Драги корисници, сите нарачки во вкупен износ над 1.860 ден., се со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, додека нарачките со вкупен износ под 1.860 ден. СЕ НАПЛАЌА достава во износ од 99 ден.

Pet Land Skopje

Храна за кучиња Royal Canin® French Bulldog Adult

Наменета за кучиња од расата French Bulldog. Старост од 1 година па нагоре.

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Mobility - Natural Snacks функционални грицки за подобра подвижност
200 гр.
+ 180 ден
Light - Natural Snacks - функционални грицки со лососово масло
200 гр.
+ 180 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња и мачки Dr.Vet - Multivet за зајакнување на имунитетот и отпорности од болести и инфекции
100 гр.
+ 599 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња и мачки Dr.Vet - Kalcivet за изградба на здрав коскен и мускулен систем, период на бременост и лактација
100 гр.
+ 599 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња и мачки Dr.Vet - Dermavet, против алергиски реакции на кожата, иритации поради присуство на паразити и воспаление на кожата
100 гр.
+ 699 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња Fortan - Cafortan
90 гр. (180 тбл.)
+ 699 ден

Royal Canin® French Bulldog Adult
Состојба на мускулна маса

Royal Canin® French Bulldog Adult допринесува за одржување на мускулната маса благодарени на оптималната содржина на протеини (26%). Оваа формула исто така содржи L-carnitine.

Здрава кожа

Royal Canin® French Bulldog Adult формулата помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на кожата (EPA & DHA).

Намалување на миризба

Royal Canin® French Bulldog Adult формулата допринесува во намалувањето на ферментацијата во намалување на ферментацијата во цревата која може да предизвика дигестивни болести, надуеност и лоша миризба на столицата.

Ориз, пченица, животински масти, дехидрирани свински протеини, растителни изолати од протеин *, дехидриран протеин од живина, хидролизиран животински протеин, каша од репка, минерали, рибино масло, масло од соја, фрукто-олиго-сахариди, хидролизирани ракови (извор на глукозамин), невен екстракт (извор на лутеин), хидролизирана 'рскавица (извор на хондроитин). * L.I.P .: протеин избран за многу висока сварливост.
Сурова пепел: 6%. Сурово влакна: 1,3%. Масти од сурова нафта: 18%. Влага: 0%. Протеини: 26%.
Витамин А: 30500 IU, Витамин Д3: 800 IU, Е1 (железо): 47 мг, Е2 (јод): 4,7 мг, Е4 (бакар): 15 мг, Е5 (манган): 61 мг, Е6 (цинк): 142 mg, E8 (Селен): 0,1 мг, Л-карнитин: 100 мг - Технолошки адитиви: Клиноптилолит од седиментно потекло: 10 g - Сензорни адитиви: екстракт од чај (извор на полифеноли): 150 мг - Конзерванси - антиоксиданти. 

Вашиот миленик треба постојано да има достапно свежа вода за пиење.

Feeding Guide

* Количините на хранење треба да се прилагодат за да одговараат на вашето милениче, врз основа на резултатот на неговата состојба на телото и други фактори. Ве молиме консултирајте се со вашиот ветеринар за понатамошни совети.

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?