Драги корисници, сите нарачки во промотивниот период се со бесплатна достава! За информации за производите кои не се моментално на залиха, може да не побарате на тел. 076/211-815.

Pet Land Skopje

Храна за кучиња Royal Canin® Labrador Retriever Adult

Наменета за раса Labrador Retriever од 16 месеци

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Royal Canin® Kitten (in gravy) мокра храна за мачиња
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin Instinctive (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Intense Beauty (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Hairball Care (in gravy) мокра храна за мачки
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Digest Sensitive (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Urinary Care in gravy мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Sterilised (in gravy) мокра храна за стерилизирани мачки
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Ultra Light (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден

Идеална тежина

Лабрадор Ретриверот е познат по неговата склоност на добивање на телесна тежина. Оваа формулата во одржување на идеална тежина на Лабрадор Ретриверот благодарение на адаптираната содржина на калории.

Здравје на коските и зглобовите

Оваа специјална формула помага во поддршка на здрави коски и зглобови и одржување на идеална тежина. Збогатена е со EPA & DHA.

Здрава кожа и крзно

LABRADOR RETRIEVER ADULT помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на кожата и здравјето на крзното (EPA & DHA). Збогатено со масло од лисничка.

Maize, rice, dehydrated beef and pork protein*, dehydrated poultry protein, hydrolysed animal proteins, animal fats, vegetable fibres, beet pulp, maize gluten, wheat, yeasts and parts thereof, fish oil, minerals, soya oil, psyllium husks and seeds, fructo-oligo-saccharides, hydrolysed crustaceans (source of glucosamine), borage oil (0.1%), marigold extract (source of lutein), hydrolysed cartilage (source of chondroitin).
Crude ash: 6.6%. Crude fibre: 4%. Crude oil fats: 13%. Moisture: 0%. Protein: 30%.
Vitamin A: 28500 IU, Vitamin D3: 800 IU, E1 (Iron): 54 mg, E2 (Iodine): 3.4 mg, E4 (Copper): 5 mg, E5 (Manganese): 38 mg, E6 (Zinc): 139 mg, E8 (Selenium): 0.16 mg - Technological additives: Clinoptilolite of sedimentary origin: 10 g - Sensory additives: tea extract (source of polyphenols): 150 mg - Preservatives - Antioxidants. * L.I.P.: protein selected for its very high digestibility

Water should be available at all times.

Feeding Guide

* Feeding amounts should be adjusted to suit your individual pet, based on their body condition score and other factors. Please consult your vet for further advice.

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?