Драги корисници, сите нарачки во вкупен износ над 1.860 ден., се со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, додека нарачките со вкупен износ под 1.860 ден. СЕ НАПЛАЌА достава во износ од 99 ден.

Pet Land Skopje

Храна за мачки Royal Canin® Kitten (акција 2кг. вреќа сува храна и 2 пакувања по 85 гр. мокра храна)

Наменета за мачиња/млади мачки до 12 месеци старост

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Mobility - Natural Snacks функционални грицки за подобра подвижност
200 гр.
+ 180 ден
Light - Natural Snacks - функционални грицки со лососово масло
200 гр.
+ 180 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња и мачки Dr.Vet - Multivet за зајакнување на имунитетот и отпорности од болести и инфекции
100 гр.
+ 599 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња и мачки Dr.Vet - Kalcivet за изградба на здрав коскен и мускулен систем, период на бременост и лактација
100 гр.
+ 599 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња и мачки Dr.Vet - Dermavet, против алергиски реакции на кожата, иритации поради присуство на паразити и воспаление на кожата
100 гр.
+ 699 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња Fortan - Cafortan
90 гр. (180 тбл.)
+ 699 ден

За сува храна:
ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ

Растењето е суштинска фаза во животот на мачето: тоа е време на големи промени, откритија и нови средби. Во текот на овој клучен период, имунолошкиот систем на мачето се развива постепено. KITTEN помага во природната одбрана во првите две години од животот на мачето, особено благодарение на патентираниот * комплекс на антиоксиданси вклучувајќи витамин Е * Франција, патент бр. EP1146870

ЗДРАВ ДИГЕСТИВЕН СИСТЕМ
Подобрена дигестивна толеранција благодарение на високо сварливиот протеин (L.I.P. *) и пребиотици (вклучувајќи и FOS). * Протеини избрани за многу висока сварливост

ЗДРАВ РАСТ
Адаптирана содржина на протеини, витамини и минерали, вклучувајќи витамин Д и калциум. Висока енергетска содржина која одговара на овој интензивен период на раст.

Л.И.П. - Избрани висококвалитетни протеини со сварливост над 90% (Royal Canin).

За мокра храна:
Поддршка на имунолошкиот систем
Помага при поддршка на потребите на механизмите за природна одбрана преку балансирање на хранливи материи.
Лесна за џвакање
Мали парчиња во сос.
Инстинктивна предност
Хранливи состојки кои мачиња инстинктивно преферираат да ги јадат.

За сува храна:протеини од живина (сушени), ориз, растителни изолирани протеини *, животински масти, пченкарен оброк, животински протеини (хидролизирани), пченично јадење, пченкарен глутен, квасец и нивни делови, сушена пулпа, лињо целулоза, рибино масло, минерали, соја масло , фруктулоигосахариди (0,38%), псилиум (семиња и лушпи), хидролизат на квасец (извор на мананолигосахахариди), екстракт од квасец (бета глукан извор), невен брашно (извор на лутеин).
* L.I.P .: Избрани протеини со лесно сварливо био-квалитет.

За мокра храна:
месо и деривати од животинско потекло, житарки, екстракти од растителни протеини, минерали, деривати од растително потекло, масла и масти, квасци, шеќер
За сува храна:
Суров пепел: 7.7%. Сурови влакна: 2.3%. Масти и масла: 18%. Влажност: 0%. Протеини: 36%.

За мокра храна:
Суров протеин: 12% - Сурови масла и масти: 4% - Суров пепел: 1,8% - Сурово влакно: 0,9% - Влага: 78%.
За сува храна:
Витамин А (21.500 ИЕ / кг), Витамин Д3 (800 ИЕ / кг), Витамин Е (600 мг / кг), Е1 [железо] (32,3 мг / кг), Е2 [јод] (3,2 мг / кг), Е4 [бакар] (9,9 мг / кг), Е5 [манган] (42 мг / кг], Е6 [цинк] (116,5 мг / кг), Е8 [селен] (0,05 мг / кг) kg).

За мокра храна:
Витамин Д3: 175 ИЕ, Е1 (железо): 4 мг, Е2 (јод): 0,36 мг, Е4 (бакар): 2,8 мг, Е5 (манган): 1, 3 мг, Е6 (цинк): 13 мг.

остапност на свежа вода во секое време

Feeding Guide

* Количините на хранење треба да се прилагодат за да одговараат на Вашето поединечно милениче, врз основа на резултатот на нивната состојба и други фактори. Ве молиме консултирајте се со вашиот ветеринар за понатамошни совети.

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?