Pet Land Skopje

Sam's Field Light - природни награди / грицки за кучиња за подобра дигестија и поубаво крзно

Содржи голем процент на пилшеко месо, ориз и лососовo масло
Функционални полувлажни меки грицки за кучиња со намалена процент на масти, за стимулација на дигестивен систем и за подобрување на кожа и крзно

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Mobility - природни грицки за подобра подвижност
200 гр.
+ 249 ден
Dental Care - природни грицки за дентално здравје
200 гр.
+ 249 ден
Light - природни грицки со лососово масло
200 гр.
+ 215 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња Fortan - Cafortan 90гр. (180 тбл.)
90 гр. (180 тбл.)
+ 699 ден
Природни грицки без житарици - Говедско месо
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - месо од Мисирка
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - Месо од гуска
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - риба харинга
200 гр.
+ 215 ден
Функционални полувлажни меки грицки за кучиња со намалена процент на масти, за стимулација на дигестивен систем. 
Содржи голем процент на пишеко месо, ориз и лососово масло за кожа и крзно.
Како дополнителна храна одговараат за сите раси на кучиња.

ориз, пилешко месо, гликозен сируп, лососово масло, колаген, сува репка, природни вкусови, исушени лушпи од псилиум и семки.

протеини 15%, содржина на масти 5,5%, влага 17%, сурова пепел 3,0%, сурово влакно 4,5%

Грицки за наградување со функционални состојки, не ги користете како комплетна храна. Треба да се следат препорачаните максимални количини прикажани во табелата за хранење.

Табела на исхрана

Тежина во кг.

> 10

10-15

20-25

25-30

30-35

35-40

40 <

Максимум прачиња на ден

> 10

10-15

15-20

20-25

25-35

35-45

45 <

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?