Pet Land Skopje

Sam's Field Dental Care - природни награди / грицки за кучиња за дентална нега

Содржи голем процент на пилшеко месо, ориз и лососовo масло
Функционални полувлажни меки грицки за кучиња за намалување на забните наслаги и намалување на лошиот мирис во устата, како и за подобрување на кожа и крзно.

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Mobility - природни грицки за подобра подвижност
200 гр.
+ 249 ден
Dental Care - природни грицки за дентално здравје
200 гр.
+ 249 ден
Light - природни грицки со лососово масло
200 гр.
+ 215 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња Fortan - Cafortan 90гр. (180 тбл.)
90 гр. (180 тбл.)
+ 699 ден
Природни грицки без житарици - Говедско месо
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - месо од Мисирка
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - Месо од гуска
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - риба харинга
200 гр.
+ 215 ден
Функционални полувлажни меки грицки за кучиња за намалување на забните наслаги и намалување на лошиот мирис во устата, како и за подобрување на кожа и крзно.
Содржи голем процент на пилшеко месо, ориз и лососовo масло.
Како дополнителна храна одговараат за сите раси на кучиња.
ориз, пилешко месо, гликозен сируп, лососово масло, колаген, природни вкусови, сува клорела (5 000 mg/kg), суво каранфилче (600 mg/kg).

протеини 15%, содржина масти 8%, влага 17%, сурова пепел 3,0%, сурово влакно 1,5%

содиум хексаметофосфат 2000 mg.

Грицки за наградување со функционални состојки, не ги користете како комплетна храна. Треба да се следат препорачаните максимални количини прикажани во табелата за хранење.

Табела на исхрана

Тежина во кг.

> 10

10-15

20-25

25-30

30-35

35-40

40 <

Максимум прачиња на ден

> 10

10-15

15-20

20-25

25-35

35-45

45 <

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?