Драги корисници, сите нарачки во промотивниот период се со бесплатна достава! За информации за производите кои не се моментално на залиха, може да не побарате на тел. 076/211-815.

Pet Land Skopje

Храна за кучиња Royal Canin® Mini Puppy

За мали кучиња. Тежина при полна возраст до 10кг. Од 2 до 10 месеци старост.Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Royal Canin® Kitten (in gravy) мокра храна за мачиња
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin Instinctive (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Intense Beauty (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Hairball Care (in gravy) мокра храна за мачки
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Digest Sensitive (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Urinary Care in gravy мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Sterilised (in gravy) мокра храна за стерилизирани мачки
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Ultra Light (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден

ПОДДРШКА НА ИМУНТЕТОТ

Растењето е важен период во животот на кучето: тоа е време на големи промени, откритија и нови сознанија.  Во овој период, имуниот систем на кученцето постепено се развива. MINI PUPPY им помага на природните одбранбени системи на кученцето благодарение на *патентираниот збир на антиоксиданси вклучувајќи го и витаминот E. (*France, patent No EP1146870.)

ЗДРАВЈЕ НА ДИГЕСТИВНИОТ СИСТЕМ

Храната за кучиња MINI PUPPYпретставува комбинација на хранливи состојки со протеинот со висок квалитет (L.I.P.*) и пребиотици (FOS) за поддршка на здравјето на дигестивниот систем и рамнотежа на цревната флора, која придонесува за квалитетот на столицата. *Се работи за протеин кој е избран заради неговата лесна сварливост.

ЗАДОВОЛУВАЊЕ на енергетските потреби

Ги задоволува енергетските потреби на малите раси на кученца за време на периодот на растење и ги задоволува пребирливите вкусови.

Дехидриран протеин од живина, ориз, масни животински изолати, растителни протеински изолати *, пченка, пулпа од цвекло, брашно од пченка, хидролизиран животински протеин, глутен, глутен, минерали, рибино масло, масло од соја, фрукто-олиго-сахариди (0,34%), хидролизирано квасец (извор на мано-олиго-сахариди), екстракти од квасец (извор на бетаглукани), екстракт од невен (извор на лутеин).
* L.I.P .: протеин избран за многу висока сварливост.

Сурова пепел: 7,7%. Сурово влакна: 1,4%. Масти од сурова нафта: 20%. Влага: 0%. Протеини: 31%.

 

Витамин А: 21500 IU, витамин Д3: 1000 IU, витамин Е: 510 мг, Е1 (железо): 38 мг, Е2 (јод): 3,8 мг, Е4 (бакар): 12 мг, Е5 (манган): 49 мг, Е6 (цинк): 126 мг, Е8 (селен): 0,06 мг - Технолошки адитиви: Клиноптилолит од седиментно потекло: 10 г - Сензорни адитиви: Екстракт Јука: 125 мг - Конзерванси - антиоксиданти.
Water should be available at all times.Feeding Guide
* Feeding amounts should be adjusted to suit your individual pet, based on their body condition score and other factors. Please consult your vet for further advice.

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?