Драги корисници, за производите кои моментално не се залиха, јавете се на нашиот телефон 076/211-815.

Pet Land Skopje

Куче

производи на промоција

слика од Храна за кучиња Royal Canin® Labrador Retriever Puppy на попуст залиха
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Labrador Retriever Adult на попуст залиха
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Golden Retriever Puppy на попуст залиха
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Golden Retriever Adult на попуст залиха
слика од Храна за кучиња Royal Canin® German Shepherd Puppy на попуст залиха
слика од Храна за кучиња Royal Canin® German Shepherd Adult на попуст залиха
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Bulldog Adult на попуст залиха
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Shih Tzu Adult на попуст залиха
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Cocker Adult на попуст залиха
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Poodle Adult на попуст залиха
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Medium Adult (in gravy) на попуст залиха
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Maxi Puppy (in gravy) на попуст залиха
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Maxi Adult (in gravy) на попуст залиха
слика од Пакет PETLAND XS/S за куче (поводник на извлекување, гумена топка и гумена коска) на попуст
Пакет PETLAND XS/S за куче (поводник на извлекување, гумена топка и гумена коска)
Пакет Petland XS/S за кучиња од мали и многу мали раси.
Пакетот PetLand XS содржи:
- Barry King XS поводник со механизам на извлекување (трака) должина 3м. /12кг.
- Flamingo топка изработена од тврда гума со големина 5cm,
- Flamingo коска изработена од тврда гума со големина 10см.
- Дрвена кутија за чување на производите

Пакетот PetLand S содржи:
- Barry King S поводник со механизам на извлекување (трака) должина 5м. /15кг..
- Flamingo топка изработена од тврда гума со големина 5cm,
- Flamingo коска изработена од тврда гума со големина 10см.
- Дрвена кутија за чување на производите
Пакување: Пакет PetLand XS (поводник XS со извлекување 3м. 12кг., гумена топка 5см., гумена коска 10см.)

911 1139 ден.
слика од Пакет PETLAND М за куче (поводник на извлекување, гумена дентална топка и гумена коска) на попуст
Пакет PETLAND М за куче (поводник на извлекување, гумена дентална топка и гумена коска)
Пакет PetLand M за кучиња од средни раси.
Пакетот PetLand М содржи:
- Barry King M поводник со механизам на извлекување (трака) должина 5м. /25кг..
- Barry King дентална топка изработена од тврда гума со големина 7,5cm,
- Flamingo коска изработена од тврда гума со големина 14см.
- Дрвена кутија за чување на производите
Пакување: Пакет PetLand М (поводник М со извлекување 5м, 25кг., гумена дентална топка 7,5см., гумена коска 14см.)

1479 1849 ден.
слика од Храна за кучиња Sam's Field Puppy со 70% пилешко месо, без пченичен глутен + Puppy храна во конзерва + чинија + дозерка на попуст
Храна за кучиња Sam's Field Puppy со 70% пилешко месо, без пченичен глутен + Puppy храна во конзерва + чинија + дозерка
Sam's Filed Puppy е супер премиум храна со 70% пилешко месо, овошје и зеленчук, без пченичен глутен. Наменета за кутриња и млади кучиња од сите раси од 2 месеци до 1 година возраст. 

БАЛАНСИРАН РАСТ
Sam's Filed Puppy е богата со пилешки протеини и масти за раст и развој на мускулната маса

ОПТИМАЛЕН ОДНОСНА Ca-P
Sam's Filed Puppy има оптимален однос на минерали (калциум и фосфор) за исправен развој на скелетот и забите. Збогатенa со Витамин D за подобра апсорпција на калциум и фосфор

ВИСОК ПРОЦЕНТ НА СВАРЛИВОСТ
Sam's Filed Puppy содржи свежо пилешко месо за добра сварливост на храната. Има висок процент на масти за да ги задоволат енергетските потреби. Содржи фрукто-олигосахариди и квасец кои стимулираат развој на добрите бактерии во дигестивниот тракт. Sam's Filed Puppy е богата со влакна кои стимулираат подобро работење на цревата

ЗДРАВО И СЈАЈНО КРЗНО
Sam's Filed Puppy содржи биотин и витамин В кои помагаат во раст на здраво влакно. Богата е со Омега3 и Омега6 масни киселини кои го подобруваат квалитетот на кожата и крзното. Збогатена со бакар кој го подобрува дејството на ензимите одговорни за бојата на влакното

ИМУНИТЕТ
Овошје и зеленчук за јакнење на имунитетот. Sam's Filed Puppy е збогатена со витамини А и Е кои ја зголемуваат отпорноста на организмот од болести и го јакнат имунитетот. Содржи бета-каротин како оксидант кој го зајканува природниот имунитет.Sam's Filed Puppy има оптимален однос на Омега3 и Омега6 масните киселини ги спречува воспалителните процеси и го јакне имунитетот.

Sam's Field PUPPY - 60% вистинско пилешко и телешко месо со морков за кутриња и млади кучиња
СУПЕР ПРЕМИУМ КОМПЛЕТЕН ОБРОК ЗА КУЧЕ
СОСТАВ: 40% пилешко 20% телешко, 4% моркови, 2% брашно од грашок, 1% лигноцелулоза 0.5% лососово масло.

Пакување: 0,8 кг. сува храна + 0,4 кг. мокра храна + чинија + дозерка

568 768 ден.
слика од Храна за кучиња Sam's Field Puppy со 70% пилешко месо, без пченичен глутен на попуст
Храна за кучиња Sam's Field Puppy со 70% пилешко месо, без пченичен глутен
Sam's Filed Puppy е супер премиум храна со 70% пилешко месо, овошје и зеленчук, без пченичен глутен. Наменета за кутриња и млади кучиња од сите раси од 2 месеци до 1 година возраст. 

БАЛАНСИРАН РАСТ
Sam's Filed Puppy е богата со пилешки протеини и масти за раст и развој на мускулната маса

ОПТИМАЛЕН ОДНОСНА Ca-P
Sam's Filed Puppy има оптимален однос на минерали (калциум и фосфор) за исправен развој на скелетот и забите. Збогатенa со Витамин D за подобра апсорпција на калциум и фосфор

ВИСОК ПРОЦЕНТ НА СВАРЛИВОСТ
Sam's Filed Puppy содржи свежо пилешко месо за добра сварливост на храната. Има висок процент на масти за да ги задоволат енергетските потреби. Содржи фрукто-олигосахариди и квасец кои стимулираат развој на добрите бактерии во дигестивниот тракт. Sam's Filed Puppy е богата со влакна кои стимулираат подобро работење на цревата

ЗДРАВО И СЈАЈНО КРЗНО
Sam's Filed Puppy содржи биотин и витамин В кои помагаат во раст на здраво влакно. Богата е со Омега3 и Омега6 масни киселини кои го подобруваат квалитетот на кожата и крзното. Збогатена со бакар кој го подобрува дејството на ензимите одговорни за бојата на влакното

ИМУНИТЕТ
Овошје и зеленчук за јакнење на имунитетот. Sam's Filed Puppy е збогатена со витамини А и Е кои ја зголемуваат отпорноста на организмот од болести и го јакнат имунитетот. Содржи бета-каротин како оксидант кој го зајканува природниот имунитет.Sam's Filed Puppy има оптимален однос на Омега3 и Омега6 масните киселини ги спречува воспалителните процеси и го јакне имунитетот

Пакување: 0,8 кг.

379 0 ден.
слика од Храна за кучиња Sam's Field Adult Mini со 65% пилешко месо, без пченичен глутен на попуст
Храна за кучиња Sam's Field Adult Mini со 65% пилешко месо, без пченичен глутен

Sam's Filed Adult Mini е супер премиум храна со 65% пилешко месо, овошје и зеленчук, без пченичен глутен. Наменета за возрасни кучиња до мали раси над 1 година возраст. 

СЈАЈНО КРЗНО
Sam's Filed Adult Mini има балансиран однос на Омега3 и Омега6 масни киселни за здрава кожа и крзно. Содржи биотин и витамин В кои помагаат во раст на здраво влакно.Збогатена со бакар кој го подобрува дејството на ензимите одговорни за бојата на влакното

ДЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ
Големината на гранулите и минералите во храната во Sam's Filed Adult Mini, ги намалуваат наслагите на забите.

ВИСОК ПРОЦЕНТ НА СВАРЛИВОСТ 
Sam's Filed Adult Mini содржи свежо пилешко месо за добра сварливост. Содржи фрукто-олигосахариди и квасец кои стимулираат развој на добрите бактерии во дигестивниот тракт. Богата со влакна кои стимулираат подобро работење на цревата.

ИМУНИТЕТ
Sam's Filed Adult Mini содржи овошје и зеленчук за јакнење на имунитетот. Збогатена со витамини А и Е кои ја зголемуваат отпорноста на организмот од болести и го јакнат имунитетот. Содржи бета-каротин како оксидант кој го зајканува природниот имунитет. Оптималниот однос на Омега3 и Омега6 масните киселини ги спречува воспалителните процеси и го јакне имунитетот.

Пакување: 2,5 кг.

899 0 ден.
слика од Храна за кучиња Sam's Field Adult Medium со 60% пилешко месо, без пченичен глутен на попуст
Храна за кучиња Sam's Field Adult Medium со 60% пилешко месо, без пченичен глутен

Sam's Filed Adult Medium е супер премиум храна со 60% пилешко месо, овошје и зеленчук, без пченичен глутен. Наменета за возрасни кучиња од средни раси над 1 година возраст. 

ЗДРАВА КОЖА И СЈАЈНО КРЗНО
Sam's Filed Adult Medium има балансиран однос на Омега3 и Омега6 масни киселни за здрава кожа и крзно. Содржи биотин и витамин В кои помагаат во раст на здраво влакно. Збогатена со бакар кој го подобрува дејството на ензимите одговорни за бојата на влакното.

ЗДРАВ МЕТАБОЛИЗАМ 
Sam's Filed Adult Medium содржи пре-биотици (маннан-олигосахариди и фрукто-олигосахариди) за здрав дигестивен систем

ГОЛЕМ ПРОЦЕНТ НА СВАРЛИВОСТ

Sam's Filed Adult Medium содржи свежо пилешко месо за добра сварливост. Содржи фрукто-олигосахариди и квасец кои стимулираат развој на добрите бактерии во дигестивниот тракт. Богата со влакна кои стимулираат подобро работење на цревата.

ИМУНИТЕТ
Sam's Filed Adult Medium содржи овошје и зеленчук за јакнење на имунитетот. Збогатена со витамини А и Е кои ја зголемуваат отпорноста на организмот од болести и го јакнат имунитетот. Содржи бета-каротин како оксидант кој го зајканува природниот имунитет. Sam's Filed Adult Medium има оптимален однос на Омега3 и Омега6 масните киселини, ги спречува воспалителните процеси и го јакне имунитетот.

Пакување: 2.5 кг.

899 0 ден.
слика од Храна за кучиња Sam's Field Adult Salmon со лосос, без пченичен глутен на попуст
Храна за кучиња Sam's Field Adult Salmon со лосос, без пченичен глутен

ХИПОАЛЕРГЕН ЛОСОС, ОВОШЈЕ & ЗЕЛЕНЧУК – СООДВЕТНО ЗА ХИПОАЛЕРГЕНА ДИЕТА ИЛИ ЗА КУЧИЊА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВО ОДНОС НА ХРАНАТА

Алергија на протеини и житарки, интолеранција на храна, проблеми со дигестивен систем, проблеми со кожа и крзно, раси со големи барања за нега на крзното (пр. шарпеј, далматинец, авганистански хрт, австралиски овчар, ихаса апсо, чау-чау), кучиња со бела боја (пр. вестајландски териер, бел швајцарски овчар, аргентинска дога).

ЗДРАВА КОЖА И СЈАЈНО КРЗНО

Sam's Field Adult Salmon има балансиран однос на Омега3 и Омега6 масни киселни за здрава кожа и крзно. Содржи биотин и витамин В кои помагаат во раст на здраво влакно. Збогатена со бакар кој го подобрува дејството на ензимите одговорни за бојата на влакното.

ХИПОАЛЕРГЕН ЛОСОС
Протеини од лосос за превенција од нетолеранција на храна. Sam's Field Adult Salmon е без глутен, содржи пченка како единствена житарица без глутен и ја намалува можноста од глутенска рекација. Фрукто-олигосахариди и квасец кои ја формираат правилно столицата.

ГОЛЕМ ПРОЦЕНТ НА СВАРЛИВОСТ
Месо од лосос за добра сварливост. Содржи фрукто-олигосахариди и квасец кои стимулираат развој на добрите бактерии во дигестивниот тракт. Богата со влакна кои стимулираат подобро работење на цревата

БОГАТА СО МИНЕРАЛИ И ВИТАМИНИ

Sam's Field Adult Salmon има оптимален однос на минерали (калциум и фосфор) за јакнење на скелетот и забите.Збогатен со Витамин D за подобра апсорпција на калциум и фосфор.

ИМУНИТЕТ
Sam's Field Adult Salmon содржи овошје и зеленчук за јакнење на имунитетот. Збогатена со витамини А и Е кои ја зголемуваат отпорноста на организмот од болести и го јакнат имунитетот. Содржи бета-каротин како оксидант кој го зајканува природниот имунитет. Оптималниот однос на Омега3 и Омега6 масните киселини ги спречува воспалителните процеси и го јакне имунитетот.

Пакување: 2,5 кг.

1099 0 ден.
слика од Храна за кучиња Sam's Field Lamb & Rice,  Light & Senior со јагнешко месо и ориз на попуст
Храна за кучиња Sam's Field Lamb & Rice, Light & Senior со јагнешко месо и ориз

ХИПОАЛЕРГЕНО ЈАГНЕШКО МЕСО

· Протеини од јагнешко месо за превенција од нетолеранција на храна

· Без пченица и пченичен глутен, и без пченка, содржи ориз и ја намалува можноста од несакани алергиски реакции

ГОЛЕМ ПРОЦЕНТ НА СВАРЛИВОСТ

· Месо од јагне за добра сварливост

· Содржи фрукто-олигосахариди и квасец кои стимулираат развој на добрите бактерии во дигестивниот тракт и го намалува ризикот од мека столица

· Богата со влакна кои стимулираат подобро работење на цревата

ИМУНИТЕТ

· Овошје и зеленчук за јакнење на имунитетот

· Збогатена со витамини А и Е кои ја зголемуваат отпорноста на организмот од болести и го јакнат имунитетот

НИСКОМАСЛЕНА ФОРМУЛА

· Нискомаслена формула за намалување на прекумерната тежина и одржување на оптималната тежина

БОГАТА СО МИНЕРАЛИ И ВИТАМИНИ

· Оптимален однос на минерали (калциум и фосфор) за јакнење на скелетот и забите

· Збогатен со Витамин D за подобра апсорпција на калциум и фосфор

Пакување: 2,5 кг.

999 0 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® X-Small Puppy на попуст
Храна за кучиња Royal Canin® X-Small Puppy
Royal Canin® X-Small Puppy

Поддршка на имунолошкиот систем

Растењето е клучна фаза во животот на вашето куче: тоа е време на големи промени, откритие и нови средби. Во овој многу важен период, имунолошкиот систем на вашето кученце постепено се развива. Royal Canin® X-Small Puppy храната помага во поддршката на природната одбрана на вашето кученце благодарение на патентираниот комплекс на антиоксиданти, вклучително и витамин Е. * Франција, патент бр. EP1146870

Висока енергетска вредност
Royal Canin® X-Small Puppy ги задоволува енергетските потреби на кутрињата од многу мали раси за време на периодот на растење, а формулата е прилагодена на дури и на повеќето пребирливи кутриња.

Здрава варење и здрава транзиција на дебелото црево
Балансираното внесување на растителни влакна (вклучително и трска) помага да се олесни минувањето на храната низ цревата и придонесува за квалитетот на столицата благодарение на неговиот високо сварлив протеин (L.I.P.).
Пакување: 1,5 кг.

1149 1275 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin X-Small Adult на попуст
Храна за кучиња Royal Canin X-Small Adult
Royal Canin X-Small Adult

Здрав дигестивен тракт

Кучињата од многу мали раси имаат тенденција да добијат запек. Балансираното внесување на растителни влакна (вклучително и трска) помага да се олесни минувањето на храната низ цревата и придонесува за квалитетот на столицата благодарение на неговиот високо сварлив протеин (L.I.P.).

Одржување на крзното
Royal Canin X-Small Adult формулата содржи хранливи материи кои помагаат во одржувањето на здрава кожа и крзното. Храната е збогатена со масни киселини ЕПА и ДХА.

Здравје на уринарниот систем
Royal Canin X-Small Adult помага во одржување на здравјето на уринарниот тракт на кучиња од многу мали раси.

Многу вкусни и многу мали гранули
Royal Canin X-Small Adult малите гранули се развиени за совршено вклопување на вилицата на многу мало возрасно куче до 4 килограми тежина. Нивната ексклузивна формула помага и во стимулирање на апетитот на пребирливите кучиња, што е честа појава кај кучињата од многу мали раси.
Пакување: 1,5 кг.

1059 1205 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Mini Puppy на попуст
Храна за кучиња Royal Canin® Mini Puppy

Royal Canin® Mini Puppy 

ПОДДРШКА НА ИМУНТЕТОТ

Растењето е важен период во животот на кучето: тоа е време на големи промени, откритија и нови сознанија.  Во овој период, имуниот систем на кученцето постепено се развива. Royal Canin® Mini Puppy  им помага на природните одбранбени системи на кученцето благодарение на *патентираниот збир на антиоксиданси вклучувајќи го и витаминот E. (*France, patent No EP1146870.)

ЗДРАВЈЕ НА ДИГЕСТИВНИОТ СИСТЕМ

Храната за кучиња Royal Canin® Mini Puppyпретставува комбинација на хранливи состојки со протеинот со висок квалитет (L.I.P.*) и пребиотици (FOS) за поддршка на здравјето на дигестивниот систем и рамнотежа на цревната флора, која придонесува за квалитетот на столицата. *Се работи за протеин кој е избран заради неговата лесна сварливост.

ЗАДОВОЛУВАЊЕ на енергетските потреби

Royal Canin® Mini Puppy ги задоволува енергетските потреби на малите раси на кученца за време на периодот на растење и ги задоволува пребирливите вкусови.

Пакување: 2 кг.

1349 1435 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Mini Adult на попуст
Храна за кучиња Royal Canin® Mini Adult

Royal Canin® Mini Adult

ПРИЛАГОДЕНА ЕНЕРГИЈА

Royal Canin® Mini Adult помага за одржување на идеална тежина кај малите раси на кучиња со тоа што идеално ги задоволува нивните големи енергетски потреби со користење на L-carnitine за забрзување на метаболизмот на мастите.

ПРИЛАГОДЕНА НА ВКУСОВИТЕ

Royal Canin® Mini Adult ги задоволува пребирливите вкусови на ситните малите раси на кучиња со прилагодување на составот на тој начин што се избираат соодветни зачини.

СОСТОЈБА НА КРЗНОТО

Оваа формула на Royal Canin® Mini Adult содржи хранливи состојки кои помагаат одржување на здрава кожа, а збогатена е со EPA-DHA.

Пакување: 2 кг.

1299 1380 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Yorkshire Terrier Puppy на попуст
Храна за кучиња Royal Canin® Yorkshire Terrier Puppy
Royal Canin® Yorkshire Terrier Puppy

Поддршка на имунолошкиот систем

Растот е клучна фаза во животот на вашето куче. Тоа е време на голема промена, откритие и нови средби. Во овој многу важен период, имунолошкиот систем на вашето кученце постепено се развива. Кученцето од расата Јоркшир Териер помага во поддршката на природната одбрана на вашето кученце благодарение на патентираниот комплекс на антиоксиданти, вклучително и витамин Е. * Франција, патент бр. EP1146870.

Здравје на крзното
Royal Canin® Yorkshire Terrier Puppy е  ексклузивна формула која помага во одржувањето на долгото крзно на Јоркширскиот териер. Збогатено е со омега-3 масни киселини (ЕПА и ДХА), масни киселини омега-6, масло за јадење и биотин.

Дигестивно здравје
Royal Canin® Yorkshire Terrier Puppy формулата помага да се поддржи здравјето на дигестивниот систем и го одржува балансот на цревната флора.

Ексклузивни гранули: здравје на забите
Royal Canin® Yorkshire Terrier Puppy формулата помага да се намалат наслагите на каменец на забите како резултат на хелатите на калциум.
Пакување: 1,5 кг.

1149 1230 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Yorkshire Terrier Adult на попуст
Храна за кучиња Royal Canin® Yorkshire Terrier Adult

Royal Canin® Yorkshire Terrier Adult

Поддршка за здраво стареење
Royal Canin® Yorkshire Terrier Adult формулата обезбедува избор на хранливи состојки и одржување на здравјето на зрелите кучиња.

Здравје на крзното
Royal Canin® Yorkshire Terrier Adult екскузивнтаа формула допринесува во одржување здравјето на долгото крзно на Јокширскиот териер. Збогатена со адаптирана содржина на Omega 3 масни киселини (EPA & DHA), Omega 6 масни киселини, масло од лисичинка и биотин.

Задоволува пребирливи вкусови
Royal Canin® Yorkshire Terrier Adult формулата ги задоволува пребирливите вкусови благодарение на комбинација на исклучителни вкусови.

Пакување: 1,5 кг.

1099 1230 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Pug Adult на попуст
Храна за кучиња Royal Canin® Pug Adult

Royal Canin® Pug Adult
Идеална тежина

Royal Canin® Pug Adult формулата помага во одржување на идеална тежина на кучето од расата Мопс.

Здрава кожа
Royal Canin® Pug Adult формулата помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на кожата (EPA & DHA).

Мускулен тон (маса)
Royal Canin® Pug Adult формулата помага во одржување на мускулниот тон на Мопсот.

Пакување: 1,5 кг.

1119 1250 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Bichon Frise Adult на попуст
Храна за кучиња Royal Canin® Bichon Frise Adult

Royal Canin® Bichon Frise Adult

Здравје на уринарниот тракт


Royal Canin® Bichon Frise Adult хранта е прилагодена за поддршка на здрав уринарен систем и го охрабрува вашето куче да пие поголеми количини вода. Ексклузивната форма на гранулите помага да се намали тартарот на забите благодарение на хелаторите на калциумот.

Здрава кожа и крзно
Royal Canin® Bichon Frise Adult формулата помага во поддршката на улогата на кожата „бариера“ (ексклузивен комплекс), го одржува здравјето на кожата (омега 3 масни киселини вклучувајќи EPA & DHA, витамин А) и го храни крзното. Збогатен со масло од бораж.

Идеална тежина
Royal Canin® Bichon Frise Adult формулата помага да се одржи идеалната тежина на Bichon Frize.

Пакување: 1,5 кг.

1129 1309 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Maltese Adult на попуст
Храна за кучиња Royal Canin® Maltese Adult

Royal Canin® Maltese Adult

Здравје на крзното

Оваа екскузивна формула допринесува во одржување здравјето на долгото крзно на Малтезерот (Малтешката пудла). Royal Canin® Maltese Adult е збогатена со адаптирана содржина на Omega 3 масни киселини (EPA & DHA), Omega 6 масни киселини, масло од лисичинка и биотин.

Намалување на столица и непријатни мириси
Royal Canin® Maltese Adult формулата помага да се намали миризбата и големината на столицата.

Задоволува пребирливи вкусови
Royal Canin® Maltese Adult формулата ги задоволува пребирливите вкусови благодарение на комбинација на исклучителни вкусови.

Пакување: 1,5 кг.

1119 1299 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Mini Puppy (in gravy) на попуст
Храна за кучиња Royal Canin® Mini Puppy (in gravy)
Royal Canin® Mini Puppy (in gravy)
Поддршка на имунолошкиот систем

Со комплекс на антиоксиданти, вклучително и витамин Е, помага во поддршката на природната одбрана на кученцето.

Здравo варење
Royal Canin® Mini Puppy (in gravy) придонесува за здраво варење и правилна рамнотежа на цревната флора.

Висока енергетска вредност
Royal Canin® Mini Puppy (in gravy) ги задоволува енергетските потреби на кутрињата на мали раси.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

989 1140 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Mini Adult (in gravy) на попуст
Храна за кучиња Royal Canin® Mini Adult (in gravy)
Royal Canin® Mini Adult (in gravy)

Висока сварливост

Royal Canin® Mini Adult (in gravy) придонесува за здраво варење и правилна рамнотежа на цревната флора.

Прилагодена енергетска вредност
Royal Canin® Mini Adult (in gravy) помага во одржување на идеална тежина на кучиња од раса.

Одржување на крзното
Royal Canin® Mini Adult (in gravy) формулата содржи хранливи материи кои помагаат во одржувањето на здрава кожа и крзно. Храната е збогатена со масни киселини ЕПА и ДХА.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

939 1105 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Medium Puppy (in gravy) на попуст
Храна за кучиња Royal Canin® Medium Puppy (in gravy)
Royal Canin® Medium Puppy (in gravy)

Поддршка на имунолошкиот систем

Royal Canin® Medium Puppy (in gravy) содржи комплекс на антиоксиданти, вклучително и витамин Е, помага во поддршката на природната одбрана на кученцето.

Здравo варење
Royal Canin® Medium Puppy (in gravy) придонесува за здраво варење и правилна рамнотежа на цревната флора.

Висока содржина на енергија за краток период на раст
Royal Canin® Medium Puppy (in gravy) ги задоволува енергетските потреби на кутрињата со средна големина.
Пакување: 1,4 кг. (10 х 140гр.)

1149 1270 ден.
слика од Храна за кучиња PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM PUPPY со OPTISTART® - богата со пиле на попуст
Храна за кучиња PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM PUPPY со OPTISTART® - богата со пиле

PURINA® PRO PLAN® DOG Medium Puppy со OPTISTART® со пилешко месо е комплетна храна за кутриња и млади кучиња од средни раси (тежина на возрасно до 25 кг.). и старост до 1 година, но исто така е добра и за бремени кучки и кучки доилки. Содржи храниливи материи кои им се потребни на младите за правилен раст и развој во здраво и среќно милениче.

PURINA® PRO PLAN® DOG Medium Puppy со OPTISTART®  го подржува развојот на силе и здрав имунитет кај младите кутриња, благодарение на колостримот - првото млеко на мајката кое е богато со анит-тела.

Големината на гранулите кај PURINA® PRO PLAN® DOG Medium Puppy со OPTISTART® се прилагодени на влиците за кутриња од средни раси.

Пакување: 12 кг.

3519 3908 ден.
слика од Храна за кучиња PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM PUPPY SENSITIVE SKIN со OPTIDERMA® - богата со лосос на попуст
Храна за кучиња PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM PUPPY SENSITIVE SKIN со OPTIDERMA® - богата со лосос

PURINA® PRO PLAN® DOG Medium Puppy Sensitive Skin со OPTIDERMA® богата со лосос е намената за кутриња и млади кучиња од средни раси (до 25 кг. при полна возраст) кои имаат чуствителна кожа и проблематично крзно. Исто така може да се користи и за бремени кучки и кучки доилки.
PURINA® PRO PLAN® DOG Medium Puppy Sensitive Skin со OPTIDERMA® формулата содржи OPTIDERMA® клинички докажана дека го подржува развојот на здрава кожа и природно и здраво сјајно крзно. Исто така има избалансирани хранливи материи кои го подржуваат правилниот раст и развој на коските, зголбовите и забите, како и градењето на здрав и јак имунитет.
Храната PURINA® PRO PLAN® DOG Medium Puppy Sensitive Skin со OPTIDERMA® е богата со месо од лосос како протеин (повеќе од 90% од проетинот доаѓа од месото од лосос), кој го намалува можните несакани рекации на кожата.

Пакување: 12 кг.

3519 3908 ден.
слика од Храна за кучиња PURINA® PRO PLAN® DOG LARGE ROBUST PUPPY со OPTISTART® - богата со пиле на попуст
Храна за кучиња PURINA® PRO PLAN® DOG LARGE ROBUST PUPPY со OPTISTART® - богата со пиле

PURINA® PRO PLAN® DOG LARGE ROBUST PUPPY со OPTISTART® - богата со пиле помага во одржувањето на здрави зглобови и долготрајно здравје кај младите кучиња од големи и гигнатски раси.
Храната PURINA® PRO PLAN® DOG LARGE ROBUST PUPPY со OPTISTART® содржи висококвалитетни парчиња пилешко месо и може да се користи за бремени кучки и кучки доилки.
Исто така,  храната PURINA® PRO PLAN® DOG LARGE ROBUST PUPPY со OPTISTART® содржи колострум, кој се наоѓа во мајчиното прво млеко и помага во изградбата на здрав имунолошки систем.

Пакување: 12 кг.

3519 3908 ден.
слика од Храна за кучиња PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM ADULT со OPTIBALANCE™ - богата со пиле на попуст
Храна за кучиња PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM ADULT со OPTIBALANCE™ - богата со пиле

PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM ADULT со OPTIBALANCE™ - богата со пиле е комплетна сува храна за кучиња дизајнирана за потребите на возрани кучиња со средна раса. Оваа сува храна за кучиња е богата со пилешко месо и е специјално формулирана за да ги задоволи сите негови потреби за исхрана како дел од здравиот начин на живот.

PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM ADULT со OPTIBALANCE™ е специјално формулирана за дентална заштита. Таа помага во одржувањето на здрави зглобови и р'скавица за нивниот активен животен стил, а исто така помага и да го задржат своето крзно убаво и сјајно.

PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM ADULT со OPTIBALANCE™ е направена со квалитетни парчиња пилешко и вклучува Витамин D и други клучни хранливи состојки, со цел да се обезбедат високи нутритивни перформасни и да помогнат во промовирањето на севкупното здравје на возрасните кучиња.

Пакување: 14 кг.

3399 3787 ден.
слика од Храна за кучиња PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM ADULT SENSITIVE SKIN со OPTIDERMA® - богата со лосос на попуст
Храна за кучиња PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM ADULT SENSITIVE SKIN со OPTIDERMA® - богата со лосос

PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM ADULT SENSITIVE SKIN со OPTIDERMA® - богата со лосос, е храна за возрасни кучиња од средна раса кои имаат чувствителна кожа.

PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM ADULT SENSITIVE SKIN со OPTIDERMA® помага во намалување на евентуалната непријатност на кожата поврзана со чувствителноста на храната, благодарение на избраниот извор на протеини (повеќе од 90% од лососот) и вклучување на хранливи материи како што се цинк, есенцијални масни киселини и витамини А, Е, Б.

PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM ADULT SENSITIVE SKIN со OPTIDERMA® за возрасни за кучиња помага во одржувањето на здрави зглобови и помага во одржувањето на вашето куче во одлична форма.

Пакување: 14 кг.

3749 4136 ден.
слика од Храна за кучиња PURINA® PRO PLAN® DOG LARGE ATHLETIC ADULT со OPTIBALANCETM - богата со пиле на попуст
Храна за кучиња PURINA® PRO PLAN® DOG LARGE ATHLETIC ADULT со OPTIBALANCETM - богата со пиле

За големи и гиганстски раси на возрасни кучињ, одберете PURINA® PRO PLAN® DOG LARGE ATHLETIC ADULT со OPTIBALANCE ™  - богата со пиле за да ги обезбедите нивните нутритивни потреби. OPTIBALANCE ™ е комбинација од специфични хранливи материи на кои одговараат на возраста и тежината на вашето куче, помагајќи му да остане среќно и здраво како дел од неговиот активен животен стил.

PURINA® PRO PLAN® DOG LARGE ATHLETIC ADULT со OPTIBALANCE ™ е направенa со квалитетни парчиња пилешко и вклучува Витамин D и други хранливи состојки, кои обезбедуваат високи нутритивни перформансиати и помогаат во одржувњето на севкупното здравје на возрасните кучиња

PURINA® PRO PLAN® DOG LARGE ATHLETIC ADULT со OPTIBALANCE ™  - богата со пиле, помага во одржувањето на здравите зглобови на вашето куче, помага во грижата за здравјето и поттикнува апсорпција на хранливи материи за да се осигура дека добиваат се што им требаат од нивната храна со секој оброк. Направени со висококвалитетни парчиња пилешко, оваа комплетна сува храна за кучиња содржи сè што на вашето куче му треба за да остане здраво.

Пакување: 14 кг.

3399 3787 ден.
слика од Храна за кучиња PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM LARGE  ADULT GRAINFREE SENSITIVE DIGESTION со OPTIDIGEST® - богата со мисирка на попуст
Храна за кучиња PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM LARGE ADULT GRAINFREE SENSITIVE DIGESTION со OPTIDIGEST® - богата со мисирка
PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM LARGE  ADULT GRAIN FREE SENSITIVE DIGESTION со OPTIDIGEST® e комплетна храна за возрасни кучиња од средна до голема раса. Специјално развиена за да ги задоволи потребите на кучињата со чувствително варење.
PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM LARGE  ADULT GRAIN FREE SENSITIVE DIGESTION со OPTIDIGEST® е 100% без жито: Касава го заменува житото, што го прави погодно за чувствителни кучиња со алергии на храна или нетолеранција

Формула за хранливи материи кај PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM LARGE  ADULT GRAIN FREE SENSITIVE DIGESTION со OPTIDIGEST®  е клинички докажано дека промовира здрава и избалансирана флора на цревата. Развиена од ветеринари и нутриционисти е иновативен рецепт заснован на најновите научни истражувања

PURINA® PRO PLAN® DOG MEDIUM LARGE  ADULT GRAIN FREE SENSITIVE DIGESTION со OPTIDIGEST® содржи пребиотици и бентонит: поттикнува рамнотежа на микрофлора во цревата и ја подобрува конзистентноста на столицата

Со 12% мисирка: високо сварлив и слаб извор на вредни животински протеини
Нежно варен: за зачувување на природниот вкус и вредните хранливи материи
Пакување: 12 кг.

3749 4137 ден.
слика од Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Adult Medium & Maxi на попуст
Храна за кучиња Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Adult Medium & Maxi
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Adult Medium & Maxi е комплетна храна за возрасни кучиња од средни и големи раси
Farmina N&D Low Ancestral Grain Chickеn & Pomegranate Adult Medium & Maxi е рецепт со пилешко месо, спелт, овес и калинка.
Пакување: 15 кг. (12 кг. + 3 кг.)

4499 5619 ден.
слика од Храна за кучиња Monge Extra small puppy & junior (богата со пилешко) на попуст
Храна за кучиња Monge Extra small puppy & junior (богата со пилешко)

Monge Extra small puppy & junior е комплетна храна за кутриња од многу мали раси (<2 kg).

Кај храната Monge Extra small puppy & junior, првата состојка е пилешкото, а формулата се карактеризира со висок процент на сварливост и е многу вкусна поради користење на свежо месо.

Рецептот е подобрен со XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Monge Extra small puppy & junior формулата исто така содржи глукозамин и хондроитин сулфат, како и избалансиран однос на калциум со фосфор за правилен раст на коските и зглобовите на кученцето.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

Пакување: 0,8 кг.

386 429 ден.
слика од Храна за кучиња Monge Extra small adult (богата со пилешко) на попуст
Храна за кучиња Monge Extra small adult (богата со пилешко)

Мonge Extra small adult е комплетна храна богата со пилешко, за возрасни кучиња од многу мали раси (<2 kg)..

Мonge Extra small adult како првата состојка е пилешкото месо, а рецептот се карактеризира со висок процент на сварливост и претставува многу вкусна храна пред се поради користење на свежо месо.

Рецептот е подобрен со следната генерација XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Мonge Extra small adult формулата исто така содржи глукозамин и хондроитин сулфат за поддршка на зглобовите и коските и има оптимален однос Омега-6 / Омега-3 за да помогне во одржување на сјајно крзно, благодарение на присуството на масло од лосос.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

Пакување: 0,8 кг.

359 399 ден.
слика од Храна за кучиња Monge Mini Puppy & Junior (богата со пилешко месо) на попуст
Храна за кучиња Monge Mini Puppy & Junior (богата со пилешко месо)

Monge Mini Puppy & Junior екомплетна храна богата со пилешко месо за кутриња и млади кучиња во фаза на раст од мини раси (<10 кг.).

Првата состојка во храната Мonge Mini Puppy & Junior е пилешко месо, а формулата се карактеризира со висок процент на сварливост и е многу вкусна поради употреба на свежо месо.

Рецептот е подобрен со следната генерација XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Monge Mini Puppy & Junior формулата исто така содржи глукозамин и хондроитин сулфат и избалансиран однос калциум / фосфор за подршка и развој на коските и зглобовите на кучето.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

Пакување: 3 кг.

1205 1339 ден.
слика од Храна за кучиња Monge Mini Puppy & Junior (со јагне и ориз) на попуст
Храна за кучиња Monge Mini Puppy & Junior (со јагне и ориз)

Monge Mini Puppy & Junior (јагне и ориз) е комплетна храна богата со јагнешко месо за кутриња и млади кучиња во фаза на раст од мини раси (<10 кг.).

Производот Monge Mini Puppy & Junior (јагне и ориз) содржи јагнешко месо и ориз и се карактеризира со висока сварливост и е многу вкусен поради употреба на свежо месо.

Рецептот е подобрен со следната генерација XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Monge Mini Puppy & Junior (јагне и ориз) монопротеин формулата исто така содржи глукозамин и хондроитин сулфат и избалансиран однос калциум / фосфор за подршка и развој на коските и зглобовите на кучето.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

Пакување: 2,5 кг.

1007 1119 ден.
слика од Храна за кучиња Monge Mini adult (богата со пилешко) на попуст
Храна за кучиња Monge Mini adult (богата со пилешко)

Мonge Мini adult е комплетна храна богата со пилешко, за возрасни кучиња од мали раси (<10 kg).

Во Мonge Mini adult храната како првата состојка е пилешкото месo, а рецептот се карактеризира со висок процент на сварливост и е многу вкусна храна пред се поради користење на свежо месо.

Рецептот е подобрен со следната генерација XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Мonge Mini adult формулата исто така содржи глукозамин и хондроитин сулфат за поддршка на зглобовите и коските и има оптимален однос Омега-6 / Омега-3 за да помогне во одржување на сјајно крзно, благодарение на присуството на масло од лосос.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

Пакување: 7,5 кг.

2069 2299 ден.
слика од Храна за кучиња Monge Mini adult (лосос и ориз) на попуст
Храна за кучиња Monge Mini adult (лосос и ориз)
Monge Mini adult salmon with rice (лосос и ориз) е суперпремиум монопротеинска храна за возрасни кучињаод мали раси.

Monge Mini adult salmon with rice (лосос и ориз) производот содржи лосос, а се карактеризира со неговата лесна сварливост и е многу вкусен поради употребата на свежа риба.

Рецептот на Monge Mini adult salmon with rice (лосос и ориз) ја содржи следната генерација XOS (ксилоолигосахариди) пребиотици за поддршка на цревната флора и фауна. Исто содржи и растителни состојки и екстракти, како што се корен од ехинацеа, оригано, лук, екстракт од артишок и спирулина, кои содржат антиоксиданси за неутрализирање на слободните радикали.

Големината на зрното е специјално направено за мали заби и вилици од малите раси.

Без додадени бои и вештачки конзерванси.
Пакување: 7,5 кг.

2240 2489 ден.
слика од Храна за кучиња Monge Medium Puppy Starter (богата со пилешко месо) на попуст
Храна за кучиња Monge Medium Puppy Starter (богата со пилешко месо)

Monge Medium Puppy Starter (богата со пилешко месо) е комплетна храна богата со пилешко месо и за бремени кучки и кучки доилки и кученца со средна големина за време на одвикнување од доење.

Првата состојка во Monge Medium Puppy Starter (богата со пилешко месо) е пилешкото месо, а формулата се карактеризира со висок процент на сварливост и е многу вкусна поради употребата на свежо пилешко месо.

Рецептот на Monge Medium Puppy Starter (богата со пилешко месо) е подобрен со следната генерација XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Формулата содржи глукозамин и хондроитин сулфат и избалансиран однос на калциум/фосфор за редовен раст на коските и зглобовите на кученцето.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

Пакување: 1,5 кг.

503 559 ден.
слика од Храна за кучиња Monge Medium Puppy & Junior (богата со пилешко месо) на попуст
Храна за кучиња Monge Medium Puppy & Junior (богата со пилешко месо)

Храна за кучиња Monge Medium Puppy & Junior (богата со пилешко месо) е комплетна супер премиум храна богата со пилешко, за кутриња и млади кучиња во фаза на раст, од средни раси (од 10 до 32 kg).

Првата состојка во храната Мonge Medium Puppy & Junior е пилешко месо, а формулата се карактеризира со висок процент на сварливост и е многу вкусна поради употреба на свежо месо.

Рецептот е подобрен со следната генерација XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Monge Mediumi Puppy & Junior (богата со пилешко месо) формулата исто така содржи глукозамин и хондроитин сулфат и избалансиран однос калциум / фосфор за подршка и развој на коските и зглобовите на кучето.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

Пакување: 12 кг.

3347 3719 ден.
слика од Храна за кучиња Monge Medium adult (богата со пилешко) на попуст
Храна за кучиња Monge Medium adult (богата со пилешко)

Monge Medium adult (богата со пилешко) е комплетна храна богата со пилешко, за возрасни кучиња од средни раси (од 10кг. до 32кг.).

Во Monge Medium adult (богата со пилешко) храната како првата состојка е пилешкото месo, а рецептот се карактеризира со висок процент на сварливост и претставува многу вкусна храна пред се поради користење на свежо месо.

Рецептот е подобрен со следната генерација XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Monge Medium adult (богата со пилешко) формулата исто така содржи глукозамин и хондроитин сулфат за поддршка на зглобовите и коските и има оптимален однос Омега-6 / Омега-3 за да помогне во одржување на сјајно крзно, благодарение на присуството на масло од лосос.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

Пакување: 12 кг.

2951 3279 ден.
слика од Храна за кучиња Monge Maxi Puppy & Junior (богата со пилешко месо) на попуст
Храна за кучиња Monge Maxi Puppy & Junior (богата со пилешко месо)

Храна за кучиња Monge Maxi Puppy & Junior (богата со пилешко месо) е комплетна супер премиум храна богата со пилешко, за кутриња и млади кучиња во фаза на раст, од големи раси (од 32кг. до 80кг.).

Првата состојка во храната Мonge Maxi Puppy & Junior е пилешко месо, а формулата се карактеризира со висок процент на сварливост и е многу вкусна поради употреба на свежо месо.

Рецептот е подобрен со следната генерација XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Monge Maxi Puppy & Junior (богата со пилешко месо) формулата исто така содржи глукозамин и хондроитин сулфат и избалансиран однос калциум / фосфор за подршка и развој на коските и зглобовите на кучето.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

Пакување: 12 кг.

3185 3539 ден.
слика од Храна за кучиња Monge Maxi adult (богата со пилешко) на попуст
Храна за кучиња Monge Maxi adult (богата со пилешко)

Monge Maxi adult (богата со пилешко) е комплетна храна богата со пилешко, за возрасни кучиња од големи раси (од 32кг. до 80кг.).

Во Monge Maxi adult храната како првата состојка е пилешкото месo, а рецептот се карактеризира со висок процент на сварливост и претставува многу вкусна храна пред се поради користење на свежо месо.

Рецептот е подобрен со следната генерација XOS (Ксило-олигосахариди), кои се пребиотици за поддршка на цревната флора.

Monge Maxi adult (богата со пилешко) формулата исто така содржи глукозамин и хондроитин сулфат за поддршка на зглобовите и коските и има оптимален однос Омега-6 / Омега-3 за да помогне во одржување на сјајно крзно, благодарение на присуството на масло од лосос.

Нема додадени бои и вештачки конзерванси.

Пакување: 12 кг.

2843 3159 ден.
слика од Sam's Field Pure Salmon oil - чисто масло од лосос на попуст залиха
Sam's Field Pure Salmon oil - чисто масло од лосос

Sam’s Field Pure Salmon oil е чисто природно и квалитетно масло од лосос од Северното Море.

- природен извор на омега-3 и омега-6 масни киселини,
- го подобрува метаболички процес,
- го намалува нивото на холестерол во крвта,
- го одржува сјајот на крзното,
- природен антиоксидант и
- го заштитува организмот од слободните радикали, причинители за многу болести.

Пакетот вклучува и пумпа за полесно дозирање.

Пакување: 150 ml.

619 650 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Labrador Retriever Puppy на попуст залиха
Храна за кучиња Royal Canin® Labrador Retriever Puppy

Royal Canin® Labrador Retriever Puppy

ПОДДРШКА НА ИМУНИТETOT

Растењето е важен период во животот на кучето: тоа е време на големи промени, откритија и нови сознанија. Во овој период, имуниот систем на кученцето постепено се развива. Royal Canin® Labrador Retriever Puppy им помага на природните одбранбени системи на кученцето благодарение на *патентираниот збир на антиоксиданси вклучувајќи го и витаминот E. (*France, patent No EP1146870.)

ЗДРАВ РАСТ И ТЕЖИНА

Royal Canin® Labrador Retriever Puppy допринесува за здрав раст и развој на коскената структура на кученцата Labrador Retriever puppy’s и промовира умерено зголемување на тежината, благодарение на адаптираниот внес на енергија, протеини, калциум и фосфор.

ЗДРАВЈЕ НА ДИГЕСТИВНИОТ СИСТЕМ

Royal Canin® Labrador Retriever Puppy претставува комбинација на хранливи состојки со протеинот со висок квалитет (L.I.P.*) и пребиотици (FOS) за поддршка на здравјето на дигестивниот систем и рамнотежа на цревната флора, која придонесува за квалитетот на столицата. *Протеин кој е избран заради неговата лесна сварливост.

Пакување: 12 кг.

4955 5159 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Labrador Retriever Adult на попуст залиха
Храна за кучиња Royal Canin® Labrador Retriever Adult

Royal Canin® Labrador Retriever Adult

Идеална тежина

Расата Labrador Retriever е познат по неговата склоност на добивање на телесна тежина. Royal Canin® Labrador Retriever Adult формулата помага во одржување на идеална тежина на расата Labrador Retriever благодарение на адаптираната содржина на калории.

Здравје на коските и зглобовите

Royal Canin® Labrador Retriever Adult е специјална формула која помага во поддршка на здрави коски и зглобови и одржување на идеална тежина. Збогатена е со EPA & DHA.

Здрава кожа и крзно

Royal Canin® Labrador Retriever Adult помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на кожата и здравјето на крзното (EPA & DHA). Збогатено со масло од лисничка.

Пакување: 12 кг.

4549 4725 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Golden Retriever Puppy на попуст залиха
Храна за кучиња Royal Canin® Golden Retriever Puppy

Royal Canin® Golden Retriever Puppy

Поддршка на имунолошкиот систем

Растот е основна фаза во животот на вашето куче: тоа е време на големи промени, откритија и нови средби. Во овој клучен период, имунитетот на кученцето се развива постепено. Royal Canin® Golden Retriever Puppy  храната помага во поддршката на природната одбрана на вашето кученце благодарение на патентираниот * комплекс на антиоксиданти, вклучувајќи витамин Е. * Франција, патент бр. EP1146870.

Здрава кожа и крзно

Royal Canin® Golden Retriever Puppy храната помага да се поддржи улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и да се одржи здравјето на кожата и крзното (EPA & DHA). Збогатена со масло од бораж.

Здравје на варењето на храната
Royal Canin® Golden Retriever Puppy храната има комбинација на хранливи материи со високо квалитетни протеини (L.I.P. *) и пребиотици (FOS) за поддршка на дигестивното здравје и рамнотежа на цревната флора, што придонесува за добар квалитет на столицата.
* L.I.P.: Протеин избран за многу висока сварливост.
Пакување: 12 кг.

4959 5139 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Golden Retriever Adult на попуст залиха
Храна за кучиња Royal Canin® Golden Retriever Adult

Royal Canin® Golden Retriever Adult

Здрава кожа и крзно

Royal Canin® Golden Retriever Adult помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на кожата и здравјето на крзното (EPA & DHA). Збогатено со масло од лисничка.

Здраво срце

Royal Canin® Golden Retriever Adult формулата содржи специфични хранливи состојки кои даваат поддршка за добра срцева активност. Збогатена со таурин и EPA & DHA.

Идеална тежина

Благодарение на адаптираната калориска содржина Royal Canin® Golden Retriever Adult храната, помага во одржување на идеалната тежина на Голден Ретриверот.

Пакување: 12 кг.

4569 4669 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® German Shepherd Puppy на попуст залиха
Храна за кучиња Royal Canin® German Shepherd Puppy

Royal Canin® German Shepherd Puppy
ПОДДРШКА НА ИМУНИТETOT

Растењето е важен период во животот на вашето кучето: тоа е време на големи промени, откритија и нови сознанија. Во овој клучен период, имуниот систем на кученцето постепено се развива. Royal Canin® German Shepherd Puppy им помага на природните одбранбени системи на кученцето благодарение на *патентираниот збир на антиоксиданси вклучувајќи го и витаминот E. (*France, patent No EP1146870.)

Дигестивно здравје

Ексклузивна комбинација на хранливи состојки кои го поддржуваат дигестивното здравје (L.I.P.*) и промовира рамнотежа на цревната флора (FOS, MOS), на тој начин потпомага за квалитет на добра столица. Ја зема во предвид дигестивната осетливост на кученцата на Германскиот Овчар.
*Протеин кој е избран заради неговата лесна сварливост.

Здравје на коските и зглобовите

Royal Canin® German Shepherd Puppy допринесува во поддршката на коските и зглобовите на кученцата на Германскиот Овчар благодарение на адаптираната содржина со калциум и фосфор. Оваа ексклузивна формула помага во одржувањето на идеалната тежина.

Пакување: 12 кг.

4630 4859 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® German Shepherd Adult на попуст залиха
Храна за кучиња Royal Canin® German Shepherd Adult

Royal Canin® German Shepherd Adult
Дигестивно здравје

Royal Canin® German Shepherd Adult придонесува за поддршка на дигестивното здравје земајќи ја во предвид големата осетливост на Германскиот Овчар при варење на храната, благодарение на лесно сварливите L.I.P.* протеини и изборот на специфични хранливи влакна кои ја ограничуваат ферментацијата во цревата придонесувајќи за  рамнотежа на цревната флора. *Се работи за протеин кој е избран заради неговата лесна сварливост.

Здрава кожа и крзно

Royal Canin® German Shepherd Adult формулата помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на кожата и здравјето на крзното (EPA & DHA).

Здравје на коските и зглобовите

Royal Canin® German Shepherd Adult формулата помага во поддршката на здрави коски и зглобови и одржување на идеална тежина. Збогатена со EPA & DHA.

Пакување: 11 кг.

4045 4535 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Bulldog Adult на попуст залиха
Храна за кучиња Royal Canin® Bulldog Adult

Royal Canin® Bulldog Adult
Намалување на миризба

Royal Canin® Bulldog Adult формулата допринесува во намалувањето на ферметацијата во цревата која може да предизвика дигестивни болести, надуеност и лоша миризба на столицата.

Здрава кожа

Royal Canin® Bulldog Adul храната помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на здравјето на кожата и крзното (EPA & DHA).

Здравје на коските и зглобовите

Royal Canin® Bulldog Adul е специјална формула која помага во поддршка на здрави коски и зглобови и одржување на идеална тежина. Збогатена е со EPA & DHA.

Пакување: 12 кг.

4260 5159 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Shih Tzu Adult на попуст залиха
Храна за кучиња Royal Canin® Shih Tzu Adult
Royal Canin® Shih Tzu Adult

Здрава кожа

Royal Canin® Shih Tzu Adult храната за кучиња за возрасни Shih Tzu помага во одржување на заштитната улога на кожата, го одржува здравјето на кожата (благодарение на масните киселини ЕПА и ДХА и витамин А) и го храни крзното. Таа е збогатена со масло од рибизла.

Здравје на забите
Royal Canin® Shih Tzu Adult формулата помага да се намалат наслагите на каменец на забите како резултат на хелатите на калциум.

Мала количина на столица (измет) и намален непријатен мирис
Royal Canin® Shih Tzu Adult формулата помага да се намали волуменот на мирисот на столицата (изметот).

Ексклузивни гранули: Специјална брахиоцефална вилица
Гранулите за возрасно куче од „Ши Цу“ расите се исклучиво дизајнирани за да го олеснат земањето на храна и да го поттикнат џвакањето.
Пакување: 1,5 кг.

1099 1295 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Cocker Adult на попуст залиха
Храна за кучиња Royal Canin® Cocker Adult

Royal Canin® Cocker Adult

Здрава кожа и крзно
Royal Canin® Cocker Adult
помага во поддршката на улогата на кожата како „бариера“ (ексклузивен комплекс) и одржување на здравјето на кожата (EPA & DHA и витамин А) и негување на крзното. Збогатено со масло од лисничка.

Идеална тежина
Royal Canin® Cocker Adult формулата помага во одржување на идеалната тежина на Кокер Шпаниелот.

Здраво срце
Royal Canin® Cocker Adult формулата допринесува кон одржување на здравјето на срцевиот мускул.

Пакување: 3 кг.

1710 1800 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Poodle Adult на попуст залиха
Храна за кучиња Royal Canin® Poodle Adult
Royal Canin® Poodle Adult
Здравје на крзното


Royal Canin® Poodle Adult формулата содржи хранливи материи кои помагаат да се одржи здравото кадраво крзно  на пудлицата. Храната е збогатена со омега-3 масни киселини (ЕПА и ДХА) и масло за јадење. Прилагодената содржина на протеини помага во поддршка на постојан раст на крзното.

Здравје на забите
Оваа формула помага да се намалат наслагите на каменец на забите поради хелатори на калциум.

Мускулен тонус
Royal Canin® Poodle Adul формулата помага во одржување на тонусот на мускулите на пудлица.

Ексклузивни гранули
Гранулите се специјално крерани, со големина, форма и текстура прилагодени на пудлицата.
Пакување: 1,5 кг.

1035 1242 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Medium Adult (in gravy) на попуст залиха
Храна за кучиња Royal Canin® Medium Adult (in gravy)
Royal Canin® Medium Adult (in gravy)

Висока сварливост

Royal Canin® Medium Adult (in gravy) придонесува за здраво варење и правилна рамнотежа на цревната флора.

Природен имунитет
Royal Canin® Medium Adult (in gravy) придонесува за зајакнување на природната одбрана благодарение на антиоксидантниот комплекс и пребиотиците.

Омега-3 масни киселини: EPA и DHA
Royal Canin® Medium Adult (in gravy) формулата е збогатена со омега-3 масни киселини (EPA и DHA) за да помогне во одржувањето на здрава кожа.
Пакување: 1,4 кг. (10 х 140гр.)

1089 1225 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Maxi Puppy (in gravy) на попуст залиха
Храна за кучиња Royal Canin® Maxi Puppy (in gravy)
Royal Canin® Maxi Puppy (in gravy)

Поддршка на имунолошкиот систем

Royal Canin® Maxi Puppy (in gravy) содржи комплекс на антиоксиданти, вклучително и витамин Е, помага во поддршката на природната одбрана на кученцето.

Здравo варење
Royal Canin® Maxi Puppy (in gravy) придонесува за здраво варење и правилна рамнотежа на цревната флора.

Умерена енергија за долг период на раст
Royal Canin® Maxi Puppy (in gravy) ги задоволува потребите на кутрињата од големи раси.
Пакување: 1,4кг. (10 х 140гр.)

1069 1215 ден.
слика од Храна за кучиња Royal Canin® Maxi Adult (in gravy) на попуст залиха
Храна за кучиња Royal Canin® Maxi Adult (in gravy)
Royal Canin® Maxi Adult (in gravy)
Висока сварливост

Royal Canin® Maxi Adult (in gravy) помага при поддршка на оптимална сварливост.

Поддршка на коските и зглобовите
Royal Canin® Maxi Adult (in gravy) помага да ги подржи натоварените коски и зглобовите на големи кучиња.

Омега-3 масни киселини: EPA и DHA
Royal Canin® Maxi Adult (in gravy) формулата е збогатена со омега-3 масни киселини (EPA и DHA) за да помогне во одржувањето на здрава кожа.
Пакување: 1,4 кг. (10 х 140гр.)

1029 1175 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?