Драги корисници, сите нарачки во вкупен износ над 1.860 ден., се со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, додека нарачките со вкупен износ под 1.860 ден. СЕ НАПЛАЌА достава во износ од 99 ден.

Pet Land Skopje

Храна за мачки Royal Canin® Urinary Care in gravy (мокра храна)

Комплетна мокра храна за возрасни мачки (тенки парчиња во сос)

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Beaphar - отсранувач на флеки околу очите за куче/мачка
50 мл.
+ 365 ден
Beaphar - четка и паста за заби за куче (вкус џигер)
100 гр.
+ 440 ден
Beaphar Puppy trainer - тренинг за вршење нужда на одредено место
20 мл.
+ 475 ден
Beaphar - спреј за свеж здив за куче/мачка
150 мл.
+ 355 ден
Royal Canin® Urinary Care in gravy

Биланс на урината

Royal Canin® Urinary Care in gravy е формулирана да помогне во одржување на здрава рамнотежа на минералите во урината.

Одржување на идеална тежина
Royal Canin® Urinary Care in gravy храната помага да се одржи идеална тежина.

Инстинктивно реагираат на храната
Формулата на Royal Canin® Urinary Care in gravy е направена  да одговара на оптималниот профил на макро-нутриентите што мачките инстинктивно ги претпочитаат.
месо и деривати од животинско потекло, житарки, деривати од растително потекло, минерали, шеќери.
Суров протеин: 9,2% - Сурови масла и масти: 3% - Суров пепел: 1,4% - Сурово влакно: 0,9% - Влага: 82%.
Витамин Д3: 330 IU, Е1 (железо): 3 мг, Е2 (јод): 0,2 мг, Е4 (бакар): 2 мг, Е5 (манган): 0,9 мг , Е6 (цинк): 9 мг. 

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?