Драги корисници, сите нарачки во промотивниот период се со бесплатна достава! За информации за производите кои не се моментално на залиха, може да не побарате на тел. 076/211-815.

Pet Land Skopje

Храна за кучиња Royal Canin® German Shepherd Puppy

Намената за кучиња од расата German Shepherd. Од 2 до 15 месеци старост.

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Royal Canin® Kitten (in gravy) мокра храна за мачиња
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin Instinctive (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Intense Beauty (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Hairball Care (in gravy) мокра храна за мачки
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Digest Sensitive (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Urinary Care in gravy мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Sterilised (in gravy) мокра храна за стерилизирани мачки
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Ultra Light (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден

ПОДДРШКА НА ИМУНИТETOT

Растењето е важен период во животот на вашето кучето: тоа е време на големи промени, откритија и нови сознанија. Во овој клучен период, имуниот систем на кученцето постепено се развива. GERMAN SHEPHERD PUPPY им помага на природните одбранбени системи на кученцето благодарение на *патентираниот збир на антиоксиданси вклучувајќи го и витаминот E. (*France, patent No EP1146870.)

Дигестивно здравје

Ексклузивна комбинација на хранливи состојки кои го поддржуваат дигестивното здравје (L.I.P.*) и промовира рамнотежа на цревната флора (FOS, MOS), на тој начин потпомага за квалитет на добра столица. Ја зема во предвид дигестивната осетливост на кученцата на Германскиот Овчар. *Протеин кој е избран заради неговата лесна сварливост.

Здравје на коските и зглобовите

GERMAN SHEPHERD PUPPY допринесува во поддршката на коските и зглобовите на кученцата на Германскиот Овчар благодарение на адаптираната содржина со калциум и фосфор. Оваа ексклузивна формула помага во одржувањето на идеалната тежина.

Dehydrated poultry protein, rice, vegetable protein isolate*, wheat flour, maize flour, animal fats, hydrolysed animal proteins, beet pulp, vegetable fibres, fish oil, minerals, soya oil, fructo-oligo-saccharides (0.34%), psyllium husks and seeds, hydrolysed yeast (source of manno-oligo-saccharides: 0.05%), hydrolysed crustaceans (source of glucosamine), yeasts extracts (source of betaglucans), marigold extract (source of lutein), hydrolysed cartilage (source of chondroitin). 
Crude ash: 7.3%. Crude fibre: 2.7%. Crude oil fats: 16%. Moisture: 0%. Protein: 30%.
Vitamin A: 30500 IU, Vitamin D3: 800 IU, Vitamine E: 620 mg - E1 (Iron): 38 mg, E2 (Iodine): 3.8 mg, E4 (Copper): 12 mg, E5 (Manganese): 49 mg, E6 (Zinc): 128 mg, E8 (Selenium): 0.08 mg - Technological additives: Clinoptilolite of sedimentary origin: 10 g - Sensory additives: Yucca extract: 125 mg - Preservatives - Antioxidants. * L.I.P.: protein selected for its very high digestibility.
Water should be available at all times.

Feeding Guide

* Feeding amounts should be adjusted to suit your individual pet, based on their body condition score and other factors. Please consult your vet for further advice.

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?