adult

Наменета за раса на кучиња Billdog. Од 1 година старост па нагоре

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Royal Canin® Kitten (in gravy) мокра храна за мачиња
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin Instinctive (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Intense Beauty (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Hairball Care (in gravy) мокра храна за мачки
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Digest Sensitive (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Urinary Care in gravy мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Sterilised (in gravy) мокра храна за стерилизирани мачки
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Ultra Light (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден

Намалување на миризба

Оваа формула допринесува во намалувањето на ферметацијата во цревата која може да предизвика дигестивни болести, надуеност и лоша миризба на столицата.

Здрава кожа

Помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на кожата и здравјето на крзното (EPA & DHA).

Здравје на коските и зглобовите

Оваа специјална формула помага во поддршка на здрави коски и зглобови и одржување на идеална тежина. Збогатена е со EPA & DHA.

Ориз, дехидриран протеин од живина, животински масти, изолати од растителни протеини *, хидролизиран животински протеин, дехидриран протеин од свинско месо *, пулпа од репка, растителни влакна, минерали, рибино масло, масло од соја, хидролизиран квасец (извор на мано-олиго-сахариди), хидролизирани ракови (извор на глукозамин), невен екстракт (извор на лутеин), хидролизирана 'рскавица (извор на хондроитин) ​* L.I.P .: протеини избрани за многу висока сварливост.

Сурова пепел: 6,4%. Сурово влакна: 2,8%. Масти од сурова нафта: 14%. Влага: 0%. Протеини: 24%.
Витамин А: 30000 IU, Витамин Д3: 800 IU, Е1 (железо): 48 мг, Е2 (јод): 4,8 мг, Е4 (бакар): 15 мг, Е5 (манган): 62 мг, Е6 (цинк): 141 mg, E8 (Селен): 0,1 mg - Технолошки адитиви: Клиноптилолит од седиментно потекло: 10 g - Сензорни адитиви: екстракт од чај (извор на полифеноли): 150 mg - Конзерванси - антиоксиданти
Water should be available at all times.

Feeding Guide

* Feeding amounts should be adjusted to suit your individual pet, based on their body condition score and other factors. Please consult your vet for further advice.

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?