Драги корисници, сите нарачки во вкупен износ над 1.860 ден., се со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, додека нарачките со вкупен износ под 1.860 ден. СЕ НАПЛАЌА достава во износ од 99 ден.

Pet Land Skopje

Мачка

производи на промоција

слика од Храна за мачки Royal Canin® British Shorthair Kitten на попуст залиха
слика од Храна за мачки Royal Canin® Persian Kitten на попуст залиха
слика од Храна за мачки Royal Canin® Kitten (акција 2кг. вреќа сува храна  и 2 пакувања по 85 гр. мокра храна) на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Kitten (акција 2кг. вреќа сува храна и 2 пакувања по 85 гр. мокра храна)

За сува храна:
ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ

Растењето е суштинска фаза во животот на мачето: тоа е време на големи промени, откритија и нови средби. Во текот на овој клучен период, имунолошкиот систем на мачето се развива постепено. KITTEN помага во природната одбрана во првите две години од животот на мачето, особено благодарение на патентираниот * комплекс на антиоксиданси вклучувајќи витамин Е * Франција, патент бр. EP1146870

ЗДРАВ ДИГЕСТИВЕН СИСТЕМ
Подобрена дигестивна толеранција благодарение на високо сварливиот протеин (L.I.P. *) и пребиотици (вклучувајќи и FOS). * Протеини избрани за многу висока сварливост

ЗДРАВ РАСТ
Адаптирана содржина на протеини, витамини и минерали, вклучувајќи витамин Д и калциум. Висока енергетска содржина која одговара на овој интензивен период на раст.

Л.И.П. - Избрани висококвалитетни протеини со сварливост над 90% (Royal Canin).

За мокра храна:
Поддршка на имунолошкиот систем
Помага при поддршка на потребите на механизмите за природна одбрана преку балансирање на хранливи материи.
Лесна за џвакање
Мали парчиња во сос.
Инстинктивна предност
Хранливи состојки кои мачиња инстинктивно преферираат да ги јадат.

Пакување: 2кг. сува храна + 2х85гр. мокра храна

1280 1450 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Mother & Babycat на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Mother & Babycat
Помеѓу 4-та и 12-та недела по раѓањето, природниот имунитет стекнат од мајчиниот колострум се намалува постепено. Royal Canin® Mother & Babycat помага во поддршката на природната одбрана на мачињата до 1 година, особено благодарение на патентираниот* комплекс на антиоксиданти, вклучувајќи витамин Е.
* Франција, патент бр. EP1146870

Прилагодена гранула што лесно може да се рехидрира за да го олесни преминот од млеко во цврста храна.

Подобрена толеранција на варењето на храната благодарение на високо сварливиот протеин (L.I.P. *) и пребиотиците (вклучително и FOS).
* Протеин избран за неговата многу голема сварливост
Пакување: 0,8 кг. (2 х 0,4 кг.)

710 811 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Kitten на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Kitten

ПОДДРШКА НА ИМУНИТЕТОТ
Растењето е суштинска фаза во животот на мачето: тоа е време на големи промени, откритија и нови средби. Во текот на овој клучен период, имунолошкиот систем на мачето се развива постепено. KITTEN помага во природната одбрана во првите две години од животот на мачето, особено благодарение на патентираниот * комплекс на антиоксиданси вклучувајќи витамин Е * Франција, патент бр. EP1146870

ЗДРАВ ДИГЕСТИВЕН СИСТЕМ
Подобрена дигестивна толеранција благодарение на високо сварливиот протеин (L.I.P. *) и пребиотици (вклучувајќи и FOS). * Протеини избрани за многу висока сварливост

ЗДРАВ РАСТ
Адаптирана содржина на протеини, витамини и минерали, вклучувајќи витамин Д и калциум. Висока енергетска содржина која одговара на овој интензивен период на раст.

Л.И.П. - Избрани висококвалитетни протеини со сварливост над 90% (Royal Canin).

Пакување: 0,8 кг. (2 х 0,4 кг.)

680 720 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Exigent Savour на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Exigent Savour
Два типа гранули за поголемо уживање
Некои пребирливи мачки најмногу ги привлекуваат различностите и претпочитаат храна со различни вкусови. Exigent Savour содржи два вида гранули со различна форма, состав и текстура кои се надополнуваат едни со други, а со тоа се задоволуваат природните потреби на пребирливите мачки.

Оптимална телесна тежина
Exigent Savour има прилагодено ниво на енергија за да се помогне во одржувањето на идеалната телесна тежина на пребирливите мачки.

Адаптирана за пребирливи мачки
Секоја мачка има природни инстикти при избор на храна врз која влијае: аромата, разновидноста на вкусовит и содржина на протеини. Затоа Royal Canin разви три различни формули кои ги задоволуваат дури и најпребирливите мачки.

Здравје на уринарниот систем
Exigent Savour е формулирана да помогне во одржување на здравјето на уринарниот тракт на возрасната мачка.
Пакување: 0,8 кг. (2 х 0,4 кг.)

770 890 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Hair & Skin Care на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Hair & Skin Care
Лош квалитет на крзното?
Крзното на вашата мачка е во лоша форма? Клетките на кожата постојано се обновуваат и им се потребни хранливи материи. Некои мачки имаат чувствителна кожа, што се рефлектира со лошиот квалитет на крзното, но тоа може да се ублажи со правилно избалансирана диета.

Одржување на здравјето на кожата и крзното
Кои се клучните придобивки од ова решение? Hair & Skin Care е точно балансирана формула за секојдневна исхрана која содржи:
- Ексклузивен комплекс на хранливи материи кои помагаат во поддршката на заштитните функции на кожната бариера.
- Висококвалитетни протеини и специфични аминокиселини помагаат во поддршка на здрав раст на крзното и обновување на кожата.
- Омега-3 и омега-6 масни киселини кои имаат корисен ефект врз здравјето на кожата и квалитетот на крзното.

Докажани резултати / За 21 ден / Здрава и сјајно крзно / Видлив ефект / Аминокиселини и витамини / Омега-3 и омега-6
Докажани резултати: Користењето исклучиво храна за нега на крзно и кожа придонесува значително за поголема сјај на крзното по 21 ден *.
* Внатрешно истражување на Royal Canin, 2006 година.

Здравје на уринарниот систем
Формулa со баланс на минерали за одржување на здравјето на уринарниот тракт на возрасна мачка.
Пакување: 0,8 кг. (2 х 0,4 кг.)

624 790 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® British Shorthair Adult на попуст
Храна за мачки Royal Canin® British Shorthair Adult

Специјално дизајнирана гранула - Овој специјално дизајниран  облик на гранула е прилагодена на широката вилица на британската  мачката. Единствената форма го олеснува фаќањето и го поттикнува џвакањето, со што помага во оралната хигиена на мачката.

Мускулен тон - Прилагоденото ниво на протеини придонесува за одржување на мускулната маса. Збогатен со L-карнитин, вклучен во здравиот метаболизам.

Здрави коски и зглобови - Формулирани за поддршка на здрави коски и зглобови. Збогатен со омега 3 масни киселини (EPA и DHA).

Здраво срце - Таурин, EPA и DHA за да помогнат во одржувањето на здрава срцева функција.

Уринарно здравје - Формулирана со баланс на минерали за да помогне во одржувањето на здравјето на уринарниот систем на возрасната мачка.

Пакување: 0,8 кг. (2 х 0,4 кг.)

770 780 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Persian Adult на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Persian Adult

Специјална brachycephalic вилица - Оваа специјално дизајнирана гранула во облик на бадем со оптимална контактна површина е идеален за персиската мачка да ја зема и џвака.

Долго здравје на крзното - Ексклузивниот комплекс на хранливи материи помага во градењето и поддршката на "одбранбената бариера" на кожата и помага во одржувањето на здрава кожата и убаво крзно. Збогатен со омега 3 и омега 6 масни киселини.

Намалување на топки од влакна - Специфична мешавина на диетални влакна (вклучувајќи psyllium богата со муцилажа) помага природно да го стимулира интестиналниот транзит, да ги елиминира внесните влакна и да го контролира формирањето на топките од влакна во дигестивниот систем.

Дигестивно здравје - Високо сварлив протеин (L.I.P. *) и пребиотици за да помогне во одржувањето рамнотежа во цревната флора. * Протеини избрани за многу висока сварливост.

Уринарно здравје - Формулиран со баланс на минерали за да помогне во одржувањето на здравјето на уринарниот систем на возрасната мачка.

Пакување: 0,8 кг. (2 х 0,4 кг.)

740 770 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Kitten in gravy (мокра храна) на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Kitten in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Kitten in gravy

Поддршка на имунолошкиот систем

Royal Canin® Kitten in gravy помага при поддршка на потребите на механизмите за природна одбрана преку балансирање на хранливи материи.

Лесна за џвакање
Royal Canin® Kitten in gravy е со мали парчиња во сос.

Инстинктивна предност
Royal Canin® Kitten in gravy содржи хранливи состојки кои мачиња инстинктивно преферираат да ги јадат.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

840 1080 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Instinctive in gravy (мокра храна) на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Instinctive in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Instinctive in gravy

Инстинктивна предност

Royal Canin® Instinctive храната е формулирана за да одговара на оптималниот нутритивен профил што возрасните мачки инстинктивно го претпочитаат.

Здрав уринарен систем
Royal Canin® Instinctive in gravy помага при поддршка на здрав уринарен систем.

Одржување на идеална тежина
Royal Canin® Instinctive in gravy е формулирана за одржување идеална телесна тежина.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

840 1080 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Instinctive 7+ in gravy (мокра храна) на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Instinctive 7+ in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Instinctive 7+ in gravy

Комплекс за виталност

Royal Canin® Instinctive 7+ in gravy помага при одржување на виталноста, благодарение на ексклузивниот антиоксиданс комплекс.

Инстинктивна предност
Royal Canin® Instinctive 7+ in gravy е формулираноа да одговара на оптималниот профил на макро-нутриенти што возрасните мачки инстинктивно го претпочитаат.

Здравје на бубрезите
Royal Canin® Instinctive 7+ in gravy е прилагодена содржина на фосфор.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

840 1080 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Intense Beauty in gravy (мокра храна) на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Intense Beauty in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Intense Beauty in gravy

Здрава кожа и крзно: Омега-3 и омега-6

Royal Canin® Intense Beauty in gravy помага во одржување на убаво крзно благодарение на омега-3 и омега-6 масните киселини.

Одржување на идеална тежина
Royal Canin® Intense Beauty in gravy помага да се одржи идеална тежина.

Здрав уринарен систем
Royal Canin® Intense Beauty in gravy помага при поддршка на здрав уринарен систем.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

840 1080 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Hairball Care in gravy (мокра храна) на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Hairball Care in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Hairball Care in gravy

Контрола на формирање на топките од влакна

Royal Canin® Hairball Care in gravy е формулирана да помогне да се отстранат проголтаните влакна од крзното преку поттикнување на побрзо поминување низ цревата.

Одржување на идеална тежина
Royal Canin® Hairball Care in gravy помага да се одржи идеална тежина.

Здрав дигестивен систем
Royal Canin® Hairball Care in gravy има висока сварливост.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

840 1080 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Ultra Light in gravy (мокра храна) на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Ultra Light in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Ultra Light in gravy

19% помалку калории

Royal Canin® Ultra Light in gravy помага во намалување на внесот на калории кај мачките. Содржи Л-карнитин.

Мускулна маса
Royal Canin® Ultra Light in gravy има висока содржина на протеини.

Здрав уринарен систем
Royal Canin® Ultra Light in gravy помага при поддршка на здрав уринарен систем.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

840 1080 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Digest Sensitive in gravy (мокра храна) на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Digest Sensitive in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Digest Sensitive in gravy

Намален мирис и добра сварливост

Големиот процент на сварливост и помага во намалување на непријатниот мирис на столица.

Одржување на идеална тежина
Royal Canin® Digest Sensitive in gravy храната помага да се одржи идеална тежина.

Здрав уринарен систем
Royal Canin® Digest Sensitive in gravy помага при поддршка на здрав уринарен систем.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

840 1080 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Urinary Care in gravy (мокра храна) на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Urinary Care in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Urinary Care in gravy

Биланс на урината

Royal Canin® Urinary Care in gravy е формулирана да помогне во одржување на здрава рамнотежа на минералите во урината.

Одржување на идеална тежина
Royal Canin® Urinary Care in gravy храната помага да се одржи идеална тежина.

Инстинктивно реагираат на храната
Формулата на Royal Canin® Urinary Care in gravy е направена  да одговара на оптималниот профил на макро-нутриентите што мачките инстинктивно ги претпочитаат.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

840 1080 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Sterilised in gravy (влажна храна) на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Sterilised in gravy (влажна храна)
Одржување на идеална тежина
Royal Canin® Sterilised помага да се одржи идеалната телесна тежина на стерилизираните мачки.

Здрав уринарен систем
Помага при поддршка на здрав уринарен систем.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

840 1080 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Ageing 12+ in gravy (мокра храна) на попуст
Храна за мачки Royal Canin® Ageing 12+ in gravy (мокра храна)
Royal Canin® Ageing 12+ in gravy

ЕПА и ДХА за здравје на зглобовите

Royal Canin® Ageing 12+ in gravy помага при одржување на здрави зглобови благодарение на високата содржина на масни киселини EPA и DHA.

Инстинктивна предност
Royal Canin® Ageing 12+ in gravy е формулирана да одговара на оптималниот профил на макро-нутриенти што возрасните мачки инстинктивно го претпочитаат.

Здравје на бубрезите
Royal Canin® Ageing 12+ in gravy е прилагодена содржина на фосфор.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

840 1080 ден.
слика од Храна за мачки IAMS Adult Chicken (пилешко месо) на попуст
Храна за мачки IAMS Adult Chicken (пилешко месо)

IAMS Adult Chicken e вкусна и квалитетна храна за возрасни мачки над 1 година. Содржи висок процент на животински протеини и квалитетни животински масти.

Помага во одржување на здравјето на уринарниот тракт со намалување на Ph на урината. Има идеален однос на омега 6 и омега 3 масни киселини кои доприенсуваат за здрава кожа и сјајно влакно.

Овозможува добар вид и здраво срце благодарение на аминокиселината таурин. Ги зајакнува забите и коските благодарение на оптималното количество на минерали.

Пакување: 10 кг.

2599 3100 ден.
слика од Храна за мачки IAMS Adult Lamb (јагнешко месо) на попуст
Храна за мачки IAMS Adult Lamb (јагнешко месо)

IAMS for Vitality за возрасни мачки со јагнешко месо е 100% комплетна и урамнотежена професионална диета која поддржува 7 знаци на здрава виталност на вашата мачка, така што ќе можете да и се восхитувате на нејзината сјајна коса и здрава кожа. Сето ова спакувано во вкусен рецепт со 87% животински протеини (од вкупниот протеин) со што вашето домашно милениче ќе може да ужива секој ден.

Пакување: 10 кг.

2599 3100 ден.
слика од Храна за мачки IAMS for Vitality Adult Sterilized Fresh Chicken (со пилешко месо) на попуст
Храна за мачки IAMS for Vitality Adult Sterilized Fresh Chicken (со пилешко месо)

IAMS for Vitality Adult Sterilized Fresh Chicken е избалансирана, комплетна храна дизајнирана да ги поддржува нутритивните потреби на возрасните мачки по стерилизација или кастрација.
IAMS for Vitality Adult Sterilized Fresh Chicken содржи рецепт со малку маснотии и 84% протеини од животинско потекло, како и други избрани состојки кои не само што обезбедуваат одличен вкус, туку помагаат и за промовирање на виталноста на вашата мачка.

IAMS for Vitality Adult Sterilized Fresh Chicken ги промовира 7-те знаци на здрава виталност. Може да помогне во одржувањето на кожата здраво и сјајно влакно, ги зајакнува мускулите, го поддржува имунитетот и помага да се одржи срцето здраво, меѓу другите клучни придобивки. Исто така, може да има позитивни ефекти врз варењет.
 Крцкавата текстура на IAMS for Vitality Adult Sterilized Fresh Chicken гранулата со големина на залак поддржува здрави заби.
IAMS for Vitality Adult Sterilized Fresh Chicken се се прави без пченица за да се осигури дека е добро прифатена. Исто така е без вештачки бои и ароми.

Пакување: 10 кг.

2599 3100 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® British Shorthair Kitten на попуст залиха
Храна за мачки Royal Canin® British Shorthair Kitten
Посебна вилица на британска мачка
Овие гранули со посебен изглед во форма на полумесечина, со својата големина и текстура се проспособени на виците на малите мачиња од расата на British Shorthair мачките. Уникатните гранули поттикнуваат џвакање и помагаат во одржување на добра орална хигиена.

Развој на мускулите и коските
Формулата има прилагодена содржина на протеини и прецизно балансирана содржина на витамини и минерали кои го поддржуваат развојот на здрави мускули и здрави коски. Збогатено со Л-карнитин за здраво варење на маснотиите.

Здраво варење
Лесно сварливи протеини (L.I.P. *) и пребиотиците ја одржуваат рамнотежата на цревната флора. * Протеини избрани со голема сварливост.

Поддршка за природниот имунитет
Патентираниот комплекс на антиоксиданти, вклучително и витамин Е, помага во поддршката на системот за природна одбрана/имунитет на мачето. * Франција, патент бр. EP1146870
 
Пакување: 0,8 кг. (2 х 0,4 кг.)

758 790 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Persian Kitten на попуст залиха
Храна за мачки Royal Canin® Persian Kitten

Специјална brachycephalic вилица - Оваа специјално дизајнирана мала правоаголна гранула со мека текстура е лесна за персискиот маче да ги земе и да го џвака правилно.

Здрава кожа и квалитетно крзно - Прилагодената содржина на протеини и прецизно избалансираните витамини и минерали (вклучувајќи калциум и фосфор) помагаат при развојот и растот, истовремено придонесувајќи за здрава кожа и прекрасно крзно.

Дигестивни перформанси - Високо сварливиот протеин (L.I.P. *), адаптираната содржина на диеталните влакна (вклучувајќи psyllium) и пребиотици помагаат во одржувањето рамнотежата во цревната флора. * Протеини избрани со многу висока сварливост.

Поддршка на имунитетот - Патентиран комплекс * на антиоксиданти, вклучувајќи витамин Е, помага во поддршката на природната одбрана на малите мачиња. * Франција, патент бр. EP1146870.

Пакување: 0,8 кг. (2 х 0,4 кг.)

730 760 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Kitten loaf (паштета) на попуст залиха
Храна за мачки Royal Canin® Kitten loaf (паштета)
Поддршка на имунолошкиот систем
Помага при поддршка на потребите на механизмите за природна одбрана преку балансирање на хранливи материи.

Лесна за џвакање
Мека текстура на паштета.

Инстинктивна предност
Хранливи состојки кои мачиња инстинктивно преферираат да ги јадат.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

930 1080 ден.
слика од Храна за мачки Royal Canin® Instinctive loaf (паштета) на попуст залиха
Храна за мачки Royal Canin® Instinctive loaf (паштета)
Инстинктивна предност
Royal Canin® Instinctive храната е формулирана за да одговара на оптималниот нутритивен профил што возрасните мачки инстинктивно го претпочитаат.

Здрав уринарен систем
Помага при поддршка на здрав уринарен систем.

Одржување на идеална тежина
Формулирано за одржување идеална телесна тежина.
Пакување: 1,02 кг. (12 х 85гр.)

930 1080 ден.

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?