Драги корисници, сите нарачки во промотивниот период се со бесплатна достава! За информации за производите кои не се моментално на залиха, може да не побарате на тел. 076/211-815.

Pet Land Skopje

Храна за кучиња Royal Canin® Mini Puppy (акција 2кг. вреќа сува храна и 2 пакувања по 85 гр. мокра храна)

За мали кучиња. Тежина при полна возраст до 10кг. Од 2 до 10 месеци старост.

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Royal Canin® Kitten (in gravy) мокра храна за мачиња
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin Instinctive (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Intense Beauty (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Hairball Care (in gravy) мокра храна за мачки
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Digest Sensitive (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Urinary Care in gravy мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Sterilised (in gravy) мокра храна за стерилизирани мачки
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден
Royal Canin® Ultra Light (in gravy) мокра храна
1,02 кг. (12 х 85гр.)
+ 790 ден

ПОДДРШКА НА ИМУНТЕТОТ

Растењето е важен период во животот на кучето: тоа е време на големи промени, откритија и нови сознанија.  Во овој период, имуниот систем на кученцето постепено се развива. MINI PUPPY им помага на природните одбранбени системи на кученцето благодарение на *патентираниот збир на антиоксиданси вклучувајќи го и витаминот E. (*France, patent No EP1146870.)

ЗДРАВЈЕ НА ДИГЕСТИВНИОТ СИСТЕМ

Храната за кучиња MINI PUPPYпретставува комбинација на хранливи состојки со протеинот со висок квалитет (L.I.P.*) и пребиотици (FOS) за поддршка на здравјето на дигестивниот систем и рамнотежа на цревната флора, која придонесува за квалитетот на столицата. *Се работи за протеин кој е избран заради неговата лесна сварливост.

ЗАДОВОЛУВАЊЕ на енергетските потреби

Ги задоволува енергетските потреби на малите раси на кученца за време на периодот на растење и ги задоволува пребирливите вкусови.

Состав на сува храна:
Дехидриран протеин од живина, ориз, масни животински изолати, растителни протеински изолати *, пченка, пулпа од цвекло, брашно од пченка, хидролизиран животински протеин, глутен, глутен, минерали, рибино масло, масло од соја, фрукто-олиго-сахариди (0,34%), хидролизирано квасец (извор на мано-олиго-сахариди), екстракти од квасец (извор на бетаглукани), екстракт од невен (извор на лутеин).
* L.I.P .: протеин избран за многу висока сварливост.

Состав на мокра храна:
месо и деривати од животинско потекло, житарки, деривати од растително потекло, масла и масти, минерали, квасци, разни шеќери.
Аналитички состав на сува храна:
Сурова пепел: 7,7%. Сурово влакна: 1,4%. Масти од сурова нафта: 20%. Влага: 0%. Протеини: 31%.
Аналитички состав на мокра храна:
Суров протеин: 8,0% - Сурови масла и масти: 6,0% - Сурова пепел: 2,0% - Сурово влакно: 1,0% - Влажност: 79,0% - Витамин Е: 150,0 мг / кг.
Хранливи адитиви на сува храна:
Витамин А: 21500 IU, витамин Д3: 1000 IU, витамин Е: 510 мг, Е1 (железо): 38 мг, Е2 (јод): 3,8 мг, Е4 (бакар): 12 мг, Е5 (манган): 49 мг, Е6 (цинк): 126 мг, Е8 (селен): 0,06 мг - Технолошки адитиви: Клиноптилолит од седиментно потекло: 10 г - Сензорни адитиви: Екстракт Јука: 125 мг - Конзерванси - антиоксиданти.
Хранливи адитиви на мокра храна:
Витамин Д3: 140 IU, Е1 (железо): 5 мг, Е2 (јод): 0,3 мг, Е4 (бакар): 2,4 мг, Е5 (манган): 1, 6 мг, Е6 (цинк): 16 мг - Технолошки адитиви: Клиноптилолит од седиментно потекло: 2г.
Свежа вода треба да биде достапна во секој момент од денот.Feeding Guide
* Feeding amounts should be adjusted to suit your individual pet, based on their body condition score and other factors. Please consult your vet for further advice.
Препораки за хранење со сува храна:
Свежа вода треба да биде достапна во секој момент од денот.Feeding Guide
* Feeding amounts should be adjusted to suit your individual pet, based on their body condition score and other factors. Please consult your vet for further advice.

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?