Pet Land Skopje

Подлога за ладење за куче Trixie

работи без дополнително ладење, струја или вода
Eфект на ладење преку контакт со телото на кучето


Количина:

На залиха
Популарни дополнителни производи
Mobility - природни грицки за подобра подвижност
200 гр.
+ 249 ден
Dental Care - природни грицки за дентално здравје
200 гр.
+ 249 ден
Light - природни грицки со лососово масло
200 гр.
+ 215 ден
Витаминско минерален додаток во исхрана на кучиња Fortan - Cafortan 90гр. (180 тбл.)
90 гр. (180 тбл.)
+ 699 ден
Природни грицки без житарици - Говедско месо
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - месо од Мисирка
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - Месо од гуска
200 гр.
+ 269 ден
Природни грицки без житарици - риба харинга
200 гр.
+ 215 ден
Подлога за ладење за куче Trixie
  • чувство на пластика/најлон (полиестер),
  • поддржува терморегулација,
  • ефект на ладење преку контакт со телото,
  • работи без дополнително ладење, струја или вода,
  • се лади неколку часа,
  • подготвен повторно да се користи по краток прекин,
  • може да се користи и на пр. на кревети, во одгледувачници за кучиња или во автомобил,
  • за да го исчистите, едноставно избришете го,
  • во согласност со благосостојбата на животните,
Состојки на течноста за ладење: 96,8 % вода, 3,0 % карбоксиметилцелулоза натриум, 0,2 % конзерванси
Совет: Не користете на сонце. Не користете или чувајте на температура над 45 °C. Содржаниот гел може да се загрее премногу и да стане течен и како резултат да го изгуби ефектот на ладење.

Може да се формира влага на подлогата за ладење поради флуктации на температурата. Затоа, ви препорачуваме подлогата да не се превиткува или чува во оригиналниот картон, туку да се шири и да се исуши со крпа доколку е потребно.

Рок на траење зависи од складирањето и третманот на производот.

Нарачка

 

Достава

 

+389 76 211 815

Наш предлог

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?