Драги корисници, сите нарачки во промотивниот период се со бесплатна достава! За информации за производите кои не се моментално на залиха, може да не побарате на тел. 076/211-815.

Pet Land Skopje

Храна за кучиња Royal Canin® Labrador Retriever Puppy

Наменета за раса Labrador Retriever од 2 до 15 месеци

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Royal Canin® Kitten (in gravy) мокра храна за мачиња
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin Instinctive (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Intense Beauty (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Hairball Care (in gravy) мокра храна за мачки
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Digest Sensitive (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Urinary Care in gravy мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Sterilised (in gravy) мокра храна за стерилизирани мачки
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Ultra Light (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден

ПОДДРШКА НА ИМУНИТETOT

Растењето е важен период во животот на кучето: тоа е време на големи промени, откритија и нови сознанија. Во овој период, имуниот систем на кученцето постепено се развива. LABRADOR RETRIEVER PUPPY им помага на природните одбранбени системи на кученцето благодарение на *патентираниот збир на антиоксиданси вклучувајќи го и витаминот E. (*France, patent No EP1146870.)

ЗДРАВ РАСТ И ТЕЖИНА

Здравиот раст и телесна тежина допринесуваат за здрав раст и развој на коскената структура на кученцата Labrador Retriever puppy’s и промовира хармонично добивање на тежина благодарение на адаптираниот внес на енергија, протеини, калциум и фосфор.

ЗДРАВЈЕ НА ДИГЕСТИВНИОТ СИСТЕМ

Оваа храна претставува комбинација на хранливи состојки со протеинот со висок квалитет (L.I.P.*) и пребиотици (FOS) за поддршка на здравјето на дигестивниот систем и рамнотежа на цревната флора, која придонесува за квалитетот на столицата. *Протеин кој е избран заради неговата лесна сварливост.

Dehydrated poultry protein, maize, vegetable protein isolate*, rice, maize flour, animal fats, maize gluten, hydrolysed animal proteins, wheat flour, beet pulp, fish oil, minerals, vegetable fibres, soya oil, fructo-oligosaccharides (0.34%), psyllium husks and seeds, hydrolysed yeast (source of manno-oligo-saccharides), hydrolysed crustaceans (source of glucosamine), borage oil, yeasts extracts (source of betaglucans), marigold extract (source of lutein), hydrolysed cartilage (source of chondroitin). 
Crude ash: 6.9%. Crude fibre: 1.7%. Crude oil fats: 14%. Moisture: 0%. Protein: 33%.
Vitamin A: 26500 IU, Vitamin D3: 800 IU, Vitamin E: 490 mg - E1 (Iron): 56 mg, E2 (Iodine): 3.6 mg, E4 (Copper): 6 mg, E5 (Manganese): 41 mg, E6 (Zinc): 119 mg, E8 (Selenium): 0.17 mg - Technological additives: Clinoptilolite of sedimentary origin: 10 g - Sensory additives: Yucca extract: 125 mg - Preservatives - Antioxidants. * L.I.P.: protein selected for its very high digestibility.

Water should be available at all times.

Feeding Guide

* Feeding amounts should be adjusted to suit your individual pet, based on their body condition score and other factors. Please consult your vet for further advice.

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?