Pet Land Skopje

Храна за кучиња во конзерва SAM'S FIELD PUPPY - 60% пилешко и телешко месо со морков за кутриња

Комплетна храна со пилешко и телешко месо со морков
Наменета за кутриња и млади кучиња од сите раси до 1 година
Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Mobility - природни грицки за подобра подвижност
200 гр.
+ 249 ден
Dental Care - природни грицки за дентално здравје
200 гр.
+ 249 ден
Light - природни грицки со лососово масло
200 гр.
+ 215 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња Fortan - Cafortan 90гр. (180 тбл.)
90 гр. (180 тбл.)
+ 699 ден
Природни грицки без житарици - Говедско месо
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - месо од Мисирка
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - Месо од гуска
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - риба харинга
200 гр.
+ 215 ден
Sam's Field PUPPY e супер-премиум комплетен оброк за вашето куче.

Sam's Field PUPPY е влажна храна во конзерва која содржи 60% вистинско пилешко и телешко месо со морков и е наменаета за кутриња и млади кучиња од сите раси.

 
40% пилешко 20% телешко, 4% моркови, 2% брашно од грашок, 1% лигноцелулоза 0.5% лососово масло.
влажност 78 %, сиров протеин 9 %, сирови масти 6 %, сирова пепел 3 %, сирови влакна 0.5 %, калциум 0.2 %, фосфор 0.3 %, натриум 0.25 %.
витамин D3 (E671) 250 I.U., витамин E (3a700) 120 mg, цинк 15 mg, манган (E5) 4 mg, јод (3b201) 0.8 mg, бакар (E4) 5 mg, Железо (3b106) 12 mg

технолоски адитиви во еден кг.: смола од рогач (E 410) 5000 mg

1,030 kcal/kg
Се служи на собна температура. По отворање да се чува во фрижидер. Служењето зависи од расата на кучето, сезонските фактори и мора да биде поделено во два дневни оброци. Мора да биде обезбедена свежа вода.
 
ТЕЖИНА (КГ) 1-5 6-10 11-25
НА ДЕН (Г) 200-300 400-500 600-900

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?