Драги корисници, сите нарачки во вкупен износ над 1.860 ден., се со БЕСПЛАТНА ДОСТАВА, додека нарачките со вкупен износ под 1.860 ден. СЕ НАПЛАЌА достава во износ од 99 ден.

Pet Land Skopje

Нашата приказна

Добредојдовте во petland.mk 

Petland.mk е македонска е-продавница за храна и додатоци за домашни миленичиња, која го нуди најдоброто за Вас и Вашето милениче. Нашата палета на производи  е внимателно одбрана и содржи се што може да Ви треба за вашето домашно милениче. Кај нас ќе најдете добро познати брендови со највисок квалитет.  Посета на нашата е-продавница ќе ви даде прекрасно искуство исполнето со радост и инспирација.
 

Асортиман

Можете да верувате дека производите што ги купувате кај на се според вашите потреби и барања на вашето домашно милениче. Имаме производи за кучиња и мачки.

Petland.mk е сопственост на Сити ЗОО Плус ДООЕЛ Скопје (City ZOO Plus) која е основана во 2018 година, а вработените се со повеќе годишно искуство во индустријата со посетени нутрицинистички предавања и одгледувањето на домашни миленици. Затоа, секогаш можете да бидете сигурни дека ние ги нудиме најдобрите производи за вас и вашето домашно милениче.

Важно е, како клиент да се чувствувате безбедно кога купувате со нас. Преку вистинското знаење и добрата услуга можете да верувате дека ќе го добиете она што го очекувате од нас. Секогаш сте добредојдени да не контактирате за било какво прашање, а доколку немаме стручен одговор, ќе Ве советуваме да се обратите кај нашите соработници. 

 

Направи нарачка до 14:00 часот за испорака наредниот ден!
*Се однесува само за град Скопје

Совети за одгледување, акции и промоции?