Pet Land Skopje

Подлога за ладење за куче Nobby

полнење со гел, работи без вода или ладење
Лесно регулирање на телесната температура во топлите денови

Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Mobility - природни грицки за подобра подвижност
200 гр.
+ 249 ден
Dental Care - природни грицки за дентално здравје
200 гр.
+ 249 ден
Light - природни грицки со лососово масло
200 гр.
+ 215 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња Fortan - Cafortan 90гр. (180 тбл.)
90 гр. (180 тбл.)
+ 699 ден
Природни грицки без житарици - Говедско месо
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - месо од Мисирка
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - Месо од гуска
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - риба харинга
200 гр.
+ 215 ден
Подлога за ладење за куче Nobby
  • лесно регулирање на телесната температура во топлите денови
  • преку директен контакт, подлогата развива ефект на ладење
  • полнење со гел
  • работи без вода или ладење
  • се лади неколку часа
  • лесно чистење
  • со подлога од пена
  • димензии XS (40 x 30 cm), S (50 x 40 cm),M (65 x 50 cm), L (90 x 50 cm),XL (70х110см)
Подлогата за ладење Nobby се користи за лесно регулирање на телесната температура во топлите денови. Преку притисок, подлогата го развива ефектот на ладење со помош на полнењето со гел. Простирката се лади неколку часа и може повторно да се користи по кратка пауза. Работи без вода или ладење и лесно се чисти. Подлогата за ладење е обложена со пена и може да се користи на многу начини.

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?