Драги корисници, сите нарачки во вкупен износ над 1.860 ден., се со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, додека нарачките со вкупен износ под 1.860 ден. СЕ НАПЛАЌА достава во износ од 99 ден.

Pet Land Skopje

Како да купам

Чекор 1: Одберете производ
Чекор 2: Одберете од дадените опции за големина на вреќата / хранилката / ременчето / куќичката
Чекор 3: Одберете количина
Чекор 4: Кликнете на копчето "Внеси во кошничка" и производот е внесен во вашата кошничка
Чекор 5: Проверете ја состојбата во вашата кошничка и ако е се во ред кликнете на копчето “кон плаќање” или ако сакате да продолжите да купувате и други производи кликнете на копчето “продолжи со купување”
Чекор 6: Внесете ваши податоци “Податоци за купувачот” . Ако купувачот е исто лице со примачот означете го полето “Примачот е ист со купувачот?” и податоците автоматски ке се пополнат кај примачот . Доколку примачот е друго лице внесете ги неговите податоци во полето  ”Податоци за примачот”
Чекор 7: Одберете датум на кој сакате да се изврши испораката.Системот ви го дава како предлог, првиот можен датум за испорака во вашето место на живеење.  
Чекор 8: Означете го полето “Се согласувам со условите и полтиките на купување” и кликнете на копчето “Купи”
Чекор 9: Внесете ги вашите податоци од платежната картичка за да може да се изврши плаќањето
Чекор 10: Откако ќе го извршите плаќањето ќе добиете порака "УСПЕШНА ТРАНСАКЦИЈА"  и потврда за вашата нарачка на вашиот емаил кој сте го оставиле за контакт.

*** Доколку не добиете потврда за "УСПЕШНА ТРАНСАКЦИЈА"  значи дека имало проблем при нарачката и истата не е реализирана. Во овој случај проверете да не сте направиле пермутација на броевите при внесувањето на податоците од вашата платежна картичка, проверете ја состојбата на вашата платежна картичка и обидете се повторно да ја направите нараката. Доколку ви е потребна помош Ве молиме контактирајте не на следниот телефонски број 076/211-815 или емаил info@petland.mk

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?