Драги корисници, сите нарачки во вкупен износ над 1.860 ден., се со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, додека нарачките со вкупен износ под 1.860 ден. СЕ НАПЛАЌА достава во износ од 99 ден.

Pet Land Skopje

Храна за кучиња Royal Canin® Maxi Adult

За големи раси на кучиња до 26 до 44 кг. Од 15 месци до 5 години старост.

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Mobility - Natural Snacks функционални грицки за подобра подвижност
200 гр.
+ 180 ден
Light - Natural Snacks - функционални грицки со лососово масло
200 гр.
+ 180 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња и мачки Dr.Vet - Multivet за зајакнување на имунитетот и отпорности од болести и инфекции
100 гр.
+ 599 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња и мачки Dr.Vet - Kalcivet за изградба на здрав коскен и мускулен систем, период на бременост и лактација
100 гр.
+ 599 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња и мачки Dr.Vet - Dermavet, против алергиски реакции на кожата, иритации поради присуство на паразити и воспаление на кожата
100 гр.
+ 699 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња Fortan - Cafortan
90 гр. (180 тбл.)
+ 699 ден

Royal Canin® Maxi Adult

ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ

Royal Canin® Maxi Adult помага да се постигне оптимално варење на храната благодарение нa посебната формула која во себе вклучува високо квалитетни протеини и балансирано снабдување со диететски влакна.

ЗАЈАКНУВАЊЕ ЗА КОСКИТЕ И ЗГЛОБОВИТЕ

Royal Canin® Maxi Adult им помага на големите раси на кучиња во поддршка на здрави коски и зглобови, кои најчесто страдаат од преголемата телесна тежина.

OMEGA 3: EPA - DHA

Royal Canin® Maxi Adult е збогатена формула со Оmega-3 масни киселни (EPA-DHA) кои помагаат за одржување на здрава кожа.

Дехидриран протеин од живина, пченка, пченкарно брашно, животински масти, пченица, ориз, хидролизирани животински протеини, глутен, пулпа од репка, минерали, рибино масло, масло од соја, квасец и нивни делови, хидролизирани ракови (извор на глукозамин), хидролизирана 'рскавица ( извор на хондроитин).
Сурова пепел: 6,6%. Сурово влакна: 1,2%. Масти од сурова нафта: 17%. Влага: 0%. Протеини: 26%
Витамин А: 16000 IU, Витамин Д3: 1000 IU, Е1 (железо): 35 мг, Е2 (јод): 3,5 мг, Е4 (бакар): 11 мг, Е5 (манган): 45 мг, Е6 (цинк): 129 mg, E8 (Селен): 0,05 мг - Технолошки адитиви: Клиноптилолит од седиментно потекло: 5 g - Конзерванси - антиоксиданти.

Вашиот миленик треба постојано да има достапно свежа вода за пиење.

Feeding Guide

* Количините на хранење треба да се прилагодат за да одговараат на вашето милениче, врз основа на резултатот на неговата состојба на телото и други фактори. Ве молиме консултирајте се со вашиот ветеринар за понатамошни совети.

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?