Драги корисници, сите нарачки во промотивниот период се со бесплатна достава! За информации за производите кои не се моментално на залиха, може да не побарате на тел. 076/211-815.

Pet Land Skopje

Храна за кучиња Royal Canin® Golden Retriever Adult

Наменета за кучиња од расата Golden Retriever. Од 15 месеци старост па нагоре.

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Royal Canin® Kitten (in gravy) мокра храна за мачиња
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin Instinctive (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Intense Beauty (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Hairball Care (in gravy) мокра храна за мачки
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Digest Sensitive (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Urinary Care in gravy мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Sterilised (in gravy) мокра храна за стерилизирани мачки
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Ultra Light (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден

Здрава кожа и крзно

GOLDEN RETRIEVER ADULT помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на кожата и здравјето на крзното (EPA & DHA). Збогатено со масло од лисничка.

Здраво срце

Оваа формула содржи специфични хранливи состојки кои даваат поддршка за добра срцева активност. Збогатена со таурин и EPA & DHA.

Идеална тежина

Благодарение на адаптираната калориска содржина, помага во одржување на идеалната тежина на Голден Ретриверот.

Dehydrated poultry protein, maize, rice, wheat, hydrolysed animal proteins, animal fats, vegetable protein isolate*, vegetable fibres, beet pulp, fish oil, soya oil, dehydrated tomato, minerals, fructo-oligo-saccharides, psyllium husks and seeds, hydrolysed crustaceans (source of glucosamine), borage oil (0,1%), marigold extract (source of lutein), hydrolysed cartilage (source of chondroitin). 
Crude ash: 6%. Crude fibre: 3.8%. Crude oil fats: 13%. Moisture: 0%. Protein: 25%.
Vitamin A: 32000 IU, Vitamin D3: 900 IU, E1 (Iron): 45 mg, E2 (Iodine): 4.5 mg, E4 (Copper): 14 mg, E5 (Manganese): 59 mg, E6 (Zinc): 138 mg, E8 (Selenium): 0.1 mg - Technological additives: Clinoptilolite of sedimentary origin: 10 g - Sensory additives: tea extract (source of polyphenols): 150 mg - Preservatives - Antioxidants. * L.I.P.: protein selected for its very high digestibility.

Water should be available at all times.

Feeding Guide

* Feeding amounts should be adjusted to suit your individual pet, based on their body condition score and other factors. Please consult your vet for further advice.

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?