Драги корисници, сите нарачки во вкупен износ над 1.860 ден., се со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, додека нарачките со вкупен износ под 1.860 ден. СЕ НАПЛАЌА достава во износ од 99 ден.

Pet Land Skopje

Храна за кучиња Royal Canin® Medium Puppy (in gravy)

За средна големина на кучиња. тежина при полна возраст од 11 до 25 кг. од 2 до 12 месеци старост

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Mobility - Natural Snacks функционални грицки за подобра подвижност
200 гр.
+ 180 ден
Light - Natural Snacks - функционални грицки со лососово масло
200 гр.
+ 180 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња и мачки Dr.Vet - Multivet за зајакнување на имунитетот и отпорности од болести и инфекции
100 гр.
+ 599 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња и мачки Dr.Vet - Kalcivet за изградба на здрав коскен и мускулен систем, период на бременост и лактација
100 гр.
+ 599 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња и мачки Dr.Vet - Dermavet, против алергиски реакции на кожата, иритации поради присуство на паразити и воспаление на кожата
100 гр.
+ 699 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња Fortan - Cafortan
90 гр. (180 тбл.)
+ 699 ден
Royal Canin® Medium Puppy (in gravy)

Поддршка на имунолошкиот систем

Royal Canin® Medium Puppy (in gravy) содржи комплекс на антиоксиданти, вклучително и витамин Е, помага во поддршката на природната одбрана на кученцето.

Здравo варење
Royal Canin® Medium Puppy (in gravy) придонесува за здраво варење и правилна рамнотежа на цревната флора.

Висока содржина на енергија за краток период на раст
Royal Canin® Medium Puppy (in gravy) ги задоволува енергетските потреби на кутрињата со средна големина.
месо и деривати од животинско потекло, масла и масти, житни култури, екстракти од растителни протеини, растителни деривати, минерали, квасец, разни шеќери.
Сурови протеини: 8,3% - Сурови масла и масти: 6,0% - Сурова пепел: 1,9% - Сурово влакно: 1,2% - Влажност: 78,5%
Витамин Д3: 100 IU, , Витамин Е: 150,0 мг/кг., Е1 (железо): 6 мг, Е2 (јод): 0,35 мг, Е4 (бакар): 2,8 мг, Е5 (манган): 1. 9 мг, Е6 (цинк): 19 мг - Технолошки адитиви: Клиноптилолит од седиментно потекло: 2г.

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?