Pet Land Skopje

Храна за мачки Sam's Field cat pouch (2 различни вкуса пиле и/или риба) 24 паучи
Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Mobility - природни грицки за подобра подвижност
200 гр.
+ 249 ден
Dental Care - природни грицки за дентално здравје
200 гр.
+ 249 ден
Light - природни грицки со лососово масло
200 гр.
+ 215 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња Fortan - Cafortan 90гр. (180 тбл.)
90 гр. (180 тбл.)
+ 699 ден
Природни грицки без житарици - Говедско месо
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - месо од Мисирка
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - Месо од гуска
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - риба харинга
200 гр.
+ 215 ден
Понудата за мокра храна за мачки содржи:
1. 24 х Sam's field cat puch Chicken & Pumpkin (пилешко со тиква)
2. 24 х Sam's field cat puch White fish & Green peas (бела риба со зелен грaшок)
3. микс (12 х Sam's field cat puch Chicken & Pumpkin и 12 х Sam's field cat puch White fish & Green peas)
детални информации за производите може да прочитате кај поединечните Sam's Field производи.
детални информации за производите може да прочитате кај поединечните Sam's Field производи.
детални информации за производите може да прочитате кај поединечните Sam's Field производи.

детални информации за производите може да прочитате кај поединечните Sam's Field производи.

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?